malawaszka Posted July 8, 2012 Author Posted July 8, 2012 ano zdecydowanie nie wie i żyje sobie beztrosko dokuczając wszystkim wokół ;) za kilka dni minie 8 miesięcy jak Dżordż jest z nami Quote
malawaszka Posted July 18, 2012 Author Posted July 18, 2012 już nikt do Dżordża nie zagląda :placz: a ja chciałam Wam się pochwalić - a własciwie zapytać :D czy wiecie komu wreszcie zaczęły rosnąć włosy na grzbiecie nosa? :multi: Quote
AniaGucio Posted July 18, 2012 Posted July 18, 2012 [quote name='malawaszka']już nikt do Dżordża nie zagląda :placz: a ja chciałam Wam się pochwalić - a własciwie zapytać :D czy wiecie komu wreszcie zaczęły rosnąć włosy na grzbiecie nosa? :multi:[/QUOTE] Komu? Komu? Dżordżowi? Quote
wieso Posted July 18, 2012 Posted July 18, 2012 no to prosze od razu pokazywac a nie tylko sie chwalic..... Quote
malawaszka Posted July 18, 2012 Author Posted July 18, 2012 spróbuję jutro zrobić - ale cięzko bo to czarny meszek jest :D ale jest wreszcie :loveu: Quote
wieso Posted July 18, 2012 Posted July 18, 2012 to bardzo fajna wiadomosc na dobranoc a Dzordz jest po prostu rozbrajajacy :) Quote
malawaszka Posted July 18, 2012 Author Posted July 18, 2012 [quote name='wieso']to bardzo fajna wiadomosc na dobranoc a Dzordz jest po prostu rozbrajajacy :)[/QUOTE] jest rozbrajający wredzioch, ale i tak jest kochany, nie potrafię się na niego długo gniewać nawet jak dokucza Rafikowi Quote
Margi Posted July 18, 2012 Posted July 18, 2012 Tzn że wszelakie kuracje pomalutku pomagają.:lol: Quote
malawaszka Posted July 18, 2012 Author Posted July 18, 2012 [quote name='Margi']Tzn że wszelakie kuracje pomalutku pomagają.:lol:[/QUOTE] baardzo pomalutku, ale ważne że się stabilizuje - unormowało się też picie wody i apetyt jest już prawie w normie, jeszcze czasem włącza mu się wielki głód, ale to chyba w głowie siedzi - jako i w mojej :splat: Quote
malawaszka Posted July 19, 2012 Author Posted July 19, 2012 nie pytaj... w kratkę, że tak powiem... ale wolę nic nie pisać bo zaraz będzie nie w kratkę a w papkę :shock: Quote
AnkaG Posted July 24, 2012 Posted July 24, 2012 Dżordż jak widać już całkiem zadomowiony... pilnuje Wasi :) trzymamy nieustająco za zdrowie waćpana :) Quote
malawaszka Posted July 28, 2012 Author Posted July 28, 2012 myślę, że Dżordż wygrałby konkurs na najrzystojniejszego psa dogomanii :d Zgred i jedzenie :-D namierza sznupie szpieg z krainy deszczowców :-D hahah brzydal Quote
malawaszka Posted July 28, 2012 Author Posted July 28, 2012 ale na grzbiecie nie rosną włosy :-( pewnie by urosły przy większej dawce, ale nie toleruje większej, trudno - będzie łysy Quote
Toska1 Posted July 28, 2012 Posted July 28, 2012 zerduszko napisał(a):A mało to łysych chłopów chodzi? ;) dokładnie :) niektórzy to nawet specjalnie się na łyso robią :) pięknie zgredek wygląda i widać ,że sobie żyje beztrosko ! Quote
malawaszka Posted July 28, 2012 Author Posted July 28, 2012 no ja nie wiem czy tak beztrosko - sen z oczu spędza mu wizja, że kiedyś mogą się skończyć rodzynki na łące :evil_lol: Quote
WATACHA Posted July 28, 2012 Posted July 28, 2012 malawaszka napisał(a):no ja nie wiem czy tak beztrosko - sen z oczu spędza mu wizja, że kiedyś mogą się skończyć rodzynki na łące :evil_lol: Całujesz go po tych rodzynkach :)? Quote
malawaszka Posted July 28, 2012 Author Posted July 28, 2012 WATACHA napisał(a):Całujesz go po tych rodzynkach :)? a w życiu.... Dżordż na szczęście całuśny nie jest - tylko po stopach mnie liże jak chce jeść :evil_lol: Quote
WATACHA Posted July 28, 2012 Posted July 28, 2012 malawaszka napisał(a):a w życiu.... Dżordż na szczęście całuśny nie jest - tylko po stopach mnie liże jak chce jeść :evil_lol: Szkoda, ciekawe jak to jest :) No ale jak zje rodzynki, potem Cię liże po stopach to w sumie to tak jakbyś wdepła ;) Quote
malawaszka Posted July 28, 2012 Author Posted July 28, 2012 WATACHA napisał(a):Szkoda, ciekawe jak to jest :) No ale jak zje rodzynki, potem Cię liże po stopach to w sumie to tak jakbyś wdepła ;) on je zjada baaardzo dokładnie więc na jęzorze nic nie zostaje, po powrocie do domu zawsze pije wodę więc ... co miało zostać zostało w misce z wodą :shock: odkąd jest Dżordż to żaden inny pies nie pije wody z jego miski :lol: Quote
WATACHA Posted July 28, 2012 Posted July 28, 2012 malawaszka napisał(a):on je zjada baaardzo dokładnie więc na jęzorze nic nie zostaje, po powrocie do domu zawsze pije wodę więc ... co miało zostać zostało w misce z wodą :shock: odkąd jest Dżordż to żaden inny pies nie pije wody z jego miski :lol: nie mogę pojąć czemu ;) Quote
malawaszka Posted July 28, 2012 Author Posted July 28, 2012 WATACHA napisał(a):nie mogę pojąć czemu ;) no.. ja też nie mogę :niewiem: ale naprawdę nie pojmuję bo oni wszyscy się zajadają - może nie w takich ilościach i z takim zapałem jak Dż ale jednak :D Quote
zerduszko Posted July 28, 2012 Posted July 28, 2012 Pip.... gównojqdy, lałabym i patrzyła czy ró3wno puchnie! Quote
Recommended Posts