Jump to content
Dogomania

Psie dziecko- przerzucona przez płot do schroniska, pogryziona. Sabcia ma dom :)

Recommended Posts

• Replies 337
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Urosła, waży 20 kg :) i chyba nie zamierza przestać. Dostałam mmsa ale nie mam kabla. Poza tym wszystko w porządku, już się nie boi, bawi się zabawkami i wszyscy ją kochają :)

Posted

mysza 1 napisał(a):
Urosła, waży 20 kg :) i chyba nie zamierza przestać. Dostałam mmsa ale nie mam kabla. Poza tym wszystko w porządku, już się nie boi, bawi się zabawkami i wszyscy ją kochają :)

Super:):) zasłużyła na kochający dom!!!!!

• 4 weeks later...
Posted

[quote name='M&S']Wiecie może, co u Saby?[/QUOTE]
Wszystko w porządku, staramy się tak nie nękać ludzi, z Panią Saby rozmawiałam juz kilka razy, dostałam kilka mmsów więc wszystko gra.
Za jakiś czas znowu się odezwiemy.

• 2 months later...
Posted

U Sabci wszytko dobrze, właśnie przechodzi pierwszą cieczkę, tydzień temu się zaczęła. Cierpiała, była obolała ale już jest lepiej.
Mniej więcej za 2 miesiące sterylka.
Jesli chodzi o wielkość to rosła szybko przez mniej więcej 1,5 miesiąca i stanęła. Waży ok 26 kg.

A wygląda jak zając wielkanocny :)

Proszę, zajrzyjcie do Kacpra, który musi opuścić DT u Chauwy http://www.dogomania.pl/forum/threads/225418-Przybłęda-znaleziona-pod-Serockiem-zbiera-deklaracje-żeby-opuścić-DT-u-Chauwy-Pomóż/page2