jostel5 Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 Lori jest naprawdę inna niż jeszcze rok temu! Ona już nie wierzy...!:( Quote
cavani Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 [quote name='tymuś']jest i wujek u suni! naprawdę smutna mordka taka osowiała........[/QUOTE] Jeszcze niedawno Lori fikała koziołki z radości, kiedy do niej szłam. I wcale jej w tym nie przeszkadzała jej parówkowatość i króciutkie łapinki. Z miesiąca na miesiąc traci radość życia. Trzeba przykucnąć przy budzie i zawołać, żeby wyszła. Kiedy wyjdzie wtula się ufnie w człowieka. Te kolejne miesiące i lata na łańcuchu, samotne i podobne jeden do drugiego sprawiają, że coraz rzadziej wychodzi z budy. Dom tymczasowy u Paulinki to dla niej ogromna szansa. Quote
Yoana Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 Strasznie smutna ta mordka. Poproszę numer konta, to coś podeślę- niewiele, ale grosz do grosza ... :) Quote
Paja Posted January 15, 2012 Author Posted January 15, 2012 Yoana dzięki wielkie-numer konta już leci Quote
Agula99 Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 O jeju jak mi żal tej sunieczki, żeby jej się tak poszczęściło, taka śliczna, słodka, fajna, a ja akurat jestem spłukana, ale dziewczyny podeślijcie numer konta, to jakiś grosik podeślę również. Quote
Kasia77 Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 [quote name='Kasia77']Śliczna grubcia. Ile niunia będzie potrzebowała na podróż ? Ja jednorazowo mały grosik mogę tylko:oops:[/QUOTE] to ja sie zacytuję i tez prosze o numer konta, niech dziewczynka jak najszybciej jedzie po lepsze życie Quote
ala56 Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 Wybaczcie - jestem związana / finansowo/ również z collie w potrzebie i tej pomocy nigdy nie za duzo. Quote
Paja Posted January 15, 2012 Author Posted January 15, 2012 Dziewczyny jesteście kochane już wysyłam numer konta Quote
Incia Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 Jaka smutna gebulka...Nie dam rady teraz finansowo, ale będe mocno trzymać za Nią kciuki! Quote
Havanka Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 Jestem na zaproszenie Paji. Sorry, gotówką nie jestem w stanie pomóc. W najbliższym czasie będę robiła bazarek na Miśka, połowę dochodu mogę przekazać Lori. Quote
bellatriks Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 Poproszę o numer konta, podrzucę Lorce jakiś malutki grosiczek. :) Quote
Paja Posted January 15, 2012 Author Posted January 15, 2012 [quote name='Havanka']Jestem na zaproszenie Paji. Sorry, gotówką nie jestem w stanie pomóc. W najbliższym czasie będę robiła bazarek na Miśka, połowę dochodu mogę przekazać Lori.[/QUOTE] Będziemy ogromnie wdzięczni.Jeszcze mogę od siebie dorzucić fanty tylko trzeba je ode mnie zabrać. [quote name='bellatriks']Poproszę o numer konta, podrzucę Lorce jakiś malutki grosiczek. :)[/QUOTE] Już leci numerek :) Quote
Isadora7 Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 Ja niestety kasa wspomóc nie mogę, ale myślę i szukam pomysłu. Quote
puniaiwika Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 Sunia przepiękna cos w moim typie gdyby nie to że mam juz jednego pieska z adopcji z dogo i dwa koty chetnie bym ja adoptowała niestety finansowo nie pomoge ale będę cieplutko o niej myslec i trzymac kciuki za cudności:) Quote
jostel5 Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 Za dobre myśli i zaglądanie do suni też bardzo dziękujemy!:) Quote
wilczka Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 czy mi sie wydaje czy u was w schronie sunia jest na lancuchu????? Quote
jostel5 Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 Jest.Część psów,niestety,jeszcze tak "mieszka".... Quote
Bogusik Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 Dzięki Paja za zaproszenie.Biedna ta mała Lori,ale ma szczęście,że może jechać do Twojego domku!W tym miesiącu już wyczerpałam niestety mój limit gotówkowej pomocy.Jeżeli jeszcze przyda się jakaś wpłata w lutym,to 30zł mogę wpłacić.Wcześniej,po prostu nie dam rady..... Quote
wilczka Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 [quote name='jostel5']Jest.Część psów,niestety,jeszcze tak "mieszka"....[/QUOTE] dramat....:( ale w gore malutka podbijamy watek:) Quote
storozak Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 jestem u piękności:) Z kasą cienko, pod koniec miesiąca jak wypłata wpłynie to się coś dorzucę... Trzymaj się mała!! Ciotki Cię uratują!!! Quote
Paja Posted January 15, 2012 Author Posted January 15, 2012 (edited) Bogusik grosz zawsze się przyda na karmę bądź inne rzeczy...chciała bym by Lorii przyjechała na początku lutego,ale to jeszcze nie pewne czy w tym terminie się uda bo jak wiadomo auto na wodę nie jeździ a pies trawą się nie naje..Wiem ile moje własne świnki potrafią wciągnąć w ciągu miesiąca.. ludzie z okolicy śmieją,że zamiast labki mam chodzącą świnkę... Edited January 15, 2012 by Paja Quote
Freya73 Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 (edited) Dziekuje i przybywam dzieki zaproszeniu na watek. Wspomoge sunie 20 zl, poprosze numer konta. Rozumiem, ze psinka zbiera na transport do dt? Edited January 15, 2012 by Freya73 Quote
Recommended Posts