Jump to content
Dogomania

Psie dziecko- przerzucona przez płot do schroniska, pogryziona. Sabcia ma dom :)

Recommended Posts

Posted

Nie jest źle, malutka w mojej obecności podeszła do siatki i powąchała się z Pusią /sunia tego samego wzrostu/, a wieczorem już po ciemku wyszła z budki żeby zapoznać się z DONką Zoją. Zoja zreszta cały swój czas spacerowy poświęca naszej ciągle bezimiennej bohaterce, leży przy jej kojcu myslę, że ją wspiera.
Najbardziej boi sie parki psiaków zabranych z tego samego miejsca.

• Replies 337
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

*Gajowa* napisał(a):
Nie jest źle, malutka w mojej obecności podeszła do siatki i powąchała się z Pusią /sunia tego samego wzrostu/, a wieczorem już po ciemku wyszła z budki żeby zapoznać się z DONką Zoją. Zoja zreszta cały swój czas spacerowy poświęca naszej ciągle bezimiennej bohaterce, leży przy jej kojcu myslę, że ją wspiera.
Najbardziej boi sie parki psiaków zabranych z tego samego miejsca.

To fantastycznie!!!!!

Posted

*Gajowa* napisał(a):

To wspaniale, ze robi takie szybkie postępy :) To jeszcze taki dzieciaczek, ma całe życie przed sobą, musimy zrobić wszystko, żeby było szczęśliwe... Cieszę się, że już jest lepiej :)

Posted

Myślę, że to, że ma dar spędzania snu z powiek ;) to jej duża zaleta, dzięki której jest już u Gajowej a nie w schronie.
Kiedy ją zobaczyłam, też nie mogłam przestać myśleć.

A z psami się oswoi na pewno tylko stopniowo.
Mój Groszek jak pierwszy raz zobaczył moje psy, z nerwów wszedł pod szafkę i zrobił kupę pod siebie... A zapoznawałam je stopniowo.
A następnego dnia była wielka miłość ;)

Posted

Ellig napisał(a):
Mysza wyslalam pw.:)kupie karme dla malej-15 kg.

Dzięki wielkie:loveu:, odpisałam. Beka załatwiła małej karmę dla szczeniąt, nie wiem ile ale może szkoda kasę wobec tego wydawać ;)

Posted

mysza 1 napisał(a):
Dzięki wielkie:loveu:, odpisałam. Beka załatwiła małej karmę dla szczeniąt, nie wiem ile ale może szkoda kasę wobec tego wydawać ;)

No tak to nie ma co , wrzuce do koszyka malutkiej 30 zl, poprosze o nr konta na pw.

Posted

[quote name='mysza 1']A z psami się oswoi na pewno tylko stopniowo.
Mój Groszek jak pierwszy raz zobaczył moje psy, z nerwów wszedł pod szafkę i zrobił kupę pod siebie... A zapoznawałam je stopniowo.
A następnego dnia była wielka miłość ;)

Mój Groszek;-) Jak to pięknie brzmi:-)

Posted

Ewa Marta napisał(a):
Mój Groszek;-) Jak to pięknie brzmi:-)

Też mi się podoba :p Wyjątkowo uroczy pies, nie jest takim "zmanierowanym" szczeniakiem, schronisko go chyba nauczyło pokory:-(
Jest taki dobry :loveu: Jak wychodzę do pracy to już wie, wchodzi na największe posłanie tylko oczka widać i patrzy, że idę. Nie biega, nie lamentuje ale wie.

ups, nie ten wątek ;)

Posted

Buszki napisał(a):
Śliczna Mała Bidulka.I wiecie co,na wilczarza mi cosik wygląda,do tego pszenicznego ;).
Nr konta poproszę.

Dzięki serdeczne, już wysyłam pw :)

Posted

Karmy jest 15 kg.
Byłysmy dzis na ogledzinach i kolejnych zastrzykach (antybiotyk , przeciwzapalny).
Gula zmniejszyła sie znacznie ale w sroku jeszcze jest ropa.
Została równiej zafipreksowana (pcheł niestety dużo)
Przyciełam jej tez wilcze pazurki (ma po dwa u kazdej łapki - jak bauceron).
Jak juz chciałam z nia wrócić do Gajowej moje auto odmówiło wspólpracy. Gajowa przyjechała i zabrała malutką.
A moje auto pojechało do pana doktora, ale nie wiem czy do jutra uda sie coś z nim zrobić, a Belcia jeszcze jutro na zastrzyk a poźniej juz moze doustnie brac.