eloise Posted January 1, 2007 Author Posted January 1, 2007 cudownie, cudownie, cudownie :smilecol: oby wyniki badań były pomyślne i oby za 2-3 dni Łatek trafił do domu zastępczego Quote
eloise Posted January 1, 2007 Author Posted January 1, 2007 a potem dalej do domku :multi::multi::multi: Quote
asiaf1 Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Super wiadomości!!! Izo proszę Cię przekonaj nowego Pana, że Łatek musi chodzić na początku na smyczy i że na tym zależy wielu ludziom. Myślę, że po tym co przeszedł Łatuś i po tym jak drżeliśmy o jego życie nikt nie chce jeszcze denerwować się tym , że Łatek uciekł od nowego właściela.:shake: A czy do tego czasu łatek będzie w klinice czy pójdzie na tymczas? Quote
enia Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Super, że piesio jedzie do domku........najlepsza wiadomośc w Nowym Roku.:multi: no a ze strony kundla znikly te "mile" informacje o Pixi i dogomaniaczkach...... Quote
eloise Posted January 1, 2007 Author Posted January 1, 2007 we wtorek i środę będą robione badania, jeśli lekarze pozwolą, to zaraz potem Łatuś pójdzie do domku tymczasowego.:loveu: a przydałoby się, bo ta kruszyna cierpi w samotności:roll: Quote
eloise Posted January 1, 2007 Author Posted January 1, 2007 coś mi mówi, że Łatuś po takiej lekcji jaką dostał, nie będzie skłonny oddalać się od człowieka, który mu da miłość, dom, przyjaciół. i że Pan na początku smyczy będzie używał :) Quote
fona Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Psa po prostu coś może przstraszyc i choc nie mial w glowie ucieczki, pobiegnie. Ale Łatusiowi już nic sie stać nie może! Quote
Asior Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 wiecie, nie spodziewałam się ąż takich dobrych wieści :) to cudownie ze łatuś będzie miał domek :) Quote
iza_szumielewicz Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Wieczór, noc i poranek bez zmian. Nie było wymiotów. Latuś jest aktywny. Kupki jeszcze neizupełnie standardowe. Zaraz pobór krwi. Wieczorem wyniki. Maluch nie wie jeszcze, że stanie się katowiczaninem:lol::lol::lol:. Quote
iza_szumielewicz Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Z domkiem tymczasowym i ew. hotelikiem umówiałam się tak, że jeśli kotka Iwanki nie będzie tolerować Łatka, Łatek pojedzie na 2 tygodnie do hoteliku. Jeśli jednak zwierzaki sie polubią, bezpłatne miejsce w hoteliku do końca stycznia jest dla jednego z tych biedactw z Milanówka. Quote
clockwork Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 no ... wracam po wolnym, a tu taka miła wiadomość na mnie czeka!!!:Cool!: Łatuś , nasza chudzinka... znalazła dom!!! iza!!! jesteś wielka!! tak szybciutko zorganizowałaś domek dla Łatka... tak po cichu, po kryjomu!! Z początkiem Nowego Roku- lepszej informacji nie mogłam przeczytać!!! :loveu: tylko ta smycz... przecież tu nie chodzi o to że Łatak zechce uciec- (pewnie po tym wszystkim, co przeżył, nie w głowie mu powrót na ulicę)... ale o jego bezpieczeństwo- przy niewinnej zabawie np. z labkiem może wpaść pod koła samochodu... Przecież psy giną pod kołami i nie zawsze dlatego że były bezpańskie- czasem to ułamek sekundy i brak czasu na nasza reakcję!! może zaatakować go pies, do którego Łatuś podleci w celu zabawy, a on będzie z tych- nielubiących psów... jest wiele zagrożeń... izo- prosimy- próbuj przekonać Nowego Pana o smyczy... to dla jego dobra- tymbardziej że Łateczek nie ma problemów z wychodzeniem na smyczy... P.S. całusy w morduche- dla przeraźliwie chudego Łateczka!!! Quote
asiuniap Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Strasznie się cieszę :multi: Ja też jestewm za smyczą, może też przestraszyć się huku petard. Quote
Beata R Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 to ja jeszcze coś dorzucę do skarpety i zdrowiej nam MALUCHU:p Quote
beka Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Ja obiecałam 50 zł.. Jak potrzeba jeszcze to prześle a jak starczy to może innemu psiaczkowi pomogę? Ja wygladaja jego fundusze Quote
clockwork Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 beka napisał(a):Ja obiecałam 50 zł.. Jak potrzeba jeszcze to prześle a jak starczy to może innemu psiaczkowi pomogę? Ja wygladaja jego fundusze na AFN Łatek ma 45 zł... 5 zł z kalendarzyka (bazarek) czeka u mnie, i syla00 zadeklarowała zakup 2 szt- czyli podwiezie mi kolejne 6 zł... ktoś pisał że kupi poprzez bazarek i miał wpłacić na AFN, ale nie widzę wpłaty... Quote
iza_szumielewicz Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Na konto wpłynęlo mi na Łatka: od ha.ga - 100 zł:loveu: od Bogusi (asiaf1???) - 50 zł:loveu: Quote
asiaf1 Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 iza_szumielewicz napisał(a):Na konto wpłynęlo mi na Łatka: od ha.ga - 100 zł:loveu: od Bogusi (asiaf1???) - 50 zł:loveu: nie to nie ja ja jestem joanna feliga Quote
asiaf1 Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 wysyłałam 30.12.06 ale widzę że data ksiegowania jest dopiero dziś wiec albo dojdą dzisiaj albo jutro (mam taką nadzieje) Quote
iza_szumielewicz Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Nie uwierzycie! Zgłosił się do mnie pan spod W-wy (okolice Prażmowa), który ma dom i 2ha terenu oraz 2 koty. Chciał wziąc Łatka. :lol: Co prawda Łatek ma już zaklepanego pana, ale temu panu spod w-wy nie odpuszczę. :evil_lol: Poszukiwani kandydaci muszą spełnić następujące warunki: - pies/wysterylizowana suka - przyjacielski; musi lubić koty i dzieci - wielkośc, maść dowolna. Ślijcie mi kandydatów - móz ena priva, zeby nie zaśmiecac wątku Łatka AHA! TO WAŻNE! Panu w lipcu zginęla młpoda (ok. 1,5 roku0 bardzo przyjacielska wilczurowata suczka (powtarzam: okolice Prażmowa), która uciekła podczas cieczki. Może ją jeszcze gdzieś odnajdziemy? Quote
eloise Posted January 2, 2007 Author Posted January 2, 2007 to dobra wiadomosc :) znaczy ze wpłynie jeszcze kolekne 50 zl :) Quote
Beata25 Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 :multi: :multi: :multi: dopiero przyszlam do pracy i dowiedzialam sie o Łatku. to cccuuuuuuuuudooooooowwwwwwnnnnnnnnnnnniiiiiiiiiiiiieeeeeeeeeeeee !!!!:multi: :multi: :multi: Quote
eloise Posted January 2, 2007 Author Posted January 2, 2007 oooo :) Iza, ty nie ściągasz ludzi :) w jakiś tajemniczy sposób :) oby tak dalej :) Quote
iza_szumielewicz Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 asiaf1 - jest 50 zł od ciebie:loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts