keakea Posted November 11, 2012 Posted November 11, 2012 Trzeba by pilnować, co jest wkładane do klatki, uczulić mogą szmatki/ciuchy brudne, nieuprane, czymś zakażone (grzyb, pluskwy) albo całkowicie nowe, nieuprane (chemikalia pozostające w tkaninie z procesu produkcji). Quote
kolejna kobietka Posted November 11, 2012 Posted November 11, 2012 Pajusiu odwiedzam tak na szybciutko :calus: Quote
anica Posted November 12, 2012 Posted November 12, 2012 [quote name='Ania_0411']dla Paja to najpiękniejsze prezenty, bo można się zakopać i w dupkę ciepło :) on więcej nie wymaga :) byłam z nim dziś, miał wyjątkowo dobry humor, brykał jak szczeniak i spacer był wyjątkowo długi :) tylko... chyba znów zaczął się drapać, trzeba obsrerwować, ale prawdopodobnie znów trzeba będzie go Frontlinem potraktować, oststnio pomogło...[/QUOTE] ... przyczyn może być wiele tego drapania... nawet i wątroba?...dobrze Anusiu ,że trzymacie rękę na pulsie!;) ważne ,że Pajuchna ma teraz ciepło w doopkę... ja też coś mu wyślę jak tylko się ogarnę :oops: ... ale kciukasy mocno zaciśnięte :kciuki:... żeby TEN!...telefon zadzwonił... Quote
Sarunia-Niunia Posted November 13, 2012 Posted November 13, 2012 [quote name='Ania_0411']dla Paja to najpiękniejsze prezenty, bo można się zakopać i w dupkę ciepło :) on więcej nie wymaga :) byłam z nim dziś, miał wyjątkowo dobry humor, brykał jak szczeniak i spacer był wyjątkowo długi :) [COLOR=#800080][B]tylko... chyba znów zaczął się drapać, trzeba obsrerwować, ale prawdopodobnie znów trzeba będzie go Frontlinem potraktować, oststnio pomogło...[/QUOTE] [/B][/COLOR] Zaglądam do Pajciunia... Ostatnio się u mnie tyle działo, że przez tydzień prawie całkowicie wypadłam z obiegu... Prócz jednego tymczasa, który zakotwiczył u mnie jeszcze w sierpniu, w środę trafił do mnie szczeniorek ze schronu, w czwartek ganałam 300km do Stalowej Woli po porzuconą dobeczkę... a potem w sobotę rozwoziłam i wyadoptowywałam towarzystwo dalej..... Oby to nie było nic poważnego... Tak jak piszecie, to może być wszystko, nawet uczulenie na szmatki - wiadomo, każda prana w innym detergencie itd, itp... Oby to nie było nic poważniejszego, jak np pisze Aniczka... Przytulam i całuję Pajciusia:loveu::loveu::loveu: i zapewniam, że pamiętam:smile: Quote
keakea Posted November 13, 2012 Posted November 13, 2012 Dajcie znać, czy przyszły dziś szmatki ode mnie. Quote
Boni-Bobo Posted November 13, 2012 Posted November 13, 2012 Wiem dlaczego Pajo drapie się !!! On ma uczulenie na schroniskowe życie, bo ileż można czekać na dom? We wrześniu minął rok..... Quote
Ania_0411 Posted November 13, 2012 Posted November 13, 2012 to raczej nie wątroba - ostsnio jak zaczął się drapać Anica zasponsorowałą badania i wyszło, ze wszystko ok. wtedy pomogł mu po prostu frontline :) a z tym uczuleniem na szmatki, tak jak pisałam, jeśli to to, to nie do ogarnięcia niestety - dobrze, ze jest co włażyć do klatki... kakea - jak tylko dziewczyny dadzą mi znać, że coś przyszło, na pewno się odezwę :) Quote
kolejna kobietka Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 odwiedzam i podnosze niuniulka... Pajusiu ja caly czas trzymam! :thumbs: strasznie mi zal, ile mozna czekac :-( Quote
Sarunia-Niunia Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 No, biedny ten Pajcio - czeka, czeka, czeka............. Quote
Isadora7 Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 Hello Pajucha co jest u diaska że jeszcze domu nie masz :( Quote
keakea Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 Takie do chrzanu te wiersze adopcyjne napisałem Pajowi, ot co! :( Rulon Quote
Isadora7 Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 [quote name='keakea']Takie do chrzanu te wiersze adopcyjne napisałem Pajowi, ot co! :( Rulon[/QUOTE] Rulon nie marudź wiersze dobre som, co ty pitolisz. To wina ludziuf a nie wierszy. Rambo. Quote
