malagos Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 Jasza napisał(a):Malagos, Ty zbierasz na małą? Ma już jakieś imię? Komu przelać pieniądze? Na razie wolę nie zbierać pieniędzy, bo mała jeszcze nie u mnie. Może Toyota?....... Mała chyba nie ma na razie wpłat. Quote
AgusiaP Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 Jeszcze tylko jeden dzień i malenka będziesz już bezpieczna Quote
kkasiiiar Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 Rowniez czekam na wiesci od Toyoty.. i trzymam kciuki.. Quote
toyota Posted October 26, 2011 Author Posted October 26, 2011 Dzisiaj nic z tego, dopiero w piątek, ale tym razem ze względu na moją pracę :(. Quote
iwonamaj Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 Czy mała będzie bezpieczna do piątku? czy właścicielka wie, że w piątek? Quote
NusiaiJa Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 Ja również lękam sie o sunię, oby nie było za późno ! Nie wiadomo co tej babie strzeli do łba ! Quote
AgusiaP Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 Kurcze szkoda, ale ten babsztyl wie, ze ją w piątek zabierzecie? Quote
toyota Posted October 26, 2011 Author Posted October 26, 2011 Podjęłam taką decyzję, bo gdybym ją dzisiaj miała zawieźć do kkasiiiar to pojutrze musiałabym po nią jechać. Ja mieszkam od kkasiiiar 40 km. To już nie miało sensu na 2 dni i czasu w tygodniu brak na takie kursy. Mam nadzieję, że wszystko dojdzie do skutku. Skoro właścicielka może oddać psa, to nie powinna pozbyć się go inaczej. Oczywiście jestem z nią umówiona. Nie bardzo miałam jak ją wziąć i wrzucić do mieszkania do 6 psów i kota i zostawić na cały dzień do godz.19. I tak będę miała problem, bo nie wiem czy pojadę w tej sytuacji na groby, a nie mam nikogo na miejscu, tylko w Toruniu i Bydgoszczy :-(. Sunia nigdy nie była szczepiona nawet na wściekliznę ani odrobaczana. Kupiłam jej obrożę i smycz. Quote
kaja69 Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 Też myśle ,że kobieta nie powinna nic psu zrobić jak wie,że sie nia ktos interesuje... Quote
Plicha Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 O której jutro będziecie jechać po psinkę? Quote
Jasza Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 Toyota, my zamiast 300 PLN przelejemy 200 - w międzyczasie tyle innych psów zgłoszonych...moja wina, bo pomyliłam, bardzo przepraszam. 200 PLN czeka i już nie ruszamy, tylko czekam na konto. Starczy może choć na sterylizację. A ja postaram się pamiętać o malutkiej po wyplacie. Quote
toyota Posted October 27, 2011 Author Posted October 27, 2011 Dziękuję, sterylizacja będzie chyba ze sterylkowej skarbonki, bo zarówno Malagos jak i ja jesteśmy deklarującymi. Trudno jednak powiedzieć czy nie będą potrzebne jakieś inne zabiegi, mam nadzieję, że psinka jest zdrowa i szybko znajdzie DS. U malagos tymczas bezpłatny, ale trzeba uzbierać na karmę i dojazd na sterylkę. Quote
Jasza Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 To podaj proszę konto. Za jutro kciuki mocne. Jesteście cudowne! Quote
malagos Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 Zaglądam i czekam na jutro. toyota, to u Ciebie będzie na razie? Słuchaj, tak sobie myślę, Tika pojedzie (daj Boże, żeby wszystko się udało) w czwartek raniutko. Kiedy Ty byś miała czas przywieźć tę czarnulkę? Kojec mam nadal wolny, wiec może w ten weekend? Jest mój Tomek do czwartku (potem wyjeżdża na 5 dni), to by fachowo małą obejrzał, odrobaczył i co tam trzeba na dzień dobry?......... co, dziewczyny? Edit: W niedzielę jedziemy do Warszawy na groby, wiec przyjazd w niedzielę odpada. Quote
toyota Posted October 27, 2011 Author Posted October 27, 2011 Tak z dnia na dzień to ciężko będzie. Muszę znaleźć opiekę dla dziecka i psów. A już się mój TZ umówił na weekend ze swoją Mamusią na groby do Bydgoszczy, a na drugi dzień do Torunia. Nie wiem zupełnie jak to zaplanować przez to Święto Zmarłych. Tak myślałam, że może jednak w tygodniu, bo wiem, że w następny weekend nie możesz ? Kupiłam już dla niej Zipyran Plus na odrobaczenie i środek na pchły. Quote
malagos Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 W sobotę prowadzę wykłady od 12 do 19, w niedzielę od 9 do 15. A piątek po południu? Quote
toyota Posted October 27, 2011 Author Posted October 27, 2011 Jutro dogram termin i zobaczymy czy Tobie będzie pasowało. Quote
Jasza Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 Oby wszystko poszło dobrze. Żeby już była bezpieczna malutka.... Quote
Recommended Posts