iza_szumielewicz Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Kciuki można puścić, no i walnąć sobie drinia:razz: :drinking: . DRAGON MA DOM!!!!!!!!!!!!!!!!:multi: :laola: Domek numer 3 oszalał na jego punkcie! Państwo go zobaczyli, wyszli z nim na 40 minut spacerku i już nie chcieli go puścić. Teraz wszystko zależy od pani Krystyny. Jeśli pozwoli wziąć Dragonika już w piątek, wezmą go w piątek tak, żeby spędzić z nim cały weekend. Weci proszą tylko o przyjazd na zdjęcie szwów. Nie ma żadnych przeciwskazań, żeby pies opuścił już klinikę. Pani Agnieszka i pan Krzyś sami Wam wszystko napiszą, kiedy wrócą do domu (najwcześniej za godzinę). Aha! I myśleli, że Dragon jest... większy:evil_lol: :evil_lol: Hi, hi! Będziemy się spotykać na spacerach, bo okazało się, że jesteśmy sąsiadami!!!!:lol: :lol: :lol: I tylko żal, że inne pieski straciły szansę (zwłaszcza ten ostatni kudłacz - taki niesamowity):-( :-( :-( Quote
GoniaP Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 :Cool!::Cool!::Cool!::smilecol::BIG::cool2::drink1: Quote
mama_Dorota Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Wprawdzie ja niepijąca, ale dzisiaj się "poświęcę". :evil_lol: Ale to już po spacerku, bo wprawdzie Brylantowy Dimek sam by wiedział gdzie mnie prowadzić, ale Wenuśka i Piruli to raczej powiedli by mnie na manowce a nie do domku :diabloti: Aga i Krzyś bardzo się cieszę i gratuluję cudownego psiaczka! Quote
marie Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Ago i Krzysiu! Ciesze sie ogromnie, a wiekszy... to on bedzie! Juz Wasza w tym glowa. Moze w zwyz tak znow wiele nie pociagnie, ale wszerz.. macie pelne pole do popisu :) Quote
halbina Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 :klacz: :klacz: :klacz: :cool2: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :cunao: :cunao: :cunao: :drink1: Quote
Aga i Krzyś Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 marie napisał(a):Ago i Krzysiu! Ciesze sie ogromnie, a wiekszy... to on bedzie! Juz Wasza w tym glowa. Moze w zwyz tak znow wiele nie pociagnie, ale wszerz.. macie pelne pole do popisu :) No Kochani, to wszystko prawda!!!:loveu: :loveu: :loveu: Psiur jest niesamowity, kochany, troszkę bryka, ale skoro ja mu daje rade, a do potęznych nie należe, to znaczy, że jest do okiełznania:multi: Baaardzo się cieszymy i juz za nim tesknimy. Jutro znowu do niego jedziemy, a w piątek... juz będzie w domku! Pani Krystyna się zgodziła, więc już biedak tylko trzy doby będzie w boksie:multi: Aż trzy doby, a ja już tęsknię. Cudne urocze zwierzę. Ja bym je wszystkie zabrała od razu...:-( Tyle tam psiaków.... pozdrawiam Was serdecznie i oczywiście na bieżąco będziemy pisać o wszystkim PS Już kupiliśmy michy wielkie, kości do gryzienia (bo skubany gryzie dużo;) ) i szampon dla niego:lol: Ach, no i jeszcze się zbieramy do kupna samochodu w tej sytuacji jak najszybciej, miał być osobowy, ale teraz to chyba żuka blaszaka weżmiemy:diabloti: Quote
paros Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: Ciekawa jestem relacji z pierwszych chwil we własnym domku z własną rodzinką :lol: Quote
maciaszek Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Nawet nie macie pojęcia jak się cieszę !!!! :cool2::cool2::cool2: :laola::laola: Dotarłam wreszcie do domu, siadam do kompa, a tu taka radość :) Ago i Krzysiu - wielkie :loveu: i dzięki za zakochanie się w Dragonie :) Z przyjemnością wycofuję aukcję z Allegro !!! Kochani piątek już niedaleko, już zaraz, za chwilkę Dragoniątko będzie u Was. O jeju, ale się cieszę :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
iza_szumielewicz Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 :loveu: No więc może by tak zrobić najmilszą rzecz na dogo i zmienić tytuił postu na OGROMNY DRAGON ZNALZAŁ DOM, co?:cool3: Bardzo cudne i takie niespodziwanie szybkie zakończenie gehenny tego psa!!! "Państwo Smokowie", zrobicie foty Dragonowi, jak będziecie go odbierać, no i już w nowym domku?:loveu: Quote
Umka Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 kolega z boksu Majmona ma domek - Dragon, jakie to szczescie - mamy nadzieje ze i w reszcie zakochaja sie rownie wspaniali ludzie:) Quote
