baffi2 Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 postaram się znaleźć kogoś kto będzie jechał na trasie wawa- gdańsk ale nie wiem czy mi się uda... chciałabym sama tam pojechać ale nie jestem pełnoletnia... żal mi tych ślicznotek schroniskowych ale narazie jedyne co mogę zrobić to przekazać pieniądze;) Quote
sisia0 Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 zaraz bedzie bazarek dla arktika i Tar-zana Quote
sisia0 Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Aga na watku Arktika jacyś ludzie zastanawiają się nad adopcją . Przeczytaj koniecznie ! jest nadzieja ! Quote
sisia0 Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 BAZAREK DLA ARKTIKA ------> TU WŁAZIĆ <------ BAZAREK DLA TAR-ZANA----->TU WŁAZIĆ<------- Quote
neverend Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 A dla kogo potrzebny transport do Wawy???? Quote
Aga_Mazury Posted August 22, 2007 Author Posted August 22, 2007 POMOC POTRZEBNA NA CITO http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=6573861#post6573861 Quote
malagos Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Jezoo!Jakieś "końskie "strony? Pegazus chociażby. Tara, Pro equo .... Quote
baffi2 Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 do gooory! jak tam pieski? a czy w tym schronie są jakieś koty? jakby się znalazł ktoś kto bedzie jechał na trasie Wawa Gdańsk to dajcie mi znać...:p Quote
pajunia Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Agus, czy ta onkowata sunia z maluchami, ma juz watek? Quote
Lorijel Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 jasne, że są koty, i to jakie! :D polecam kocury ostródzkie, sama mam jednego :) Quote
Aga_Mazury Posted August 25, 2007 Author Posted August 25, 2007 pajunia onkowata nie ma wątku.... dzisiaj u niej byliśmy....jest bardzo Kochaną sunią....bardzo łagodną i spokojną do ludzi...pozwala wszystko robić przy swoich dzieciach i jest bardzo spokojniutka...i wcale nie jest aż taka duża :) Kochana dziewczyna Mamy kolejną ślicznotę....w schronisku...imię ma Lulu...i jest przecudna... Bibo pojechał do nowego domu :multi: Karos i Tar-zan się pogryzły :placz: i w związku z tym ja też odniosłam drobne rany przy rozdzielaniu...:eviltong: ... w ogóle dzisiaj po wizycie w schronisku wyglądam jak po cięzkim starciu....cała podrapana...z krawiącymi rękami ;).... co tam jeszcze u nas?....sisia? matusz? Quote
Matusz Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 [quote name='Aga_Mazury']pajunia onkowata nie ma wątku.... dzisiaj u niej byliśmy....jest bardzo Kochaną sunią....bardzo łagodną i spokojną do ludzi...pozwala wszystko robić przy swoich dzieciach i jest bardzo spokojniutka...i wcale nie jest aż taka duża :) Kochana dziewczyna Mamy kolejną ślicznotę....w schronisku...imię ma Lulu...i jest przecudna... Bibo pojechał do nowego domu :multi: Karos i Tar-zan się pogryzły :placz: i w związku z tym ja też odniosłam drobne rany przy rozdzielaniu...:eviltong: ... w ogóle dzisiaj po wizycie w schronisku wyglądam jak po cięzkim starciu....cała podrapana...z krwawiącymi rękami ;).... co tam jeszcze u nas?....sisia? matusz? wszystko się zgadza... ja też wróciłem z siniakami i podrapaniami ;) ale jest ok ;) Boogie ma jakieś guzki....:shake: Gama coś chyba jest chora, taka nie swoja, smutna... Quote
sisia0 Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 hehe ja też z zadrapaniami szczególnie nogi... i podarte dresy (Rysio) ale tak jak napisał Mateusz jest Ok... satysfakcja :) U nas w schronie ...Boguś zaginiony w akcjii.... Tardy też nie widziałam ale może jest w innym pomieszczeniu... i chyba nic nowego .. Aga wyczerpałaś zapasy informacji ... Quote
malagos Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 To co to za ślicznotka?...:cool3: Pokazecie ją?.... Quote
neverend Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 A mi przykro,że nie byłam...przez tą rozmowę o pracę...:(:(:( Quote
sisia0 Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 pokażemy.. Aga nasza ślicznotka nazywa się Lula a nie Lulu, ale Lulu też pasuje. Imię zależy od Was :p Quote
Aga_Mazury Posted August 25, 2007 Author Posted August 25, 2007 [quote name='sisia0']hehe ja też z zadrapaniami szczególnie nogi... i podarte dresy (Rysio) ale tak jak napisał Mateusz jest Ok... satysfakcja :) U nas w schronie ...Boguś zaginiony w akcjii.... Tardy też nie widziałam ale może jest w innym pomieszczeniu... i chyba nic nowego .. Aga wyczerpałaś zapasy informacji ... nic dziwnego, że Tardy nie znalazłaś...;) ...przeciez ona "zagramanicą jest" ;) Quote
Matusz Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 [quote name='neverend']A mi przykro,że nie byłam...przez tą rozmowę o pracę...:(:(:( a chociaż dostałaś tą pracę ?? Quote
Matusz Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 OSTRÓDO i WSZYSCY PRZYJACIELE OSTRÓDY zobaczcie !! jest 3 część metamorfoz gdzie m.in. jest nasza Iskierka Mordzian i Pola :) http://pl.youtube.com/watch?v=tAiZsMaxoRQ Quote
baffi2 Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 pieski prześliczne:loveu: tylko szkoda że smutne... Quote
*zaba* Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 [quote name='matusz5'] jest 3 część metamorfoz.. I znow sie poryczalam...Piekne jak dwa poprzednie. Quote
yewcia1 Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 *zaba* napisał(a):I znow sie poryczalam...Piekne jak dwa poprzednie. A jako pierwsza jest nam dobrze znana aksa - kraksa poodopieczna cioci Ulv:loveu: Quote
malagos Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 Śliczne metamorfozy, na bis obejrzałam sobie wszystkie części i zawołałam rodzinę, niech też popatrzą... Brawa dla tego, co tak świetnie złozył zdjecia :multi: Quote
sisia0 Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 malagos napisał(a):Śliczne metamorfozy, na bis obejrzałam sobie wszystkie części i zawołałam rodzinę, niech też popatrzą... Brawa dla tego, co tak świetnie złozył zdjecia :multi: niom racja malagos ... ja tez zawolalam rodzinke... pod wrażeniem jestesmy wszyscy :) Quote
Recommended Posts