pikola Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 Walcz i nie poddawaj się, nawet gdy boli... Bo po bólu zawsze przychodzi ukojenie. Quote
azalia Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 Bardzo bym chciała,żeby Baksiu żył i poznał prawdziwy smak dobrego,psiego życia. Quote
Madzik34 Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 Kochani ja też życzę tej biednej psinie jak najlepiej, broń boże nikomu nic nie wyliczam czy zarzucam, po prostu tak się boję, że on cierpi...ale równie mocno jak wszyscy trzymam za Baksa kciuki i wiem, że pomagacie mu jak tylko można! Podziwiam Was i odwagę i siłę i Bogu dziękuję, że są jeszcze dobrzy ludzie na tym okropnym dla zwierząt świecie Quote
Ajula Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 ja też się martwię, że go boli, ale podobno jest tak otumaniony lekami, że nie widać, żeby cierpiał zresztą on jest z ludźmi kochającymi psy.....a widzą go na żywo, nie tylko na zdjęciach.....sami by nie znieśli jego cierpienia Quote
Beatrx Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 biedactwo:( i ja trzymam kciuki, wracaj do zdrowia biedaku Quote
Katarzyna happy Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 Spij spokojnie maluszku jutro wstanie dzień i będzie lepiej na dobranoc cieplutkie myśli tysiąca ludzi na tym forum dla ciebie ściska kciuki Quote
Pogma Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 Baksiu trzymam kciuki za Ciebie. Jeśli masz jeszcze choć trochę siły walcz. Wiele osób ciepło myśli o Tobie. Życzę Ci przede wszystkim spokojnej, bezbolesnej i szczęśliwej nocy. Modlę się, aby dzisiejszy dzień przyniósł poprawę. Wiem, że czasem trudno walczyć, ale warto. Masz jeszcze przed sobą wiele szczęśliwych dni. Quote
Marycha35 Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 Baksiu trzymam kciuki za Ciebie Przyjacielu, nie daj się, na pohybel oprawcom!!!!! W głowie się nie mieści do czego zdolni są ludzie, zwłaszcza przez zaniechanie...:( Quote
Magdalena Stokłosa Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 Ja też trzymam mocno kciuki! :kciuki: Quote
piescofajnyjest Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 Bakusiu, slodkich snow!!! jutro bedzie lepiej.... Quote
ladycrash Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 Czy wiadomo jak psiak przeżył noc?...Wiem,jak bardzo przeżywają całą sytuacje Ci,którzy zaopiekowali się Baksikiem.Nie muszę ich widzieć aby to wiedzieć bo sama przeżywałam coś podobnego kiedy ratowałam różne zwierzęta...Pewnie gdybym widziała drgawki psiaka na filmiku to by mi serce pękało...Ale wiem,że jest pod działaniem leków więc być może już aż tak tego nie czuje...Ciekawe jak nerki,wątroba i serduszko...Bo póki nie można wytępić pasożytów wewnętrznych to nadal istnieje poważne zagrożenie dla życia i narządów.Pozostaje nam trzymać gorąco kciuki aby psiak miał wolę życia.Bo póki ją ma można walczyć.Zazwyczaj bo bardzo ciężkich paru dobach poprawia się albo przynajmniej nie pogarsza.Tego życzę dziś Baksowi-aby mu się ustabilizowały parametry życiowe. Z tego co wiem-dobrze jest podawać duże dawki probiotyków-one ograniczą działanie toksyn z pasożytów w jelitach.Ale weterynarz,którzy się nim zajął zna się na tym znacznie lepiej:)Trzymam kciuki za doktora po podjął się naprawdę ciężkiej sprawy! Quote
sajlana Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 dużo siły piesku, a opiekunom również i wytrwałości Quote
Maria1957 Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 Zaglądam z nadzieją ...na to lepsze ... Quote
lika1771 Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 [quote name='Lobaria']Też z niepokojem zaglądam...[/QUOTE] Czekamy na wiesci jak mineła noc....... Quote
buuterfly Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 Oby za jakiś czas wszedł tu któryś z opiekunów i napisał, że jest dobrze :( Pierwsza moja myśl z rana to on. Quote
sajlana Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 oby bóg przynajmniej teraz się uaktywnił... Quote
Madzior. Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 Ze strachem tu zaglądam..uff i czekamy.. Quote
Martika&Aischa Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 Zaglądam nie tracąc nadzieii..... Quote
diana79 Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 ja też się strasznie boję tu zaglądać ale nie tracę wiary że jeszcze psiak będzie cieszył się życiem Quote
barkot Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 Baks!!! Dogomania wstrzymala oddech i czeka, walcz kochany. Quote
Recommended Posts