Moriaaa Posted January 31, 2007 Author Posted January 31, 2007 Juuuuuppppiiiiiiiiiiii:multi::multi::multi::multi::multi::multi: Drogoniątko jaki z Ciebie szczęściarz chłopie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Aga i Krzyś....DZIĘKUJĘ:) Co prawda pić tak od rana to chyba nie wskazuje na nic dobrego:cool3:ale zdrówko:drinka: Quote
blue.berry Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 no to wczoraj byl poprostu TEN dzien - Dragon znalazł dom i Parys (sasiad dwa boxy dalej) też ma juz dom:multi: :multi: :multi: :multi: alez sie ciesze bardzo :sweetCyb: Iza - wielkie uklony dla Ciebie za szukanie domow dla psów. :klacz: Aga i Krzyś - wiedzialam ze zakochaliscie sie w Dragonie juz ogladajac go na zdjeciach. ale zobaczyc go na zywo, pojsc z nim na spacer to dopiero radocha. oprocz kosci proponuje tez nabycie gumowych gryzakow i pilek tenisowych - takie zabawki Dragonicho tez lubi. wiecie ze teraz bedziecie musieli zdawac relacje:cool3: i zamieszczac zdjecia hihihihih. pozdrawiam Was serdecznie i sciskam cieplo i dziekuje dziekuje bardzo za dom dla Dragona. Quote
zuzola Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 :multi: bardzo się cieszę!!! Cudowne wieści!:multi: Quote
Aga i Krzyś Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Boże, i Parysek też ma dom?:loveu::loveu::loveu:Hurrra! Bo już wczoraj się zastanawialiśmy, jakby tu wziąć oba...:roll:On taki piękny i smutny był... Rewelacja! pozdro dla wszystkich i dzięki za miłe słowa kolejna reklacja po dzisiejszym spacerku Quote
blue.berry Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 tak, tak Parys od jutra juz nie bedzie smutny:) alez caly dzien dzisiaj cieszy mi sie paszcza:) Quote
Aga i Krzyś Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 blue.berry napisał(a):tak, tak Parys od jutra juz nie bedzie smutny:) alez caly dzien dzisiaj cieszy mi sie paszcza:) No ja właśnie też się od rana uśmiecham do monitora jak kretyn:evil_lol: Bo jak sobie przypomne, jak ten cielaczek mknie przez zaspy z rozwianymi uszami... Dwa razy sie potknał, bo ma za długie łapy:lol: Wyglada po prostu jak z kreskówki! Kochany Quote
Aga i Krzyś Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Kupiłam smycz - najdłuższą i najmocniejszą w sklepie - i obrożę. Kurczę koleżanka sobie ją zapięła w pasie, i dało radę...:roll:Duży ten psiak jednak:lol::lol: Quote
Aga i Krzyś Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 blue.berry napisał(a):Aga - kiedy zabieracie Dragona? W piątek o 15 zabieramy go do domku:lol: Cieszę się, że udało się przed weekendem, bo się troszke oswoi z nowym miejscem, a i my sie zorientujemy, co będzie mu stało na przeszkodzie i usuniemy to jakoś, coby się chłopak czuł swobodnie:lol: Dziś dostał nową smyczi obróżkę no i kość... i to był błąd, bo na dobre pół godziny przestaliśmy dla niego istnieć:shake: Napociliśmy się okrutnie, żeby sie dał namówić na spacerek krótki na siku i resztę. Uległ, ale spacerowaliśmy z tą nieszczęsną wielka kością:lol: :evil_lol: Quote
Umka Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 To w piatek o 15 godzina ZERO :D koniecznie prosimy o fotorelacje! Quote
monikmati Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 :klacz::klacz::klacz: :happy1: :Cool!::Cool!::Cool!: :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Was moi drodzy to po prostu wycalowac i wyściskać :calus::calus::calus:. Przywracacie wiarę ludzi. Gratulacje nowego czlonka rodziny!!! :laola: Quote
rudaa1 Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Suuper!!!:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Czekamy więc na fotki z nowego domku, szczęśliwego juz Dragonka:D Quote
blue.berry Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 uhahahahahaha. :megagrin: wyobraziłam sobie ten spacer i Dragona spacerujacego z wielką kością; ) :painting: ehh jak dobrze ze to juz dzisiaj. bo przeciez juz nie ma zadnych wskazan do pobytu psa w klinice. a wczoraj jak bylam na "wydaniu" Parysa (teraz juz Timona: ) to biedaczek Dragon siedzial taki smutny w boksie. szkoda ze dzisiaj nie moge podjechać. bardzo chetnie bym sie znowu powzruszała. moi drodzy - dziekuje Wam bardzo bardzo za przygarniecie Dragusia. jao ze on duzy to i duzo radosci Wam przyniesie. zycze powodzenia i kompletnego braku klopotow. no i mam nadzieje ze raz na jakiś czas dacie jakies info:) ukłony Quote
Recommended Posts