mowie-nie-arce Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 sisia0 kazała przekazac ze nie martwi sie wcale banem od ARKI. :ban: Tylko nie rozumie dlaczego nie dostała jak każdy normalny punktów a od razu bana... widocznie ktoś ma wtyki :P i tak tego nie zostawi. Kazała tez przekazać ze w sobotę się pojawi w schronie :P Quote
malagos Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Ale nick! :evillaug: :megagrin: :errrr: no, ale ostródzkei psiaki w górę! Quote
neverend Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 hmmm... mała walka... dobra,czekać w schronie będziemy:) Quote
neverend Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 [quote name='matusz5']Aguś, jutro bez zmian?? 8.15?? gdzie jest Pani Prezes??? Quote
mowie-nie-arce Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Własnie p Prezes zaginęła w akcji ... :D Kto szykuje się na posade ? Oczywiście żartuję Aga :D Quote
Aga_Mazury Posted September 7, 2007 Author Posted September 7, 2007 bardzo chętnie odstąpię posadę :eviltong: tak, 8.15 Quote
mowie-nie-arce Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 No prosze... prosze... czyzby pani prezes znudzilo sie zarządzanie afnem:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: heheh Aga przywiezc ci te rzeczy z bazarków... twoje kubki itd. czy maja "zimować" u mnie ? Quote
Aga_Mazury Posted September 7, 2007 Author Posted September 7, 2007 [quote name='mowie-nie-arce']No prosze... prosze... czyzby pani prezes znudzilo sie zarządzanie afnem:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: heheh Aga przywiezc ci te rzeczy z bazarków... twoje kubki itd. czy maja "zimować" u mnie ? niech zimują :) znudzić to się nie znudziło, ale przemęczenie daje się we znaki...:p Quote
lidka_park Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Aguś, ja tez tam gdzie zwykle i o tej porze co zwykle :D Quote
neverend Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 Proszę o pomoc dla Guziczka- bazarki, itp...są potrzebne pieniążki na leczenie... GUZICZEK PROSI :modla::modla::modla: Quote
baffi2 Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 neverend- już szykuję bazarek dla Guziczka :lol::lol: Quote
Aga_Mazury Posted September 9, 2007 Author Posted September 9, 2007 Kto mi podpowie jak się wstawia zdjęcia do allegro...ale nie tak normalnie tylko w tekst.... czyli coś tam piszę, piszę....zdjęcie....dalej piszę piszę....zdjęcie... no wiecie o co chodzi ;) dzięki Quote
neverend Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Aga_Mazury napisał(a):Kto mi podpowie jak się wstawia zdjęcia do allegro...ale nie tak normalnie tylko w tekst.... czyli coś tam piszę, piszę....zdjęcie....dalej piszę piszę....zdjęcie... no wiecie o co chodzi ;) dzięki Po prostu kopiujesz zdjęcie i wklejasz...albo przez image..z linkiem...ale chyba to pierwsze.... Aga...jesteś w domu? Quote
Matusz Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 [quote name='Aga_Mazury']Kto mi podpowie jak się wstawia zdjęcia do allegro...ale nie tak normalnie tylko w tekst.... czyli coś tam piszę, piszę....zdjęcie....dalej piszę piszę....zdjęcie... no wiecie o co chodzi ;) dzięki robisz to podobnie jak tutaj na dogo, tam jest tez taka ikonka z obrazkiem, wklejasz tam link z image i już ;) Quote
Aga_Mazury Posted September 9, 2007 Author Posted September 9, 2007 no coś nie bardzo to wychodzi jak mówicie...... nie wiem czemu Quote
Aga_Mazury Posted September 9, 2007 Author Posted September 9, 2007 Marta daj znac Ance i się umówcie...o ona zniesie Ci tą reklamówkę z rzeczami na bazarek...to coś tam wybierzesz...to rzeczy podarowane przez panią z sopotu... Quote
