anica Posted October 31, 2012 Posted October 31, 2012 Isadoro:buzi: aż mi się ciepło na serduchu zrobiło ...jak odwiedziłam Pajuchnę i zobaczyłam ,że dzisiaj jest "Jego dzień adopcji" wstrzymuję oddech :modla: Pajuchna.... Quote
Isadora7 Posted October 31, 2012 Posted October 31, 2012 anica napisał(a):Isadoro:buzi: aż mi się ciepło na serduchu zrobiło ...jak odwiedziłam Pajuchnę i zobaczyłam ,że dzisiaj jest "Jego dzień adopcji" wstrzymuję oddech :modla: Pajuchna.... Bo kurcze ile ten chłopak czeka już serce ściska. Quote
keakea Posted October 31, 2012 Posted October 31, 2012 I bidusiek mieszka cały czas w tej malutkiej klateczce :( Quote
Boni-Bobo Posted November 2, 2012 Posted November 2, 2012 Pajo wysłałam ci kocyki, ale tobie potrzebny domek. Takie problemy można zwalczać w domu, a w schronisku trudno zauważyć, że mokry już kocyk. Mało rąk dla tylu psiaków..... Quote
Sarunia-Niunia Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 Pajciu, posyłam Ci ciepłe weekendowe buziolki i przytulam:):):) Quote
Isadora7 Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 kolejna kobietka napisał(a):odwiedzam Pajusia! i ja również Quote
anica Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 Sarunia-Niunia napisał(a):Pajciu, posyłam Ci ciepłe weekendowe buziolki i przytulam:):):) I ja też ,Pajuchna :calus: naprawdę ,że długo chłopak czeka.... oby zostało mu to wynagrodzone... Wspaniałym domkiem:modla: ... On naprawdę tak niewiele potrzebuje do szczęścia!... jest taki niekłopotliwy!... mały szkrabek ,nawet na rękach nie chce żeby go nosić ,woli chodzić sobie sam;)... trochę podusi ,kocyków ...żeby się mógł zagrzebać:lol:... miseczka ,czegoś dobrego:lol:... para rączek do pomiziania( Pajko sam da znać kiedy);)...no i jakiś krótki spacerek ,kilka razy dziennie!... a za to... pokocha ,najwspanialszą Jamniczą miłością:loveu: Quote
kolejna kobietka Posted November 5, 2012 Posted November 5, 2012 do gory Pajusiu, przytulam :calus: i trzymam caly czas bardzo mocno kciukasy za domek! :thumbs: Quote
Isadora7 Posted November 5, 2012 Posted November 5, 2012 [quote name='kolejna kobietka']do gory Pajusiu, przytulam :calus: i trzymam caly czas bardzo mocno kciukasy za domek! :thumbs:[/QUOTE] z całej siły Pajuchna Quote
yunona Posted November 5, 2012 Posted November 5, 2012 Jak się dobrze rozejrzysz Pajo to się domek znajdzie zaro :eviltong::evil_lol::multi: Quote
Ania_0411 Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 wczoraj przyszły kocyki od boni bobo - bardzo dziękujemy :* Quote
Sarunia-Niunia Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 [quote name='yunona']Jak się dobrze rozejrzysz Pajo to się domek znajdzie zaro :eviltong::evil_lol::multi:[/QUOTE] Ech, byłoby pięknie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
kolejna kobietka Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 do gory Pajusiu, rybenko kochana! gdzie ten twoj ludz sie podziewa? Quote
Boni-Bobo Posted November 8, 2012 Posted November 8, 2012 Może zacznijmy szukać czarownicy, niech odczaruje Pajowi zły czas:cool3::mad:;) Quote
kolejna kobietka Posted November 8, 2012 Posted November 8, 2012 ooo to calkiem dobry pomysl :evil_lol: Quote
keakea Posted November 8, 2012 Posted November 8, 2012 Hej, hej, przepraszam, jeszcze nie uzbierałam paczuszki ze szmatkami dla Pajusia :( Quote
keakea Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 Dobry wieczór Pajku, bardzo się wstydzę, ale dopiero dziś wysyłam Ci paczuszkę ze szmatkami i to uzbieranymi po domu :( Mam w planie dla Ciebie kocyki, ale wymagają one dalekiej wyprawy, więc wyślę je w drugim rzucie. W tej paczce jedzie flanelka, frotka, sztuczny mis, ręcznik i stary, ale ciepły szal. Przytulam Cię mocno - gdzie ten Twój Domek? :( Quote
Ania_0411 Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 [quote name='keakea'] W tej paczce jedzie flanelka, frotka, sztuczny mis, ręcznik i stary, ale ciepły szal. [/QUOTE] Prezenty pierwsza klasa!!! :* Quote
keakea Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 [quote name='Ania_0411']Prezenty pierwsza klasa!!! :*[/QUOTE] Nic pierwszoklaśnego :( Pani na poczcie powiedziała, że powinna paczka dojść we wtorek. Quote
Ania_0411 Posted November 10, 2012 Posted November 10, 2012 dla Paja to najpiękniejsze prezenty, bo można się zakopać i w dupkę ciepło :) on więcej nie wymaga :) byłam z nim dziś, miał wyjątkowo dobry humor, brykał jak szczeniak i spacer był wyjątkowo długi :) tylko... chyba znów zaczął się drapać, trzeba obsrerwować, ale prawdopodobnie znów trzeba będzie go Frontlinem potraktować, oststnio pomogło... Quote
keakea Posted November 11, 2012 Posted November 11, 2012 Ja tak pomyślałam o tym drapaniu, że może też mieć uczulenie na niektóre szmatki, które mu wkładacie do klateczki :( Quote
Ania_0411 Posted November 11, 2012 Posted November 11, 2012 nie myślałam tak o tym... ale może??? tylko to chyba cięzkie do zweryfikowania w warunkach schroniskowych. Quote
Recommended Posts