pixie Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Znowu do zasobow mapy dogo trzeba siegnac i poprosic banerowcow o banerek moze i o plakat i bedzie w kolorze no no no... ale to juz juto Quote
Behemot Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 pixie napisał(a):Znowu do zasobow mapy dogo trzeba siegnac i poprosic banerowcow o banerek moze i o plakat i bedzie w kolorze no no no... ale to juz juto A w jakim rozmiarze ma być ten plakat? Drukarkę mam nową i jeszcze nie jestem pewna, jaki format obsługuje. Quote
kiwi Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 dopiero dzis tu trafilam, potrzeba jeszcze bodyglob? Quote
supergoga Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 A ja dopiero teraz przeczytałam juz pół spiąc cały wątek i z miejsca sie obudziałm. Dziewczyny, jesteście ...WIELKIE - ale to małe słowo. Łatek miał tyle szczęścia w życiu. Na pewno teraz je wykorzysta na zapas. Jak zacznie sie jedzonko przyjmować, będzie już coraz lepiej. Moja Maxi miała chora wątrobę, bardzo złe wyniki, dostawała puszki Hepatic Suport. Pachniało tak, że TZ-owi kapała ślinka. Sunia czuła sie po nich dobrze. Drogie to, ale skuteczne. Postaram sie dołożyc do psiaka także. Chyba pójde siedzieć za długi. Pamiętajcie że już nie pale i papierosów już mi nie przynoście.:evil_lol: Łatek - ciotka z daleka trzyma paluchy całej rodziny. Quote
Asior Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 ja tak jak pisałam wcześniej wpłacę za kilka dni kasę za odżywki dwie które kupiłam i kasę przeznaczam na Łatka (Karusiap oczywiście nie robiła problemów mimo ze aukcja na bazarku była na innego psa ;) ) Quote
Dabrowka Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Z mojego bazarku też powinno coś wpaść do łatkowej skarpety. Dzielny pies. A Wy przeprowadziłyście akcję tak, że dech zapiera :) Quote
ha.ga Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Dzięki za info na PW od fidelka, jestem gapa i nie odebrawszy tej wiadomości wysłalam do izy_szumielewicz PW w sprawie konta, ale już wszystko wiem, dziś zrobię przelew 100 zł. pozdrawiam wszystkich;) Quote
Kasia Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 ja też zaraz idę na pocztę przesłać parę grosików ;) Trzymaj się Łatku, będzie dobrze! Quote
iza_szumielewicz Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Info sprzed chwili: Łatek wieczorem dostał kroplówkę, zrobił KUPKĘ(absolutnie normalną, bez krwi:lol:) i siusiu. Dziś rano zjadł kolejną porcję Intenstinalu i znów zrobił siusiu. Nie wymiotował. Przebieg dalszego leczenia będę znać wieczorem, na dyżurze dr Persony. Quote
eloise Posted December 29, 2006 Author Posted December 29, 2006 oh super :) skoro pierwsza kupka za nami, to teraz pójdzie z górki;) Quote
katarzyna kuczewska Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 :multi::multi::multi::multi::multi::multi: no to Łatek góry kupek życze Quote
clockwork Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 [quote name='iza_szumielewicz']Słuchajcie, dogadałam się z Eloise, że od dziewczyn, które się z nią kontaktowały dostanę na konto w sumie 100 złotych. I to styka, jeśli chodzi o wydatki, które już poniosłam. Nie roszczę sobie praw do zbiórek, decyzji, itd. Tylko informujcie, ile kaski kto wpłaca, żeby nie było bałaganu. Lekarka prosiła, żeby pieniążków "zawsze bylo z górką". Na razie jest z górką, więc nie ma problemu. informuję że w wigilię wpłaciłam na AFN 15 zł z tytułem- surowica Łatek Quote
iza_szumielewicz Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Kiwi, nie trzeba surowicy, bo to nie parwo. Prawdopodobnie zatrucie (przynajmniej leczenie w tym kierunku przynosi efekty). Quote
clockwork Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 widzę na AFN że Łatek ma chyba 2 skarpety... moja - surowica łatek Łatek ursynów czy tak?? potwierdźcie- a ja klikne Adze żeby je połączuła i dam jej linka do Łaciatego twardziela... Quote
olifka Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 :multi::multi: No Łatek:loveu:wyzdrowieje w mgnieniu oka. Quote
clockwork Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 dostałam na PW potwierdzenie że to ten sam Łatek- i już napisałam do AFN żeby połączyli skarpety... na razie na koncie 45 zł! Quote
eloise Posted December 29, 2006 Author Posted December 29, 2006 JAKA CISZA... czekamy na wieści od Izy, napewno wieczorem przekaże wieści z kliniki :) Quote
karcia Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Dziewczyny brak mi slow doslownie. Zrobilyscie niesamowita rzecz, przciez Wy wrocilyscie do zycia psa, ktory na pierwsze oko nie mial juz szans. Ten watek czyta sie jak jakas bajke; normlanie jak film disneya;"chciec to moc" nabiera innego znaczenia - robi sie bardziej prawdziwe. Naprawde ta historia dodaje wiary w ludzi i motywuje do dzialania. Niewiarygodne normalnie. Pozdrawiam Was serdecznie!!!!:loveu: Quote
iza_szumielewicz Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Dostałam na kontro 50 zł od Eloise! Dzięki!:lol: Quote
iza_szumielewicz Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Nie wytrzymałam. Zadzwoniłam wcześniej. od technik weterynaryjnej wiem, ze Łatuś dziś nie wymiotował, był na spacerku, zrobił kupę, ale nie siusiał (zsikał się w pokoiku:evil_lol: ), jadł. Więcej za godzinę. Kurczę, trzeba naprawdę prężnie szukać mu domu..... Jeszcze chwila, a będzie gotowy do adopcji. Quote
iza_szumielewicz Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 MINĄŁ STAN ZAGROŻENIA ŻYCIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:multi: :multi: :multi: Łatek je, pije, robi normalne kupy, ma wyjęty wenflon (jutro znów mu założą, bo potrzebuje jeszcze kroplówek, ale żyły były już mocno sfatygowane; dali im odpocząć). Chodzi na spacery, nabiera siły. W najbliższy wtorek powtórne badanie krwi, we środę - usg. Prosiłam, żeby z dwudniowym wyprzedzeniem informowali o potrzebie kolejnej wpłaty pieniędzy na leczenie. Będę to pisać na forum, a wtedy wy możecie uruchamiać wpłaty z AFN. Trzeba gremialnie podjąć wiążące decyzje co do tego, czy wybrać tymczas czy hotel (jedno i drugie mam załatwione tylko! do końca stycznia). Kilka osób już wypowiedziało swoje zdanie. Piszcie jeszcze. Quote
Recommended Posts