Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Super wiadomości!!!
Izo proszę Cię przekonaj nowego Pana, że Łatek musi chodzić na początku na smyczy i że na tym zależy wielu ludziom.
Myślę, że po tym co przeszedł Łatuś i po tym jak drżeliśmy o jego życie nikt nie chce jeszcze denerwować się tym , że Łatek uciekł od nowego właściela.:shake:
A czy do tego czasu łatek będzie w klinice czy pójdzie na tymczas?

Posted

Super, że piesio jedzie do domku........najlepsza wiadomośc w Nowym Roku.:multi:
no a ze strony kundla znikly te "mile" informacje o Pixi i dogomaniaczkach......

Posted

we wtorek i środę będą robione badania, jeśli lekarze pozwolą, to zaraz potem Łatuś pójdzie do domku tymczasowego.:loveu:
a przydałoby się, bo ta kruszyna cierpi w samotności:roll:

Posted

coś mi mówi, że Łatuś po takiej lekcji jaką dostał, nie będzie skłonny oddalać się od człowieka, który mu da miłość, dom, przyjaciół. i że Pan na początku smyczy będzie używał :)

Posted

Z domkiem tymczasowym i ew. hotelikiem umówiałam się tak, że jeśli kotka Iwanki nie będzie tolerować Łatka, Łatek pojedzie na 2 tygodnie do hoteliku. Jeśli jednak zwierzaki sie polubią, bezpłatne miejsce w hoteliku do końca stycznia jest dla jednego z tych biedactw z Milanówka.

Posted

no ... wracam po wolnym, a tu taka miła wiadomość na mnie czeka!!!:Cool!: Łatuś , nasza chudzinka... znalazła dom!!!
iza!!! jesteś wielka!! tak szybciutko zorganizowałaś domek dla Łatka... tak po cichu, po kryjomu!!
Z początkiem Nowego Roku- lepszej informacji nie mogłam przeczytać!!! :loveu:

tylko ta smycz... przecież tu nie chodzi o to że Łatak zechce uciec- (pewnie po tym wszystkim, co przeżył, nie w głowie mu powrót na ulicę)... ale o jego bezpieczeństwo- przy niewinnej zabawie np. z labkiem może wpaść pod koła samochodu... Przecież psy giną pod kołami i nie zawsze dlatego że były bezpańskie- czasem to ułamek sekundy i brak czasu na nasza reakcję!!
może zaatakować go pies, do którego Łatuś podleci w celu zabawy, a on będzie z tych- nielubiących psów...

jest wiele zagrożeń...
izo- prosimy- próbuj przekonać Nowego Pana o smyczy... to dla jego dobra- tymbardziej że Łateczek nie ma problemów z wychodzeniem na smyczy...

P.S.
całusy w morduche- dla przeraźliwie chudego Łateczka!!!

Posted

beka napisał(a):
Ja obiecałam 50 zł..
Jak potrzeba jeszcze to prześle a jak starczy to może innemu psiaczkowi pomogę?
Ja wygladaja jego fundusze

na AFN Łatek ma 45 zł... 5 zł z kalendarzyka (bazarek) czeka u mnie, i syla00 zadeklarowała zakup 2 szt- czyli podwiezie mi kolejne 6 zł... ktoś pisał że kupi poprzez bazarek i miał wpłacić na AFN, ale nie widzę wpłaty...

Posted

iza_szumielewicz napisał(a):
Na konto wpłynęlo mi na Łatka:
od ha.ga - 100 zł:loveu:
od Bogusi (asiaf1???) - 50 zł:loveu:

nie to nie ja ja jestem joanna feliga

Posted

Nie uwierzycie! Zgłosił się do mnie pan spod W-wy (okolice Prażmowa), który ma dom i 2ha terenu oraz 2 koty. Chciał wziąc Łatka. :lol: Co prawda Łatek ma już zaklepanego pana, ale temu panu spod w-wy nie odpuszczę. :evil_lol:

Poszukiwani kandydaci muszą spełnić następujące warunki:
- pies/wysterylizowana suka
- przyjacielski; musi lubić koty i dzieci
- wielkośc, maść dowolna.

Ślijcie mi kandydatów - móz ena priva, zeby nie zaśmiecac wątku Łatka

AHA! TO WAŻNE!

Panu w lipcu zginęla młpoda (ok. 1,5 roku0 bardzo przyjacielska wilczurowata suczka (powtarzam: okolice Prażmowa), która uciekła podczas cieczki. Może ją jeszcze gdzieś odnajdziemy?

Posted

:multi: :multi: :multi: dopiero przyszlam do pracy i dowiedzialam sie o Łatku. to cccuuuuuuuuudooooooowwwwwwnnnnnnnnnnnniiiiiiiiiiiiieeeeeeeeeeeee !!!!:multi: :multi: :multi: