Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 394
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

o matko:crazyeye::crazyeye::crazyeye: jaki syf w tym kojcu !!! Chyba nigdy tam nie sprzatali:(..jak widze cos takieg to normalnie mnie nosi ! :angryy: Spróbuje zmniejszyć zdjęcia i dodać.

Posted

[quote name='Soko']...
A jakby ją po prostu w nocy wziąć, bez pozwolenia? Albo http://www.dogomania.pl/threads/215469 ? Może by ją oddali?

Oni chcą ją oddać. Wywieźli już ją i porzucili, ale wróciła do nich.

Nie mam gdzie jej zabrać -w tym rzecz :(.

Żadnych lokalnych TZ- ów ani animalsów nie ma.

Kkasiiiar, dzięki za zdjęcia :). Wstawiłam też na pierwszą stronę.

Posted

Ja ją mogę zawieźć nawet gdzieś dalej, ale na hotel mnie nie stać. Mam 6 własnych psów na utrzymaniu + 3 w DT, w tym jednego za 360/ miesiąc. Nie płacę sama za ich utrzymanie, ale w razie czego odpowiadam finansowo. Atos nie ma pełnych deklaracji. Nie dam rady odpowiadać finansowo za kolejnego psa.

Ta sunia jest maleńka, waży na oko 5 kg. Nie wiem czy kojec dla niej to dobry pomysł, a w Brodnicy są chyba miejsca kojcowe.

Posted

Znów tragedia! Nie ma kogoś chociaż na parę dni? Może w tym czasie coś się wymyśli, ktoś wypatrzy....:( Dlaczego człowiek to najpodlejsza istota na Ziemi??!!!

Posted

Oddzielnego wolnego kojca nie mam do dyspozycji, jedyne co moge zaproponowac u siebie na dzień dzisiejszy to pobyt z innymi dwiema suniami małymi(8kilowymi) w takim obudowanym kojcu - ala domek. Nie wiem czy ona by sie zgodziła ewentualnie?
Zapytajcie jeszcze u Furciaczka, bo wiem , że się u niej zwalniały jakies miejsca.

Posted

To jest takie wystraszone stworzonko. Moim zdaniem zgodzi się ze wszystkim psami i kotami.

Możesz kkasiiiar fejsa robić. Ja mam w d...e tych ludzi. Może ktoś się ulituje i ją zabierze, bywały takie przypadki.

Posted

Oby, bo umieszczenie jej z tymi dwoma psiakami to i tak już nadzieja na jej uratowanie, chociaż rozwiązanie tymczasowe. Będzie można się na spokojnie rozejrzeć za domkiem, teraz to wszystko jest cudownym rozwiązaniem, byleby ją odratować :( trzeba szybko decydować, bo to pewnie kwestia kilku dni :(

Posted

toyota napisał(a):
To jest takie wystraszone stworzonko. Moim zdaniem zgodzi się ze wszystkim psami i kotami.

Możesz kkasiiiar fejsa robić. Ja mam w d...e tych ludzi. Może ktoś się ulituje i ją zabierze, bywały takie przypadki.

W takim razie robie..zaraz przesle link :)

Posted

[quote name='kkasiiiar']

Trzeba ją zabrać jak najszybciej z tego miejsca, a potem szukać czegoś na spokojnie, żeby nie było za późno
Matko ona jest sparaliżowana ze strachu...:-(:-(:-(