M&S Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 mysza 1 napisał(a):Jeszcze nie, sobota i niedziela, nie myślałam o bankowych sprawach :) Jasna sprawa;):) Quote
Pliszka Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 tusinka22 napisał(a):ona co każde zdjęcia coraz ładniejsza się robi!!!:) Dokładnie :) Powinna się po nią kolejka domków ustawić :) Quote
tusinka22 Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 Pliszka napisał(a):Dokładnie :) Powinna się po nią kolejka domków ustawić :) i oby tak było!!! Quote
Buszki Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 Za wiele nie mam,ale coś tam dzisiaj wysłałam dla Małej. Quote
*Gajowa* Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 Malutka juz zaczyna sie zaokrąglać, dupinka już nie jest taka koścista jak na początku. Ma więcej siły i zaczyna sie zachowywać jak normalny szczeniak... chce sie bawić, wszystko ja interesuje i oczywiście nie podoba jej się siedzenie w kojcu. Spróbuję zapoznać ją z Miśkiem - to bardzo łagodny, zabawowy pies i jeżeli sie zaprzyjaźnią będzie mogła więcej czasu spędzać na wybiegu. Czy imię już wybrane ? Quote
tripti Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 to miłe wiadomości, chrzciny chyba się odbyły i imię jest, ale nie pamiętam w końcu jakie. Quote
*Gajowa* Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 tripti napisał(a):to miłe wiadomości, chrzciny chyba się odbyły i imię jest, ale nie pamiętam w końcu jakie. Imię koniecznie potrzebne ! Wołam do niej malutka albo sunia :placz: Quote
Rudzia-Bianca Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 Chrzciny dzisiaj się kończą ;) gdyby ktoś chciał jednak przeforsować swoje imię dla suni - zapraszam ;) ( link w podpisie ;) ) Quote
Pliszka Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 *Gajowa* napisał(a):Imię koniecznie potrzebne ! Wołam do niej malutka albo sunia :placz: Póki co Saba prowadzi :) Sabcia, Sabunia... Ładnie :) Quote
mysza 1 Posted October 31, 2011 Author Posted October 31, 2011 Buszki napisał(a):Za wiele nie mam,ale coś tam dzisiaj wysłałam dla Małej. Serdecznie dziękuję :) Miejmy nadzieję, że nowe imię przyniesie jej szczęście, jakie by nie było ;) Quote
Rudzia-Bianca Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 Z wielką przyjemnością ogłaszam wszem i wobec że ta oto przepiękna psia dziewczynka od dziś ma swoje imię SABA swoją Matkę Chrzestną Leilę 52 oraz drugie imię LESIA oraz drugą Matkę Chrzestną Dardamell a w koszyczku na prezenty 130 zł Bardzo serdecznie dziękuję :loveu::loveu::loveu: Quote
Leila52 Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 Bardzo sie ciesze ze zostalam matka chrzestna SABY i beda sie starac jej pomagac.Poprosze tez na pw o dane do przelewu. Quote
Rudzia-Bianca Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 Leila52 napisał(a):Bardzo sie ciesze ze zostalam matka chrzestna SABY i beda sie starac jej pomagac.Poprosze tez na pw o dane do przelewu. Jeszcze raz bardzo dziękuję :) Wysłałam info do myszy1 żeby dostarczyła konto prezentowe :) Jeszcze raz wielkie dzięki i gratuluję :) Quote
mysza 1 Posted October 31, 2011 Author Posted October 31, 2011 Już podałam konto i ja także bardzo dziękuję za pomoc. Zatem mamy Sabcię :) Quote
azalia Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 Śliczna sunieczka i fajnie,że się otwiera. Quote
Pliszka Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 Buszki napisał(a):Co tam dzisiaj słychać u Saby :loveu:? Pewnie się wygłupiają z Pusią :) Nareszcie mogą sie obie beztrosko cieszyć psim życiem :) Quote
Leila52 Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 Niespodzianka dla Sabuni zotala dzisiaj po poludniu wyslana i musi jutro byc na koncie.Badz zdrowa i rosnij sliczna psineczko. Quote
ANETTTA Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 róbcie juz ogłoszenia niech ja świat widzi przepiękna psia dziewczynka Quote
Recommended Posts