toyota Posted October 20, 2011 Author Posted October 20, 2011 Wysłałam Ci maila ze zdjęciami. Powiem Ci, że ona jest sporo mniejsza od Twojej Soni :(. Quote
kkasiiiar Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 o matko:crazyeye::crazyeye::crazyeye: jaki syf w tym kojcu !!! Chyba nigdy tam nie sprzatali:(..jak widze cos takieg to normalnie mnie nosi ! :angryy: Spróbuje zmniejszyć zdjęcia i dodać. Quote
MTD Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 nie wiem jak pomóc, porozsyłam wątek chociaż póki co Quote
kkasiiiar Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 Asiu wydarzenie mozna robic na fb? bo nie wiem czy mozna tak sprawe naglasniac? Daj znac to zaraz podzialam! Quote
MTD Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 nie macie tam jakiegoś lokalnego tozu czy animalsów, którzy mogliby ją zabrać? wrzuciłam wątek w sygnaturę Quote
Martika&Aischa Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 Matko jaki syf!!!!! Co za ludzie!!!:shake::shake::shake: Asiu wierzę że suni uda się pomóc jak najszybciej!!!! Quote
AgusiaP Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 Boziu nie mogę przestać o niej myśleć a pomysłów brak:-(:-(:-( Quote
Soko Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 ... A jakby ją po prostu w nocy wziąć, bez pozwolenia? Albo http://www.dogomania.pl/threads/215469 ? Może by ją oddali? Quote
toyota Posted October 20, 2011 Author Posted October 20, 2011 [quote name='Soko']... A jakby ją po prostu w nocy wziąć, bez pozwolenia? Albo http://www.dogomania.pl/threads/215469 ? Może by ją oddali? Oni chcą ją oddać. Wywieźli już ją i porzucili, ale wróciła do nich. Nie mam gdzie jej zabrać -w tym rzecz :(. Żadnych lokalnych TZ- ów ani animalsów nie ma. Kkasiiiar, dzięki za zdjęcia :). Wstawiłam też na pierwszą stronę. Quote
Soko Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 Sunia jest z Grudziądza tak? http://www.dogomania.pl/threads/126059 Tu jest hotel - coś wpłacę jeśli będzie trzeba. Jeśli chcecie mogę zadzwonić zapytać się o koszty, bo ja ślepa chyba, ale nic o nich nie widzę... Quote
kkasiiiar Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 Nie musisz dzwonic ja mam z Ania kontakt caly czas moge spytac :) Tylko czy zbierzemy kase na hotel i nie wiem czy u Ani jest miejsce ...zaraz napisze Quote
toyota Posted October 20, 2011 Author Posted October 20, 2011 Ja ją mogę zawieźć nawet gdzieś dalej, ale na hotel mnie nie stać. Mam 6 własnych psów na utrzymaniu + 3 w DT, w tym jednego za 360/ miesiąc. Nie płacę sama za ich utrzymanie, ale w razie czego odpowiadam finansowo. Atos nie ma pełnych deklaracji. Nie dam rady odpowiadać finansowo za kolejnego psa. Ta sunia jest maleńka, waży na oko 5 kg. Nie wiem czy kojec dla niej to dobry pomysł, a w Brodnicy są chyba miejsca kojcowe. Quote
Jota67 Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 Znów tragedia! Nie ma kogoś chociaż na parę dni? Może w tym czasie coś się wymyśli, ktoś wypatrzy....:( Dlaczego człowiek to najpodlejsza istota na Ziemi??!!! Quote
Ania+Milva i Ulver Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 Oddzielnego wolnego kojca nie mam do dyspozycji, jedyne co moge zaproponowac u siebie na dzień dzisiejszy to pobyt z innymi dwiema suniami małymi(8kilowymi) w takim obudowanym kojcu - ala domek. Nie wiem czy ona by sie zgodziła ewentualnie? Zapytajcie jeszcze u Furciaczka, bo wiem , że się u niej zwalniały jakies miejsca. Quote
toyota Posted October 20, 2011 Author Posted October 20, 2011 To jest takie wystraszone stworzonko. Moim zdaniem zgodzi się ze wszystkim psami i kotami. Możesz kkasiiiar fejsa robić. Ja mam w d...e tych ludzi. Może ktoś się ulituje i ją zabierze, bywały takie przypadki. Quote
Soko Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 Oby, bo umieszczenie jej z tymi dwoma psiakami to i tak już nadzieja na jej uratowanie, chociaż rozwiązanie tymczasowe. Będzie można się na spokojnie rozejrzeć za domkiem, teraz to wszystko jest cudownym rozwiązaniem, byleby ją odratować :( trzeba szybko decydować, bo to pewnie kwestia kilku dni :( Quote
kkasiiiar Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 toyota napisał(a):To jest takie wystraszone stworzonko. Moim zdaniem zgodzi się ze wszystkim psami i kotami. Możesz kkasiiiar fejsa robić. Ja mam w d...e tych ludzi. Może ktoś się ulituje i ją zabierze, bywały takie przypadki. W takim razie robie..zaraz przesle link :) Quote
toyota Posted October 20, 2011 Author Posted October 20, 2011 Powiedzieliśmy babie, że będziemy jej domu szukać, żeby jej się nie pozbywała. Quote
ZZPON Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 :( mam nadzieję, że uda się ją zabrać od tych potworów. Quote
AgusiaP Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 [quote name='kkasiiiar'] Trzeba ją zabrać jak najszybciej z tego miejsca, a potem szukać czegoś na spokojnie, żeby nie było za późno Matko ona jest sparaliżowana ze strachu...:-(:-(:-( Quote
Recommended Posts