Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 589
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No pewnie, że jest :) Takich co podczytują, ale nie piszą pewnie jest całkiem dużo. Wszyscy czekamy na podróż Lori i relację jak sobie dziewczynka radzi.

Posted

Byłam u sunieczki w sobotę. Ona chyba czuje, że nadchodzą dla niej lepsze czasy, bo przywitała mnie zupełnie tak jak kiedyś - radośnie się przytulała, opierała się o mnie tymi króciutkimi łapeczkami. Jak to dobrze, że niedługo będzie grzała dupkę u Pai :multi:

Posted

zioberek87 napisał(a):
nie jutro:) w sobotę będzie już z nami:) mam pytanie od której godz można ją zabierać:)?

Wydawanie piesków jest od 9.00 do 15.00. Chętnie przejadę się z Wami do schroniska i będę uczestniczyć w tej wielkiej chwili.

Posted

Ale się cieszę!! Wreszcie się sunieczce los odmieni a u Pai będzie mała ekstra :)

Lori ma ogłoszenia na:
tablica.pl, ale.gratka.pl, lubliniak.pl, lublin.cwirek.pl, bialapodlaska.olx.pl, biala-podlaska.swistek.pl, biala-podlaska.lento.pl, zwierzaki.a4z.pl, oglaszamy24.pl, aukcjezwierzat.pl, hiperogloszenia.pl, przygarnijzwierzaka.pl, pineska.pl, owi.pl, 24on.pl, 24polska.pl, neeon.pl, pajeczyna.pl, drobny.com.pl, ojej.pl, morusek.pl, e-zwierzak.pl, cafeanimal.pl, petsy.pl, adin.pl, ogloszenia.wp.pl, doadopcji.pl, zoomia.pl

Posted

Bejotka napisał(a):
Aniu - pozwól, ze zostawię w ogłoszeniach kontakt do ciebie - za dużo stron do zmieniania....

Oczywiście - mam naszieję, że Paulinka nie ma nić przeciwko temu. jak zadzwoni ktoś sensowny, to oczywiście przekażę kontakt domkowi tymczasowemu.

Edit: Przed chwilą dowiedziałam się, że Zioberek utknął w Warszawie z awarią auta :-( czeka na lawetę i niestety nie przyjedzie po Lori.
Zioberku, życzę Ci bezpiecznej drogi do domu i do zobaczenia przy innej okazji. A Lori jakoś i tak dotrze do Pai - musi!