Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 394
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Toyota, jeżeli zabierzesz małą, tak jak pisałam przelejemy pieniądze Duniowe.
Podaj konto na PW.
Trzymam kciuki, żeby nic się złego nie przydarzyło i żeby malutką udało się szybko zabrać.

Posted

Jasza napisał(a):
Toyota, jeżeli zabierzesz małą, tak jak pisałam przelejemy pieniądze Duniowe.
Podaj konto na PW.
Trzymam kciuki, żeby nic się złego nie przydarzyło i żeby malutką udało się szybko zabrać.

Dziękuję Jasza. Kto zechce zostać księgowym małej ?

Docelowo sunia trafi do Malagos na bezpłatny DT ze wsparciem na karmę i weta.

Posted

Toyota pewnie tel Tobie padl..w razie co u mnie miejsce czeka i dac znac nawet 10 min przed i mozesz przyjezdzac o kazdej porze dnia i nocy ;) Z tego co wiem to Aza i Garafit maja do mnie wyjezdzac z Warszawy kolo 8 wiec do mnie przy dobrych wiatrach dotra na 12 albo 13..wiec w razie co do tego czasu moge Mala miec u siebie:) Mam duzo slomy to sie pozanie wylozy bo dla niej ta buda to wieeeeelka ;)
Zamowilam juz banerek :)

Posted

Ale się cieszę!!!!
Kochane, podajcie konto Feliksik albo mi na PW i piszcie jak tylko mała będzie bezpieczna!!!
Dziękuję Wam!!
Toyota, jak malutka będzie miała na imię?

Posted

kkasiiiar napisał(a):
Toyota pewnie tel Tobie padl..w razie co u mnie miejsce czeka i dac znac nawet 10 min przed i mozesz przyjezdzac o kazdej porze dnia i nocy ;) Z tego co wiem to Aza i Garafit maja do mnie wyjezdzac z Warszawy kolo 8 wiec do mnie przy dobrych wiatrach dotra na 12 albo 13..wiec w razie co do tego czasu moge Mala miec u siebie:) Mam duzo slomy to sie pozanie wylozy bo dla niej ta buda to wieeeeelka ;)
Zamowilam juz banerek :)

Kasiu, czyli możesz wziąć suczkę tymczasowo? Na jak długo?

Posted

Właścicielka dziś ani jutro nie może. Najwcześniej w środę.

Kupiłam już małej u weta Zipyran Plus na robaki (do 10 kg) i jakiś Ektopar na pchły (do 15 kg). Nie znam tego środka, ale wet mówił, że skuteczny i w dobrej cenie. Zapłaciłam za wszystko 15 zł i biorę to na siebie ;).

Posted

Jasza napisał(a):
Do jutra.
Oby się udało.
Malutka jedzie do kkasiiiar a potem do Malagos?

Malutka jedzie od razu do Toyoty i tam przeczeka na wyjazd do Malagos.. nie ma sensu jechac w srode z Mala 50km do mnie zeby w piatek wieczorem juz znowu ja zabierac do Toyoty.

Posted

Trafiłam na wątek i zapisuję się u ślicznej malutkiej. Jak dobrze, że będzie wyrwana z tego miejsca, ale pewnie na jej miejsce zaraz pojawi się inny pies.

Posted

Isiak napisał(a):
Trafiłam na wątek i zapisuję się u ślicznej malutkiej. Jak dobrze, że będzie wyrwana z tego miejsca, ale pewnie na jej miejsce zaraz pojawi się inny pies.

Mniejmy nadzieje ze nie.."wlasciciele" chca sie jej pozbyc wiec moze juz im sie znudzil pies...i nastepnego nie wezma..chcialabym zeby tak bylo!

Posted

Tikusia , którą mam teraz na dt, prawdopodobnie pojedzie do domu stałego w czwartek 3 listopada, i moze przyjeżdżać ta czarnotka, ew.dzień wcześniej.
ile potrzeba na transport do mnie, to 200 km w jedną stronę, żebyś, Toyota, nie dokładała?.........Trzeba uzbierać, co, ciotki?