Ellig Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 Szczescia kochana ,malutka, sunieczko!!!!!:) Quote
Pliszka Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 Super :) Przynosi szczęście chyba ten hotelik, bo zaraz się znajdują domki :) Bardzo się cieszę i czekamy na wieści z domku :) Quote
ANETTTA Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 Napisał *Gajowa* Wielkopies ze swoją partnerką jadą do domku jutro - kciuki bardzo potrzebne ! Sabcia zamieszkała w Warszawie w bloku na razie, Państwo kończą budowę domu i wiosna przeprowadzka. czy ja snie ?? czy ja dobrze rozumie ???? te 2 psy jada razem ...??? te ???? przeklinam dzisiejszy dzień (miałam stuczke 1 w swoim zyciu przy 20 na h - moja wina szlak mnie trafia !!!!!!!!!!)ale czy ti jest ważne ???? nie !!!!!!! bo jak sie to czyta czy widzi to tylko rycec ze szczęscia !!!!! tak czy nie ??? Quote
mysza 1 Posted November 19, 2011 Author Posted November 19, 2011 Słabo widać na zdjęciu, nie jestem pewna czy to Saba leży z wielkopsem czy nie... W każdym razie Saba pojechała do samodzielnego domu, bez psa. Kciuki potrzebne, bo na razie zupełnie nie chodzi na smyczy, boi się, Pani musi ją nosić (3 piętro bez windy, Sabcia waży 15 kg :)) Także zobaczymy na ile starczy cierpliwości ;) Na razie mała w stresie od wczoraj do dzisiejszego południa nie zrobiła siku no i to noszenie. Także łagodny optymizm ;) na razie. Quote
*Gajowa* Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 Na fotce powyżej wielkopies Mati bawi sie z Sabcią, jego towarzyszka Dixi jest podobnej wielkości i dziś znalazła dom - Mati niestety wrócił, nie dogadał sie z 14-letnim psem rezydentem. Sabcia chodzi na smyczy niestety tylko na "znanym" terenie. Mam nadzieję, że państwo sie nie podddadzą, a Sabcia sie szybko przełamie. Quote
Rudzia-Bianca Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 mysza 1 napisał(a):Słabo widać na zdjęciu, nie jestem pewna czy to Saba leży z wielkopsem czy nie... W każdym razie Saba pojechała do samodzielnego domu, bez psa. Kciuki potrzebne, bo na razie zupełnie nie chodzi na smyczy, boi się, Pani musi ją nosić (3 piętro bez windy, Sabcia waży 15 kg :)) Także zobaczymy na ile starczy cierpliwości ;) Na razie mała w stresie od wczoraj do dzisiejszego południa nie zrobiła siku no i to noszenie. Także łagodny optymizm ;) na razie. Trzymam kciuki, trochę czasu i dobrej woli i Sabunia poradzi sobie . Quote
ANETTTA Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 to trzeba temu matiemu pomóc tutaj czy zakladamy nowy watek ??? Quote
mysza 1 Posted November 21, 2011 Author Posted November 21, 2011 Sabcia coraz lepsza, zaczęła chodzić po schodach, których wcześniej nie znała i trzeba ją było nosić. To już duży postęp i spore ułatwienie ;) Na smyczy tez lepsza, robi bardzo szybko postępy, może sobie przypomina jak to z tym chodzeniem jest. Poznaje teren i już nie jest taka wystraszona. Dzisiaj wycieczka na działkę poza Warszawą, na której wkrótce zamieszkają wszyscy ;) Będzie mogła się swobodnie wybiegać. Idzie ku lepszemu, chyba będzie ok ;) Quote
M&S Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 mysza 1 napisał(a):Sabcia coraz lepsza, zaczęła chodzić po schodach, których wcześniej nie znała i trzeba ją było nosić. To już duży postęp i spore ułatwienie ;) Na smyczy tez lepsza, robi bardzo szybko postępy, może sobie przypomina jak to z tym chodzeniem jest. Poznaje teren i już nie jest taka wystraszona. Dzisiaj wycieczka na działkę poza Warszawą, na której wkrótce zamieszkają wszyscy ;) Będzie mogła się swobodnie wybiegać. Idzie ku lepszemu, chyba będzie ok ;) Bardzo dobre wiadomości:) Trzymamy kciuki za malutką!!!! Quote
*Gajowa* Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 Kochana Sabcia... jestem pewna, że sobie ze wszystkim poradzi :lol: wydoroślała i okrzepła malutka. Wspaniałe wieści :multi:. Quote
ANETTTA Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 http://tablica.pl/oferta/mati-leonberger-bernardyn-mlody-czeka-na-dom-IDwbf9.html http://allegro.pl/mati-leonberger-bernardyn-mlody-czeka-na-dom-i1950641160.html kto jeszcze pomoze Quote
Ewa Marta Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 Bardzo optymistyczne wieści:-) Sabciu, dużo szczęścia!!! A jak ona ma teraz na imię? Zostala Sabą? Quote
mysza 1 Posted November 22, 2011 Author Posted November 22, 2011 Ewa Marta napisał(a):Bardzo optymistyczne wieści:-) Sabciu, dużo szczęścia!!! A jak ona ma teraz na imię? Zostala Sabą? Na razie Saba :) może z czasem coś Pani wymyśli innego. Quote
Ellig Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 Saba jestes dzielna! i szybko sie uczysz, bedzie dobrze, musi byc dobrze!:) Quote
M&S Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 mysza 1 napisał(a):Na razie Saba :) może z czasem coś Pani wymyśli innego. Niech już Pani niczego nie wymyśla....... A może domek da fotki? Quote
mysza 1 Posted December 2, 2011 Author Posted December 2, 2011 [quote name='*Gajowa*']Czy są wieści z domku Sabuni?[/QUOTE] Są nawet regularnie :) Wszystko u niej w porządku, bardzo się ośmieliła, jest mądra i pojętna. Spacery nie przerażają ;) już tak bardzo. Mam kilka zdjęć w telefonie, zgram i wstawię. Quote
*Gajowa* Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 [quote name='ANETTTA']a MATI co z tym domkiem[/QUOTE] Mati dziś pojechał do DS - ANETTTA dziękujemy za ogłoszenia:Rose: . Quote
ANETTTA Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 [quote name='*Gajowa*']Mati dziś pojechał do DS - ANETTTA dziękujemy za ogłoszenia:Rose: .[/QUOTE] wiedziałam kiedy zapytac gdyby cos było nie tak -oby nie daj znać !!!! Quote
mysza 1 Posted December 3, 2011 Author Posted December 3, 2011 Przyszedł czas na kolejne, 3 maluszki tym razem z Kutna: zajrzyjcie na wątki, bo pustka tam wielka :-( http://www.dogomania.pl/threads/2188...hronu-w-Kutnie http://www.dogomania.pl/threads/2188...3#post18130933 Quote
inka33 Posted December 8, 2011 Posted December 8, 2011 [quote name='mysza 1']Na razie Saba :) może z czasem coś Pani wymyśli innego.[/QUOTE] Przypominam, że JWP Saba ma jeszcze drugie imię, równie śliczne! :diabloti: Umiarkowanie gratuluję!!!! :) Quote
Recommended Posts