Jump to content
Dogomania

Psie dziecko- przerzucona przez płot do schroniska, pogryziona. Sabcia ma dom :)

Recommended Posts

• Replies 337
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Leila52 napisał(a):
Niespodzianka dla Sabuni zotala dzisiaj po poludniu wyslana i musi jutro byc na koncie.Badz zdrowa i rosnij sliczna psineczko.

Wielkie dzięki :)
ANETTTA napisał(a):
róbcie juz ogłoszenia niech ja świat widzi

Trochę za dużo psów, żeby tak migiem zdążyć, zamówiłam ogłoszenia ale jeszcze poprzedni pies się robi ;)

Posted

Pliszka napisał(a):
Pewnie się wygłupiają z Pusią :) Nareszcie mogą sie obie beztrosko cieszyć psim życiem :)

Niestety nie mogą razem poszaleć, ponieważ Pusia ma jeszcze przez kilka dni kwarantannę posterylkową.
Dziś odbyło sie zapoznanie Sabuni z wujkiem Miśkiem. Saba jeszcze sie go boi i na wszelki wypadek trzyma się bliska kojca, a jak Misiek się zbliża ucieka do budy. Ale był taki moment, że przywitałi mnie oboje przy furtce chyba dlatego, że niosłam miski z żarełkiem.

Posted

Ostatnie wpłaty na Sabę:
30 Ellig
40 M&S
30 Luna
30 Lemoniada

i uwaga 717,81- 11 (prowiza od przelewu zagranicznego) = 706,81 od Leili52:multi::loveu:

Bardzo dziękuję :loveu::loveu::loveu:

Posted

mysza 1 napisał(a):
i uwaga 717,81- 11 (prowiza od przelewu zagranicznego) = 706,81 od Leili52:multi::loveu:

Bardzo dziękuję :loveu::loveu::loveu:

No to się nazywa Mama chrzestna:loveu: Jestem w szoku, ale bardzo, bardzo pozytywnym:loveu: Leila52, nie chcesz zostać Mamą chrzestną jeszcze jakiegoś słodziaka;)

Posted

Ewa Marta napisał(a):
No to się nazywa Mama chrzestna:loveu: Jestem w szoku, ale bardzo, bardzo pozytywnym:loveu: Leila52, nie chcesz zostać Mamą chrzestną jeszcze jakiegoś słodziaka;)

To prawda :) Bardzo dobry pomysł ;)
oleola napisał(a):
Matko, jak ja tu dawno nie zaglądałam. Wstyd mi. Podaj mi proszę na priv nr konta. Dodam coś od siebie. Chociaż na razie tyle mogę.

Dzięki, zaraz podam.

Posted

Dziś Sabcię tez wypuszczam razem z Miśkiem, każde chodzi swoimi drogami... Misiek się nie narzuca choć marzy o wspólnej zabawie. Dzięki temu układowi Sabcia jest wolna wiele godzin w ciągu dnia plus całą noc. Sabcia jeszcze sie go boi ale coraz mniej.

Posted

*Gajowa* napisał(a):
Dziś Sabcię tez wypuszczam razem z Miśkiem, każde chodzi swoimi drogami... Misiek się nie narzuca choć marzy o wspólnej zabawie. Dzięki temu układowi Sabcia jest wolna wiele godzin w ciągu dnia plus całą noc. Sabcia jeszcze sie go boi ale coraz mniej.

Fantastycznie :) Biedny Misiek, nie chce się z nim bawić Sabcia.
Mam nadzieję, ze na dniach się przełamie i odkryje urok zabaw.
Właśnie robię jej allegro.

Posted

M&S napisał(a):
Głaski dla SABY:):)

Wygłaskana... ;)
Trudno powiedzieć czy reaguje na swoje imie czy na mój głos. W każdym razie przemawiam do niej wielokrotnie powtarzając jej piękne imię.
Z Miśkiem idzie coraz lepiej , dziś zauważyłam bardzo, bardzo nieśmiałe jeszcze próby
zabawy Sabci i Miśka.