Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oglądając te zdjęcia, zauważyłam śmieszną rzecz. Spójrzcie najpierw na to z kupką, a potem na to z pieskiem..... Widzicie, jak na zdjęciu z kupką Łatuś ma powykręcany w esy floresy ogonek:lol: ? Nie widziałam czegoś podobnego u żadnego psa.:evil_lol:

Posted

iza_szumielewicz napisał(a):
Spójrzcie najpierw na to z kupką, a potem na to z pieskiem..... Widzicie, jak na zdjęciu z kupką Łatuś ma powykręcany w esy floresy ogonek:lol: .
No co!! Na pierwszym zdjęciu skupiał się chłopak :evil_lol:
Ależ on piękny :loveu:

Posted

a to już relacja z Łatusiowego domku tymczasowego

oto kot, który schował się przed Łatkiem w umywalce :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

tęsknie wpatruję się w sunię... a ona taka przerażona... może wystraszyły ją moje wystające żebra???

kolejna próba zawarcie znajomości...

Posted

przyznaję szczerze, że to były prawdziwe katusze- zmniejszanie i wtawianie tych zdjęć... jakby i zdjęcia i komputer i mój umysł sprzysięgły się przeciwko mnie :evil_lol:
ale duma mnie rozpiero, bo dałam radę, nawet mój mąż pęka z dumy, bo sama rozwiązałam dość istotny problem:p

Iza, masz rację, ten ogon przy kupce.... istna fantazja hahahah
mó pies- Ofkors ma nieproporcjonalnie długi ogon i też go zgina w niestandarowy sposób:megagrin:
a teraz udam się na spacer... przewietrzyć napromieniowane szare komórki...

miłego oglądania fotek :)

Posted

heh!!
foteczki wporzo!!! kupka też :evil_lol:... już dawno chciałam poprosić o dowód Waszych obserwacji... ale jakoś nie śmiałam:diabloti: ;) żeberka Łatka już nie tak wporzo... ale wyjdzie z tego- podje synek troche, p.Iwanka go zapewne podtuczy do końca pobytu u niej...
ale co potem??
taki sympatyczny Łatuś... aż nie możliwe że kolejka po niego jeszcze się nie ustawiła:angryy:

na AFN- Izo- kolejne 58 zł, z czego 8 zł z bazarku (moje kalendarzyki) a w tych ośmiu- miało być dla mnie 5 zł na wysyłkę- co pokrywam z własnej kieszeni, a co było na ten właśnie cel... hmmm... i co teraz??
oddajcie moje 5 zł!! :angryy:.:mad:.. hehe... żart!! pokryję ze swojej, a te 5 zł- odemnie dla Łatka!!!
ale tak a propos- jak rozwiązywać takie problemy?? troche dupiate takie sprawy...
jak by się sprzedało całe 25 kalendarzyków?? (OBY!) to włożę w wysyłki ok. 150 zł... a taką kwotą niestety nie dysponuję... ale o to będziemy się martwić potem- niech się sprzedają!!

no to przypominam się z bazarkiem na Łatka... KALENDARZYK 2007- http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=35721

Posted

Kupiłam Łatkowi 2 zabawki z litej gumy - piłeczkę i kość:eviltong: , bo bardzo chce się bawić, a o te kocie zabawki boję się, że zje.

Obwiesiłam na maxa okolice Wąwozowej, Zaruby, Dembego oraz dojście do Lasu Kabackiego i wszystkie wejścia do tego Lasu.

Martwi mnie, że Latek ma luźne kupy (to właściwie sraczka). Dostaje wyłącznie Hepatic. Nie wiem, co jest grane. Już drugi raz dzwoniłam do kliniki. Nie robią alarmu, dopóki to nie sraczka:shake: .

Posted

czasem pieski reagują rozwolnieniem przy zmianie karmy... nie wiemy czym był żywiony Łatek (czy w ogóle był żywiony, czy jadł co znalazł..) potem kroplówy, teraz zaś coś nowego... może Łatusiowy żołądeczek musi się przyzwyczaić do zmian w żywieniu... nie wiem:shake: tylko martwi że Łatkowe kupniaki były już w porządku- co widać na załączonym obrazku

Posted

Iwanka podaje mu przegotowaną wodę. Hepatic i tylko HGepatic. W klinice najpierw dostawał Intestinal, a potem Hepatic. Kupy były świetne, jak wychodził z kliniki. Teraz jest koopa.:shake: Kurczę, żeby tylko się nie odwodnił.....:-(

Posted

a czy podanie czegoś na rozwolnienie wchodzi w rachubę?? SMEKTA (proszek do mieszania z wodą)- to preparat dla maleńkich dzieci, absolunie nie zagrażający wątrobie. Psom z wrażliwym żołądkiem czy wątrobą też można ją podawać... kurcze... co może być przyczyną takich luzackich kupali:roll: