Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mateusz będziesz w sobotę w schronie ? no wiesz świeto szkoły:roll::roll:
Mama mi nie pozwala zwiać:mad:.... Więc wychodzi na to że się nie zobaczę z psiaczkami:shake::shake::shake:

Posted

[quote name='sisia0']Mateusz będziesz w sobotę w schronie ? no wiesz świeto szkoły:roll::roll:
Mama mi nie pozwala zwiać:mad:.... Więc wychodzi na to że się nie zobaczę z psiaczkami:shake::shake::shake:

ja tez nie :placz::placz:

ja muszę być i śpiewać w chórze...

Posted

sisia ja ci juz mówłam,ze w tą sobotę przyjśc:placz::placz: nie moge,bo tata wyjechał do Opalenicy :( :( :(:placz::placz::placz: wróci w czwartek 27. ale 29 bede.ale jak by mama mi pozwoliła przyjść,to trafie sama...nie bój sie...wróce najwyżej taksówką

Posted

uciechów prosi o pomoc

Dzisiaj, 19:39 #49 uxmal

Miasto: Warszawa

Do wszytskich. którzy tu wejdą. :smile:

Hi:smile:

Zaczęła się kolejna runda konkursu Krakvetu.
Bardzo proszę o poswięcenie chwilki czasu i oddanie głosu na Schronisko w Uciechowie.
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=28656

link do ankiety. http://www.krakvet.pl/forum/viewtopi...=5567&start=45
A jeśli nie jesteś w KrakVecie.

1. wchodzisz na stronę www.krakvet.pl
2. wciskasz link Forum
3. wciskasz link Rejestracja
4. wyskakuje opis, a Ty wciskasz „zgadzam się na te warunki i mam powyżej 13 lat”
5. wyskakuje wniosek rejestracyjny, a Ty go wypełniasz: pole użytkownik, email, dwa razy hasło oraz wpisujesz kod z obrazka i wciskasz „wyślij”;
6. dostajesz na maila, którego podałeś, wiadomość aktywacyjną i klikasz na ten przysłany link;
7. znowu wchodzisz na Forum Krakvetu i wciskasz „Zaloguj się by sprawdzić wiadomości”
8. logujesz się wpisując nazwę użytkownika i hasło;
9. przeniesie Cię do Twoich prywatnych wiadomości
10. wciskasz „Forum www.krakvet.pl Strona Główna”
11. na forum wybierasz Forum sklep www. Krakvet.pl (to najwyżej);
12. dalej wybierasz „Głosowanie na schronisko, które otrzyma pomoc-Wrzesień 2007”
13. wyskoczy Ci ankieta- zaznaczasz Schronisko w Uciechowie i klikasz pod ankietą „wyślij”.

PAMIĘTAJ – musisz koniecznie odhaczyć fundację w ankiecie – nie wystarczy głos na forum

ps. Jeśli możesz poproś znajomych o zagłosowanie.:smile:

To, że umarł, nie jest jeszcze dowodem, że żył.
Stanisław Jerzy

Posted

W związku z zaistniałą sytuacją proszę o powstrzymanie się od jakichkolwiek komentarzy ...

Posty nie związane z tematem wątku będę zmuszona usuwać - zgodnie z regulaminem.

Posted

[quote name='sisia0']Aga będziesz musiala jakos sobie poradzic... Lidka a ty będziesz?..Przemek, Never, Cytrynka ? a ty Gwiazda0 ..dasz rade sama dotrzec ?

A co to jakiś zjazd?? I do kąd jedziecie jęsli można wiedzieć i po co??:razz::razz:
Elza

• ...

• Posted

nigdzie nie jedziemy poprostu ja i mateusz mamy w szkole swieto i trzeba w sobote byc koniecznie(ja tam jakies stoisko prowadze czy cos)... lidka wyjezdza, never ma jakis zjazd w poznaniu, a gwiazda nie moze bo jej tata wyjezdza i musi sie zajac mlodszym rodzenstwem...ot tyle

Posted

prosze nie gniewajcie sie za mnie , ze tyle tych zdjec powstawialam, ale sa sliczne te zdjatka prawda. A czy ktos rozpozna, jakie psiaki na nich sa?

100 punktow dostanie ( nie karnych :evil_lol:)

Posted

Evelin napisał(a):
    Ostródziacy i ..Matusz (jedyny ostródzianin !!) oswiećcie....jakies piękne szczeniory widzę....

Rzeczywiscie sa boskie i rodem z Ostrody :lol:, ale czy je ktos rozpozna?:eviltong: