kaja69 Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 O jak dobrze,ze ukazało sie światełko dla malutkiej .... Quote
Jasza Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 Toyota, jeżeli zabierzesz małą, tak jak pisałam przelejemy pieniądze Duniowe. Podaj konto na PW. Trzymam kciuki, żeby nic się złego nie przydarzyło i żeby malutką udało się szybko zabrać. Quote
kkasiiiar Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 Podnosze z rana i czekam na tel:) (wczoraj juz o tej porze to padlam jak Julka zasnela) :eviltong: Quote
MTD Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 i ja wpadam w odwiedziny do psiurki, niech jej się już żyje tylko lepiej! Quote
toyota Posted October 24, 2011 Author Posted October 24, 2011 Jasza napisał(a):Toyota, jeżeli zabierzesz małą, tak jak pisałam przelejemy pieniądze Duniowe. Podaj konto na PW. Trzymam kciuki, żeby nic się złego nie przydarzyło i żeby malutką udało się szybko zabrać. Dziękuję Jasza. Kto zechce zostać księgowym małej ? Docelowo sunia trafi do Malagos na bezpłatny DT ze wsparciem na karmę i weta. Quote
Jasza Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 Toyota, Malagos, Khasiiiar - jesteście wielkie! Quote
kkasiiiar Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 Jasza napisał(a):Toyota, Malagos, Khasiiiar - jesteście wielkie! Moja tutaj znikoma zasluga ;) Quote
iwonamaj Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 Czekam na wiadomość kiedy sunia będzie bezpieczna... Quote
kkasiiiar Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 Toyota pewnie tel Tobie padl..w razie co u mnie miejsce czeka i dac znac nawet 10 min przed i mozesz przyjezdzac o kazdej porze dnia i nocy ;) Z tego co wiem to Aza i Garafit maja do mnie wyjezdzac z Warszawy kolo 8 wiec do mnie przy dobrych wiatrach dotra na 12 albo 13..wiec w razie co do tego czasu moge Mala miec u siebie:) Mam duzo slomy to sie pozanie wylozy bo dla niej ta buda to wieeeeelka ;) Zamowilam juz banerek :) Quote
Jasza Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 Ale się cieszę!!!! Kochane, podajcie konto Feliksik albo mi na PW i piszcie jak tylko mała będzie bezpieczna!!! Dziękuję Wam!! Toyota, jak malutka będzie miała na imię? Quote
malagos Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 kkasiiiar napisał(a):Toyota pewnie tel Tobie padl..w razie co u mnie miejsce czeka i dac znac nawet 10 min przed i mozesz przyjezdzac o kazdej porze dnia i nocy ;) Z tego co wiem to Aza i Garafit maja do mnie wyjezdzac z Warszawy kolo 8 wiec do mnie przy dobrych wiatrach dotra na 12 albo 13..wiec w razie co do tego czasu moge Mala miec u siebie:) Mam duzo slomy to sie pozanie wylozy bo dla niej ta buda to wieeeeelka ;) Zamowilam juz banerek :) Kasiu, czyli możesz wziąć suczkę tymczasowo? Na jak długo? Quote
kkasiiiar Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 malagos napisał(a):Kasiu, czyli możesz wziąć suczkę tymczasowo? Na jak długo? 29 pazdziernika przyjezdzaja do mnie Aza i Grafit wiec tylko do soboty jesli bedzie taka potrzeba. Quote
toyota Posted October 24, 2011 Author Posted October 24, 2011 Właścicielka dziś ani jutro nie może. Najwcześniej w środę. Kupiłam już małej u weta Zipyran Plus na robaki (do 10 kg) i jakiś Ektopar na pchły (do 15 kg). Nie znam tego środka, ale wet mówił, że skuteczny i w dobrej cenie. Zapłaciłam za wszystko 15 zł i biorę to na siebie ;). Quote
AgusiaP Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 Ale wspaniałe wiadomości:multi::multi::multi: Malenka wytrzymaj jeszcze troszeczkę Quote
kkasiiiar Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 Witam Maleńka z samego rana..oby do jutra! Quote
Jasza Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 Do jutra. Oby się udało. Malutka jedzie do kkasiiiar a potem do Malagos? Quote
kkasiiiar Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 Mam banerki :) Dziekuje fochu :loveu::loveu::loveu: Quote
kkasiiiar Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 Jasza napisał(a):Do jutra. Oby się udało. Malutka jedzie do kkasiiiar a potem do Malagos? Malutka jedzie od razu do Toyoty i tam przeczeka na wyjazd do Malagos.. nie ma sensu jechac w srode z Mala 50km do mnie zeby w piatek wieczorem juz znowu ja zabierac do Toyoty. Quote
Isiak Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 Trafiłam na wątek i zapisuję się u ślicznej malutkiej. Jak dobrze, że będzie wyrwana z tego miejsca, ale pewnie na jej miejsce zaraz pojawi się inny pies. Quote
kkasiiiar Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 Isiak napisał(a):Trafiłam na wątek i zapisuję się u ślicznej malutkiej. Jak dobrze, że będzie wyrwana z tego miejsca, ale pewnie na jej miejsce zaraz pojawi się inny pies. Mniejmy nadzieje ze nie.."wlasciciele" chca sie jej pozbyc wiec moze juz im sie znudzil pies...i nastepnego nie wezma..chcialabym zeby tak bylo! Quote
malagos Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 Tikusia , którą mam teraz na dt, prawdopodobnie pojedzie do domu stałego w czwartek 3 listopada, i moze przyjeżdżać ta czarnotka, ew.dzień wcześniej. ile potrzeba na transport do mnie, to 200 km w jedną stronę, żebyś, Toyota, nie dokładała?.........Trzeba uzbierać, co, ciotki? Quote
Jasza Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 Malagos, Ty zbierasz na małą? Ma już jakieś imię? Komu przelać pieniądze? Quote
Recommended Posts