Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Trzeba by pilnować, co jest wkładane do klatki, uczulić mogą szmatki/ciuchy brudne, nieuprane, czymś zakażone (grzyb, pluskwy) albo całkowicie nowe, nieuprane (chemikalia pozostające w tkaninie z procesu produkcji).

Posted

[quote name='Ania_0411']dla Paja to najpiękniejsze prezenty, bo można się zakopać i w dupkę ciepło :) on więcej nie wymaga :)
byłam z nim dziś, miał wyjątkowo dobry humor, brykał jak szczeniak i spacer był wyjątkowo długi :)
tylko... chyba znów zaczął się drapać, trzeba obsrerwować, ale prawdopodobnie znów trzeba będzie go Frontlinem potraktować, oststnio pomogło...[/QUOTE]
... przyczyn może być wiele tego drapania... nawet i wątroba?...dobrze Anusiu ,że trzymacie rękę na pulsie!;)
ważne ,że Pajuchna ma teraz ciepło w doopkę... ja też coś mu wyślę jak tylko się ogarnę :oops:
... ale kciukasy mocno zaciśnięte :kciuki:... żeby TEN!...telefon zadzwonił...

Posted

[quote name='Ania_0411']dla Paja to najpiękniejsze prezenty, bo można się zakopać i w dupkę ciepło :) on więcej nie wymaga :)
byłam z nim dziś, miał wyjątkowo dobry humor, brykał jak szczeniak i spacer był wyjątkowo długi :)
[COLOR=#800080][B]tylko... chyba znów zaczął się drapać, trzeba obsrerwować, ale prawdopodobnie znów trzeba będzie go Frontlinem potraktować, oststnio pomogło...[/QUOTE]
[/B][/COLOR]

Zaglądam do Pajciunia...
Ostatnio się u mnie tyle działo, że przez tydzień prawie całkowicie wypadłam z obiegu...
Prócz jednego tymczasa, który zakotwiczył u mnie jeszcze w sierpniu, w środę trafił do mnie szczeniorek ze schronu, w czwartek ganałam 300km do Stalowej Woli po porzuconą dobeczkę... a potem w sobotę rozwoziłam i wyadoptowywałam towarzystwo dalej.....

Oby to nie było nic poważnego...
Tak jak piszecie, to może być wszystko, nawet uczulenie na szmatki - wiadomo, każda prana w innym detergencie itd, itp...
Oby to nie było nic poważniejszego, jak np pisze Aniczka...

Przytulam i całuję Pajciusia:loveu::loveu::loveu: i zapewniam, że pamiętam:smile:

Posted

to raczej nie wątroba - ostsnio jak zaczął się drapać Anica zasponsorowałą badania i wyszło, ze wszystko ok. wtedy pomogł mu po prostu frontline :) a z tym uczuleniem na szmatki, tak jak pisałam, jeśli to to, to nie do ogarnięcia niestety - dobrze, ze jest co włażyć do klatki...

kakea - jak tylko dziewczyny dadzą mi znać, że coś przyszło, na pewno się odezwę :)

Posted

[quote name='keakea']Takie do chrzanu te wiersze adopcyjne napisałem Pajowi, ot co! :(

Rulon[/QUOTE]

Rulon nie marudź wiersze dobre som, co ty pitolisz. To wina ludziuf a nie wierszy. Rambo.

Posted

[quote name='Boni-Bobo']Wiem dlaczego Pajo drapie się !!! On ma uczulenie na schroniskowe życie, bo ileż można czekać na dom? We wrześniu minął rok.....
Dokładnie tak!... tylko z tym odczulaniem ... się przedłuża :hmmmm:... ale w końcu coś wymyślimy...wymodlimy. :modla:
przytulaski Pajuchna :glaszcze:
cioteczki zapraszamy na super bazarek cegiełkowy ,trzeba spłacić długi Cinka http://www.dogomania.pl/forum/thread...012-godz-21-00 ...który czekał... i ...:loveu:się doczekał!!!

Posted

Witajcie,

na wydarzeniu facebookowym Pajusia powstał pomysł zakupienia dla Pajka puszek z karmą "dla wątrobowców".

https://sklepafn.pl/trovet-hepatic-hld-400-g,25,738.html

Zysk jest podwójny - Pajuś będzie miał urozmaicenie jadłospisu, a cały zysk ze sprzedaży puszek idzie na cele statutowe fundacji Alarmowy Fundusz Nadziei na Życie.

Z facebooka mamy już deklaracji na sfinansowanie zakupu 14 puszek, a jeśli złożymy zamówienie do 25.11, jedna puszka 400 g będzie kosztować 9,70 zł (po 25.11 cena = 10,09 zł)
Czy ktoś chce jeszcze dorzucić się do Pajowej niespodzianki?
Jeśli tak, proszę o sygnał na priv - zamówienie składam ja i skarbonkę na puszki trzymam ja, ale proszę o wpłaty najdalej do czwartku, tak, żebym mogła w piątek rano złożyć zamówienie i od razu zapłacić.

Potwierdzeniem zakupu będzie zrzut ekranu ze złożonym zamówieniem, a jeśli ktoś chce, dodatkowo, potwierdzenie przelania należności z mojego konta. Paragon pójdzie pewnie razem z puszkami w paczce, więc nie wiemy, kto będzie paczkę otwierał i czy możemy liczyć na zdjęcie, choć na ogół Pajkowe paczki są zawsze w schronisku fotografowane.

Czekam na sygnały od Was - fajnie byłoby uzbierać dla Pajka co najmniej równo 20 puszek :)