Matusz Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Wątek suni Foxterierowatej BESTI tutaj Quote
neverend Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Nowa sunia w schronisku - Królewna...Jeszcze na kwarantannie... I sunia rottkowata...boi się aparatu...bardzo przyjazna... Beti Quote
pajunia Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 Pamietajcie prosze, ze w sobote maja do mnie psiaki przyjechac. Sonia, Crazy, Frania i ew. Sliczna. Przemus je odbierze i do mnie przywiezie. Przygotujcie je troszeczke, okay? Quote
mowie-nie-arce Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Sliczna też.... :lying::eek3::shock:??? Quote
Maupa4 Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 [quote name='mowie-nie-arce']sisia0 kazała przekazac ze nie martwi sie wcale banem od ARKI. :ban: Tylko nie rozumie dlaczego nie dostała jak każdy normalny punktów a od razu bana... widocznie ktoś ma wtyki :P i tak tego nie zostawi. Kazała tez przekazać ze w sobotę się pojawi w schronie :P [quote name='mowie-nie-arce']Sliczna też.... :lying::eek3::shock:??? Bardzo się cieszę że sisia0 nie martwi się banem od Arki ... tym bardziej że nie od niej go dostała. Dlaczego nie dostała "jak każdy normalny" punktów a od razu bana - no cóż może nie "każdy normalny" zwraca się do innych użytkowników tak "kulturalnym" językiem jakim robiła to sisia0 - prawda mówie-nie-arce ? I jeszcze moja prośba skierowana do mówie-nie-arce a może do sisia0 jeżeli możesz to bądz "łaskawa" nie pisać w tym "ślicznym zielonym kolorze", w którym piszą moderatorzy. Przypominam mówie-nie-arce o Regulaminie jaki obowiązuje na tym forum a zwłaszcza o poniższych punktach: 1. Każdy użytkownik ma prawo do jednego konta (nicka) na Forum. Używanie jednocześnie dwóch nicków jest zabronione i grozi usunięciem obydwu. Założenie nowego konta (nicka) jest dozwolone tylko w przypadku rezygnacji z poprzedniego i za zgodą Admina. 2. Zabrania się umieszczania na forum postów o treści: - obraźliwej - niecenzuralnej - niezgodnej z prawem 3. Jeśli chcesz przedstawić opinię na temat kogoś/czegoś, niech będzie to opinia oparta na Twoich osobistych doświadczeniach. Każda inna jest niewiarygodna, ponieważ może być nieprawdziwa. A jeśli krytykujesz kogoś/coś w sposób jednoznacznie identyfikujący (np. z pełnego imienia i nazwiska/pełnej nazwy), nie męcz się. To i tak moze zostac usunięte, bo dogomania anonimowej krytyki nie uznaje. 8. Wątpliwości i uwagi dotyczące sposobu moderowania zgłaszamy wyłącznie na PW moderatora odpowiedzialnego za dany dział, Margo bądź Admina. Jednocześnie informuję mówię-nie-arce, że moderator 1) ma prawo - zwracać uwagę użytkownikowi na niewłaściwe zachowanie 2) ma obowiązek - usuwać z postów treści obraźliwe, niecenzuralne lub niezgodne z prawem - poinformować Administratora forum o rażącym lub nagminnym naruszaniu regulaminu, netykiety lub prawa. 3) nie ma obowiązku - wdawać się w dyskusje na temat podjętych decyzji. Quote
neverend Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 pajunia napisał(a):Pamietajcie prosze, ze w sobote maja do mnie psiaki przyjechac. Sonia, Crazy, Frania i ew. Sliczna. Przemus je odbierze i do mnie przywiezie. Przygotujcie je troszeczke, okay? Dziś się ktoś po Śliczną zgłosił,ale nie wiadomo,czy sunia pójdzie do domu, bo trzeba zrobić wizytę...Ale tu widzę Pajuniu,że masz w planie ją zabrać... Co do Crazy- wciąż nie wiadomo, gdzie jest...uciekła.... Quote
mowie-nie-arce Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Dobrze Maupa4 .ja nie chce się kłocic. a co do koloru zielonego ... nie wiedzialam ze nie moge go uzywac. zmienie go na inny Quote
Recommended Posts