Jump to content
Dogomania

Psie dziecko- przerzucona przez płot do schroniska, pogryziona. Sabcia ma dom :)

Recommended Posts

• Replies 337
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czy moja Sabcia ma sie dobrze? jak bedzie dla niej cos potrzebne prosze mnie poinformowac.Wczoraj przejelam opieke nad psiakiem z Tarnobrzega ktory musi byc operowany.Tyle jest biedakow ktore potrzebuja pomocy.

Posted

Sabcia czuje sie znakomicie :lol:, dzis długo zażywała kąpieli słonecznej ;). Saba raz sie boi Miśka i ucieka z piskiem w strone swojego kojca, to znów bardzo nieśmiało zaczepia go do zabawy, a potem ucieka...
Mam parę fotek - wstawię wieczorem.

Posted

Plicha napisał(a):
Cudna jest :) A co to za smutasek w kojcu za nią?

To MATI benkowo-leosiowaty wielkopies z K. , który przyjechał w parze z ok. 12 kg suczką Dixi, mieszkają w kojcu razem. On waży min. 50 kg :roll: wcale nie jest smutasem , potrafi sie pięknie bawić ze swoją partnerką ze schronu. Przyjechał z przeziębieniem, które po paru dniach jakby ustąpiło . Od około tygodnia znów nasiliło sie kichanie tak, że wet zdecydował o podaniu antybiotyku. Teraz drżę, aby nie podał tej infekcji Sabuni.
Saba zdecydowanie urosła, ja widze zmiany każdego dnia :lol: przytyła robi sie z niej fajna klucha. Będzie dużą sunią taką min 25 kg.