kolejna kobietka Posted November 15, 2012 Posted November 15, 2012 wpadam z odwiedzinkami do Pajusia:Rose: Quote
yunona Posted November 15, 2012 Posted November 15, 2012 Pajo i my ciebie odwiedzamy :). Szukaj bracie domeczku, rozglądaj się dobrze, może gdzieś blisko ?, jak w przysłowiu - pod latarnią najciemniej :eviltong::p Quote
Isadora7 Posted November 16, 2012 Posted November 16, 2012 [quote name='kolejna kobietka']Odwiedzam Pajusia i ja również Quote
keakea Posted November 16, 2012 Posted November 16, 2012 Cześć Pajek, no nie rób mi tego, proszę, nie każ mi wysyłać Ci kolejnej paczki DO SCHRONISKA :( - wolałabym ją wysłać Ci do Domu. Quote
Ania_0411 Posted November 16, 2012 Posted November 16, 2012 kakea dostałm info, ze paczka z posłankami dotarła - bardzo dziękujemy :* Quote
Sarunia-Niunia Posted November 16, 2012 Posted November 16, 2012 Pajuniu, i ja skradam się wieczorem do Ciebie Psinko... Przytulam, miziam i całuję w nochalek:) Quote
anica Posted November 17, 2012 Posted November 17, 2012 [quote name='Boni-Bobo']Wiem dlaczego Pajo drapie się !!! On ma uczulenie na schroniskowe życie, bo ileż można czekać na dom? We wrześniu minął rok..... Dokładnie tak!... tylko z tym odczulaniem ... się przedłuża :hmmmm:... ale w końcu coś wymyślimy...wymodlimy. :modla: przytulaski Pajuchna :glaszcze: cioteczki zapraszamy na super bazarek cegiełkowy ,trzeba spłacić długi Cinka http://www.dogomania.pl/forum/thread...012-godz-21-00 ...który czekał... i ...:loveu:się doczekał!!! Quote
kolejna kobietka Posted November 17, 2012 Posted November 17, 2012 Zaglądam do Pajusia i ściskam mocniutko! :calus: Quote
kolejna kobietka Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 do gory Pajusiu! sciskam mocno! Quote
keakea Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 Witajcie, na wydarzeniu facebookowym Pajusia powstał pomysł zakupienia dla Pajka puszek z karmą "dla wątrobowców". https://sklepafn.pl/trovet-hepatic-hld-400-g,25,738.html Zysk jest podwójny - Pajuś będzie miał urozmaicenie jadłospisu, a cały zysk ze sprzedaży puszek idzie na cele statutowe fundacji Alarmowy Fundusz Nadziei na Życie. Z facebooka mamy już deklaracji na sfinansowanie zakupu 14 puszek, a jeśli złożymy zamówienie do 25.11, jedna puszka 400 g będzie kosztować 9,70 zł (po 25.11 cena = 10,09 zł) Czy ktoś chce jeszcze dorzucić się do Pajowej niespodzianki? Jeśli tak, proszę o sygnał na priv - zamówienie składam ja i skarbonkę na puszki trzymam ja, ale proszę o wpłaty najdalej do czwartku, tak, żebym mogła w piątek rano złożyć zamówienie i od razu zapłacić. Potwierdzeniem zakupu będzie zrzut ekranu ze złożonym zamówieniem, a jeśli ktoś chce, dodatkowo, potwierdzenie przelania należności z mojego konta. Paragon pójdzie pewnie razem z puszkami w paczce, więc nie wiemy, kto będzie paczkę otwierał i czy możemy liczyć na zdjęcie, choć na ogół Pajkowe paczki są zawsze w schronisku fotografowane. Czekam na sygnały od Was - fajnie byłoby uzbierać dla Pajka co najmniej równo 20 puszek :) Quote
Ryjonek Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 Dzień dobry wieczór:) Zapraszamy na bazarro buro - jamniczy:) Liczymy na wsparcie przy hopsaniu i zachęcaniu krewnych i znajomych http://www.dogomania.pl/forum/threads/235360-Otwarte!!-Bazarek-ciuchowo-prezentowo-papierniczo-drobiazgowo-kosmetyczny-do-4xii [FONT=Comic Sans MS] [/FONT] Quote
Isadora7 Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 [quote name='Ryjonek']Dzień dobry wieczór:) Zapraszamy na bazarro buro - jamniczy:) Liczymy na wsparcie przy hopsaniu i zachęcaniu krewnych i znajomych http://www.dogomania.pl/forum/threads/235360-Otwarte!!-Bazarek-ciuchowo-prezentowo-papierniczo-drobiazgowo-kosmetyczny-do-4xii [FONT=Comic Sans MS] [/FONT] leeeeeeeecę Quote
Recommended Posts