Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

postaram się znaleźć kogoś kto będzie jechał na trasie wawa- gdańsk ale nie wiem czy mi się uda... chciałabym sama tam pojechać ale nie jestem pełnoletnia... żal mi tych ślicznotek schroniskowych ale narazie jedyne co mogę zrobić to przekazać pieniądze;)

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

pajunia onkowata nie ma wątku....

dzisiaj u niej byliśmy....jest bardzo Kochaną sunią....bardzo łagodną i spokojną do ludzi...pozwala wszystko robić przy swoich dzieciach i jest bardzo spokojniutka...i wcale nie jest aż taka duża :) Kochana dziewczyna

Mamy kolejną ślicznotę....w schronisku...imię ma Lulu...i jest przecudna...

Bibo pojechał do nowego domu :multi:

Karos i Tar-zan się pogryzły :placz: i w związku z tym ja też odniosłam drobne rany przy rozdzielaniu...:eviltong: ...

w ogóle dzisiaj po wizycie w schronisku wyglądam jak po cięzkim starciu....cała podrapana...z krawiącymi rękami ;)....

co tam jeszcze u nas?....sisia? matusz?

Posted

[quote name='Aga_Mazury']pajunia onkowata nie ma wątku....

dzisiaj u niej byliśmy....jest bardzo Kochaną sunią....bardzo łagodną i spokojną do ludzi...pozwala wszystko robić przy swoich dzieciach i jest bardzo spokojniutka...i wcale nie jest aż taka duża :) Kochana dziewczyna

Mamy kolejną ślicznotę....w schronisku...imię ma Lulu...i jest przecudna...

Bibo pojechał do nowego domu :multi:

Karos i Tar-zan się pogryzły :placz: i w związku z tym ja też odniosłam drobne rany przy rozdzielaniu...:eviltong: ...

w ogóle dzisiaj po wizycie w schronisku wyglądam jak po cięzkim starciu....cała podrapana...z krwawiącymi rękami ;)....

co tam jeszcze u nas?....sisia? matusz?

wszystko się zgadza...
ja też wróciłem z siniakami i podrapaniami ;) ale jest ok ;)

Boogie ma jakieś guzki....:shake:
Gama coś chyba jest chora, taka nie swoja, smutna...

Posted

hehe ja też z zadrapaniami szczególnie nogi... i podarte dresy (Rysio) ale tak jak napisał Mateusz jest Ok... satysfakcja :)

U nas w schronie ...Boguś zaginiony w akcjii....

Tardy też nie widziałam ale może jest w innym pomieszczeniu...

i chyba nic nowego .. Aga wyczerpałaś zapasy informacji ...

Posted

[quote name='sisia0']hehe ja też z zadrapaniami szczególnie nogi... i podarte dresy (Rysio) ale tak jak napisał Mateusz jest Ok... satysfakcja :)

U nas w schronie ...Boguś zaginiony w akcjii....

Tardy też nie widziałam ale może jest w innym pomieszczeniu...

i chyba nic nowego .. Aga wyczerpałaś zapasy informacji ...

nic dziwnego, że Tardy nie znalazłaś...;) ...przeciez ona "zagramanicą jest" ;)

Posted

Śliczne metamorfozy, na bis obejrzałam sobie wszystkie części i zawołałam rodzinę, niech też popatrzą...
Brawa dla tego, co tak świetnie złozył zdjecia :multi:

Posted

malagos napisał(a):
Śliczne metamorfozy, na bis obejrzałam sobie wszystkie części i zawołałam rodzinę, niech też popatrzą...
Brawa dla tego, co tak świetnie złozył zdjecia :multi:

niom racja malagos ... ja tez zawolalam rodzinke... pod wrażeniem jestesmy wszyscy :)