Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 589
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witaj kochana Lorii mam nadzieje,ze dupcia Ci do budy nie przymarzła?

p.s
Brakuje 70zł o ile po Lori pojedzie zioberek bo jak nie to nie wiem ile będzie kosztował transport jak pojedzie ktoś inny..

Posted

Paja napisał(a):
Witaj kochana Lorii mam nadzieje,ze dupcia Ci do budy nie przymarzła?

p.s
Brakuje 70zł o ile po Lori pojedzie zioberek bo jak nie to nie wiem ile będzie kosztował transport jak pojedzie ktoś inny..

a dlaczego mam nie jechać?? coś się zmieniło?

Posted

zioberek87 napisał(a):
a dlaczego mam nie jechać?? coś się zmieniło?

Na razie z wyjazdem nic się nie zmieniło,no może się zmieniło ale z mojej strony bo ja do Białej nie pojadę 30 tak jak planowałam.
A czy 4 pojadę z Tobą to się okaże od samopoczucia,na pewno na dzień dzisiejszy nie jestem wstanie pojechać bo skończyło by się to zatruciem trasy reszty pasażerów..grypa czy jak ją tam zwał co się znów przyplątała to takie małe fajne bakterie czasem dają się pogłaskać a czasem są dzikie :)

Posted

Paja napisał(a):
Na razie z wyjazdem nic się nie zmieniło,no może się zmieniło ale z mojej strony bo ja do Białej nie pojadę 30 tak jak planowałam.
A czy 4 pojadę z Tobą to się okaże od samopoczucia,na pewno na dzień dzisiejszy nie jestem wstanie pojechać bo skończyło by się to zatruciem trasy reszty pasażerów..grypa czy jak ją tam zwał co się znów przyplątała to takie małe fajne bakterie czasem dają się pogłaskać a czasem są dzikie :)

ok to wracaj do zdrowia masz jeszcze tydzień:) hi hi hi żartuje:) w razieczego to mogę sama podjechać:) tylko musisz mi powiedzieć czy zabierać 2 ciapraka:) acha i koniecznieto musi być w sobotę 4 z mojej strony bo niedziela 2 trasa:)

Posted (edited)

Jutro będę w schronisku. Zobaczę jak się kochana suczynka miewa i zdam relację.

Paja napisał(a):
...nie wykluczone ze może z Lori przyjedzie 1 jeden pies do mnie z Białej ,ale to temat pózniejszy jak będę znać konkretny termin pójścia do szpitala i zalerzne co tam mi zaleca.

:crazyeye:
Paju, uchyl rąbka tajemnicy :modla:

Edited by cavani
Posted

bora1 napisał(a):
70zl ktore brakowalo przelane :)

Dziękujemy pięknie czyli sunia ma pełną kwotę do transportu.

cavani napisał(a):

:crazyeye:
Paju, uchyl rąbka tajemnicy :modla:

Uchylę ja 04.02 na miejscu! czemu? bo sama jeszcze nie wiem spontany są najfajniejsze...

Posted

[quote name='zioberek87']ha ha ha spontan:) spoczko, Paju a Ty jedziesz wcześniej do białej czy ze mną??[/QUOTE]

Jadę z Tobą o ile w ogóle pojadę ale to Ci dam znać w piątek dopiero,jak na razie leżakuje z Molcią od czwartku w łóżku..