Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Isadoro:buzi:
aż mi się ciepło na serduchu zrobiło ...jak odwiedziłam Pajuchnę i zobaczyłam ,że dzisiaj jest "Jego dzień adopcji"
wstrzymuję oddech :modla:
Pajuchna....

Posted

anica napisał(a):
Isadoro:buzi:
aż mi się ciepło na serduchu zrobiło ...jak odwiedziłam Pajuchnę i zobaczyłam ,że dzisiaj jest "Jego dzień adopcji"
wstrzymuję oddech :modla:
Pajuchna....

Bo kurcze ile ten chłopak czeka już serce ściska.

Posted

Pajo wysłałam ci kocyki, ale tobie potrzebny domek. Takie problemy można zwalczać w domu, a w schronisku trudno zauważyć, że mokry już kocyk. Mało rąk dla tylu psiaków.....

Posted

Sarunia-Niunia napisał(a):
Pajciu, posyłam Ci ciepłe weekendowe buziolki i przytulam:):):)

I ja też ,Pajuchna :calus:
naprawdę ,że długo chłopak czeka.... oby zostało mu to wynagrodzone... Wspaniałym domkiem:modla:
... On naprawdę tak niewiele potrzebuje do szczęścia!... jest taki niekłopotliwy!... mały szkrabek ,nawet na rękach nie chce żeby go nosić ,woli chodzić sobie sam;)... trochę podusi ,kocyków ...żeby się mógł zagrzebać:lol:... miseczka ,czegoś dobrego:lol:... para rączek do pomiziania( Pajko sam da znać kiedy);)...no i jakiś krótki spacerek ,kilka razy dziennie!...
a za to... pokocha ,najwspanialszą Jamniczą miłością:loveu:

Posted

Dobry wieczór Pajku, bardzo się wstydzę, ale dopiero dziś wysyłam Ci paczuszkę ze szmatkami i to uzbieranymi po domu :(

Mam w planie dla Ciebie kocyki, ale wymagają one dalekiej wyprawy, więc wyślę je w drugim rzucie.

W tej paczce jedzie flanelka, frotka, sztuczny mis, ręcznik i stary, ale ciepły szal.

Przytulam Cię mocno - gdzie ten Twój Domek? :(

Posted

dla Paja to najpiękniejsze prezenty, bo można się zakopać i w dupkę ciepło :) on więcej nie wymaga :)
byłam z nim dziś, miał wyjątkowo dobry humor, brykał jak szczeniak i spacer był wyjątkowo długi :)
tylko... chyba znów zaczął się drapać, trzeba obsrerwować, ale prawdopodobnie znów trzeba będzie go Frontlinem potraktować, oststnio pomogło...