Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 589
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzięki dziewczyny chodż wcale nie jest łatwo walczyć z wiatrakami...Ponad pół roku od szpitala do szpitala od gabinetu do gabinetu..teraz chcą mnie na dłużej niż 3 dni uziemić nie wiem jak to ze swoim ADHD wytrzymam.

Posted

Paju zdrówka życzę! Jakoś wytrzymasz te trzy dni. Nagromadzoną energię wykorzystasz przy naszych psiakach - damy Ci kilka tych bardziej energicznych na spacerek, żebyś mogła się wybiegać ;)

Posted

Jasne cioteczko chyba na czworaka za nimi pobiegam ;)

Lorciu zeszliśmy z tematu a przecież to Twój wątek psinko..

Cavani,Jostel kiedy odwiedzicie Lorcie i zdacie jakiś krótki raporcik na temat jej samopoczucia?

Zioberek nie dzwoniłam mówiłam Ci jaka obecnie mam sytuacje...

Posted

U mnie w tym tygodniu posucha finansowa,ale po niedzieli planuję wysłać Lori obiecany grosik,będzie to tylko 20zł ale może małymi kroczkami dojdziemy do wielkiej sprawy i uśmiech znów zagości na pysiu tego psiaczka.

Posted

Oj, w tym tygodniu będzie ciężko. U nas to ostatni tydzień przed feriami. W szkołach dzień Babci i Dziadka, rady pedagogiczne, zebrania z rodzicami, bale karnawałowe.
Chyba trzeba będzie zaczekać aż się ferie zaczną, wtedy będzie można wybrać się do piesków częściej i na dłużej.

Posted

Na ta chwile jest dla Lori 280zł by mogła przyjechać potrzebne jest 350zł,nie wykluczone ze może z Lori przyjedzie 1 jeden pies do mnie z Białej ,ale to temat pózniejszy jak będę znać konkretny termin pójścia do szpitala i zalerzne co tam mi zaleca.