M&S Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 M&S napisał(a):Ciekawe, co u Sabci słychac? Sa jakieś info.? Quote
mysza 1 Posted December 19, 2011 Author Posted December 19, 2011 Urosła, waży 20 kg :) i chyba nie zamierza przestać. Dostałam mmsa ale nie mam kabla. Poza tym wszystko w porządku, już się nie boi, bawi się zabawkami i wszyscy ją kochają :) Quote
M&S Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 mysza 1 napisał(a):Urosła, waży 20 kg :) i chyba nie zamierza przestać. Dostałam mmsa ale nie mam kabla. Poza tym wszystko w porządku, już się nie boi, bawi się zabawkami i wszyscy ją kochają :) Super:):) zasłużyła na kochający dom!!!!! Quote
Pyrdka Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 Przepraszam za zaśmiecanie wątku. Zapraszam na bazarek z którego dochód przeznaczymy na ratowanie naszej 6 mięsiecznej suni chorej na nużycę http://www.dogomania.pl/threads/2197...29.12-do-22-00 Quote
mysza 1 Posted January 12, 2012 Author Posted January 12, 2012 [quote name='M&S']Wiecie może, co u Saby?[/QUOTE] Wszystko w porządku, staramy się tak nie nękać ludzi, z Panią Saby rozmawiałam juz kilka razy, dostałam kilka mmsów więc wszystko gra. Za jakiś czas znowu się odezwiemy. Quote
mysza 1 Posted April 2, 2012 Author Posted April 2, 2012 U Sabci wszytko dobrze, właśnie przechodzi pierwszą cieczkę, tydzień temu się zaczęła. Cierpiała, była obolała ale już jest lepiej. Mniej więcej za 2 miesiące sterylka. Jesli chodzi o wielkość to rosła szybko przez mniej więcej 1,5 miesiąca i stanęła. Waży ok 26 kg. A wygląda jak zając wielkanocny :) Proszę, zajrzyjcie do Kacpra, który musi opuścić DT u Chauwy http://www.dogomania.pl/forum/threads/225418-Przybłęda-znaleziona-pod-Serockiem-zbiera-deklaracje-żeby-opuścić-DT-u-Chauwy-Pomóż/page2 Quote
Lemoniada Posted April 3, 2012 Posted April 3, 2012 Rzeczywiście zając :lol: Cudna dziewczynka, uwielbiam takie szorściaczki :) Quote
Recommended Posts