Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 589
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='tymuś']jest i wujek u suni! naprawdę smutna mordka taka osowiała........[/QUOTE]
Jeszcze niedawno Lori fikała koziołki z radości, kiedy do niej szłam. I wcale jej w tym nie przeszkadzała jej parówkowatość i króciutkie łapinki. Z miesiąca na miesiąc traci radość życia. Trzeba przykucnąć przy budzie i zawołać, żeby wyszła. Kiedy wyjdzie wtula się ufnie w człowieka.
Te kolejne miesiące i lata na łańcuchu, samotne i podobne jeden do drugiego sprawiają, że coraz rzadziej wychodzi z budy.
Dom tymczasowy u Paulinki to dla niej ogromna szansa.

Posted

O jeju jak mi żal tej sunieczki, żeby jej się tak poszczęściło, taka śliczna, słodka, fajna, a ja akurat jestem spłukana, ale dziewczyny podeślijcie numer konta, to jakiś grosik podeślę również.

Posted

[quote name='Kasia77']Śliczna grubcia.
Ile niunia będzie potrzebowała na podróż ?
Ja jednorazowo mały grosik mogę tylko:oops:[/QUOTE]

to ja sie zacytuję i tez prosze o numer konta,
niech dziewczynka jak najszybciej jedzie po lepsze życie

Posted

Jestem na zaproszenie Paji. Sorry, gotówką nie jestem w stanie pomóc. W najbliższym czasie będę robiła bazarek na Miśka, połowę dochodu mogę przekazać Lori.

Posted

[quote name='Havanka']Jestem na zaproszenie Paji. Sorry, gotówką nie jestem w stanie pomóc. W najbliższym czasie będę robiła bazarek na Miśka, połowę dochodu mogę przekazać Lori.[/QUOTE]

Będziemy ogromnie wdzięczni.Jeszcze mogę od siebie dorzucić fanty tylko trzeba je ode mnie zabrać.

[quote name='bellatriks']Poproszę o numer konta, podrzucę Lorce jakiś malutki grosiczek. :)[/QUOTE]

Już leci numerek :)

Posted

Sunia przepiękna cos w moim typie gdyby nie to że mam juz jednego pieska z adopcji z dogo i dwa koty chetnie bym ja adoptowała niestety finansowo nie pomoge ale będę cieplutko o niej myslec i trzymac kciuki za cudności:)

Posted

Dzięki Paja za zaproszenie.Biedna ta mała Lori,ale ma szczęście,że może jechać do Twojego domku!W tym miesiącu już wyczerpałam niestety mój limit gotówkowej pomocy.Jeżeli jeszcze przyda się jakaś wpłata w lutym,to 30zł mogę wpłacić.Wcześniej,po prostu nie dam rady.....

Posted (edited)

Bogusik grosz zawsze się przyda na karmę bądź inne rzeczy...chciała bym by Lorii przyjechała na początku lutego,ale to jeszcze nie pewne czy w tym terminie się uda bo jak wiadomo auto na wodę nie jeździ a pies trawą się nie naje..Wiem ile moje własne świnki potrafią wciągnąć w ciągu miesiąca.. ludzie z okolicy śmieją,że zamiast labki mam chodzącą świnkę...

Edited by Paja
Posted (edited)

Dziekuje i przybywam dzieki zaproszeniu na watek.

Wspomoge sunie 20 zl, poprosze numer konta. Rozumiem, ze psinka zbiera na transport do dt?

Edited by Freya73