Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zgredek troszkę się focha o tę nową, ale wyjątkowo się nie awanturuje - Furia była gorzej traktowana, Punia raz napiszczała mu do ucha jak chciał ją ustawiać i więcej nie próbował :D

Posted

Zamówiłam Zgredkowi 7,5 kg RC Gastro Intestinal ta normalną bo mam wrażenie, że Low Fat gorzej toleruje - tamtej jeszcze kilka kg zostało więc wymieszam z tym zwykłym

Słoneczko moje

"nie wiem jak można być takim łysym"

Posted

jest śliczny, ale w dni taki jak dzisiaj - deszczowe, mam ochotę zrobić mu kuku... Zgredek nie wychodzi na dwór jak pada :shake: na siłę muszę go wyciągać (Furię i Punię zresztą też) - efekt? kupa w kuchni... i to jak!!! cichaczem! zawsze stęka, jęczy jak mu się chce na dwór, ale jak pada deszcz to ani mru mru tylko leci do kuchni :angryy:

Posted

WATACHA napisał(a):
Ja pierdzielę ja chyba jestem chora psychicznie, bo ja lubię takich Dżordżów :).Nie pakować, brak miejsc.

ja też go kocham strasznie i każda kolejna oznaka starości napawa mnie strachem, że jesteśmy na równi pochyłej :( ale móglby nie sr*ć w domu... dzisiaj wszyscy się popisali - Drops w nocy się porzygał, Dżordż zrobił co zrobił i Punia też... Jarek tylko ma polew i pokazuje mi gdzie znalazł niespodzianki, a ja latam i sprzątam coby w chlewie nie mieszkać... :mad: raz na jakiś czas ok - może się zdarzyć, ale dzisiaj to przegięli...

Posted

No może z kup to tak bardzo bym się nie cieszyła, ale lubię takich cwaniaczków-rozrabiaczków.
On chyba nie jest jeszcze taki stary, nie pamiętam ile ma kurcze, a nie chce mi się szukac.

Posted

WATACHA napisał(a):
No może z kup to tak bardzo bym się nie cieszyła, ale lubię takich cwaniaczków-rozrabiaczków.
On chyba nie jest jeszcze taki stary, nie pamiętam ile ma kurcze, a nie chce mi się szukac.

nie wiemy ile ma... kilkanaście na pewno, na pewno jest najstarszy z mojej ekipy, na zdjęciach tak nie widać tego jak on się porusza - tak drobi po staruszkowemu, no chyba, że akurat goni kota...

Posted

No to moja Sybi jest baaardzo porządną i mądrą sunią. Wyczaiła gdzie załatwia się takie grubsze sprawy i jak musi w nocy to nie budzi pańci tylko prosto do łazienki i składa dar przed muszlą (niestety, nie umie jeszcze do muszli :evil_lol:, ale wszystko przed nami). I proszę nie myśleć, że ona to taka świńtucha, bo zdarza się to bardzo rzadko.

Posted

malawaszka napisał(a):
ja też go kocham strasznie i każda kolejna oznaka starości napawa mnie strachem, że jesteśmy na równi pochyłej :( ale móglby nie sr*ć w domu... dzisiaj wszyscy się popisali - Drops w nocy się porzygał, Dżordż zrobił co zrobił i Punia też... Jarek tylko ma polew i pokazuje mi gdzie znalazł niespodzianki, a ja latam i sprzątam coby w chlewie nie mieszkać... :mad: raz na jakiś czas ok - może się zdarzyć, ale dzisiaj to przegięli...

A teraz sobie wyobraź, że to wszystko razem leży i woni 6h np...... aaaaaaaa ;)