neverend Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Następny smuteczek... Elzia...nie zdążyliśmy... <*> :placz::placz::placz: Quote
sisia0 Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 Mateusz będziesz w sobotę w schronie ? no wiesz świeto szkoły:roll::roll: Mama mi nie pozwala zwiać:mad:.... Więc wychodzi na to że się nie zobaczę z psiaczkami:shake::shake::shake: Quote
Matusz Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 [quote name='sisia0']Mateusz będziesz w sobotę w schronie ? no wiesz świeto szkoły:roll::roll: Mama mi nie pozwala zwiać:mad:.... Więc wychodzi na to że się nie zobaczę z psiaczkami:shake::shake::shake: ja tez nie :placz::placz: ja muszę być i śpiewać w chórze... Quote
sisia0 Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 Aga będziesz musiala jakos sobie poradzic... Lidka a ty będziesz?..Przemek, Never, Cytrynka ? a ty Gwiazda0 ..dasz rade sama dotrzec ? Quote
neverend Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 A ja mam zjazd w uczelni - jak pięknie!!!! Quote
sisia0 Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 :shake: no to bedzie KLOPS.... A ty Gwiazda ? Quote
gwiazda0 Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 sisia ja ci juz mówłam,ze w tą sobotę przyjśc:placz::placz: nie moge,bo tata wyjechał do Opalenicy :( :( :(:placz::placz::placz: wróci w czwartek 27. ale 29 bede.ale jak by mama mi pozwoliła przyjść,to trafie sama...nie bój sie...wróce najwyżej taksówką Quote
justynavege Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 uciechów prosi o pomoc Dzisiaj, 19:39 #49 uxmal Zarejestrowany: Apr 2007 Miasto: Warszawa Postów: 1047 Do wszytskich. którzy tu wejdą. :smile: Hi:smile: Zaczęła się kolejna runda konkursu Krakvetu. Bardzo proszę o poswięcenie chwilki czasu i oddanie głosu na Schronisko w Uciechowie. http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=28656 link do ankiety. http://www.krakvet.pl/forum/viewtopi...=5567&start=45 A jeśli nie jesteś w KrakVecie. 1. wchodzisz na stronę www.krakvet.pl 2. wciskasz link Forum 3. wciskasz link Rejestracja 4. wyskakuje opis, a Ty wciskasz „zgadzam się na te warunki i mam powyżej 13 lat” 5. wyskakuje wniosek rejestracyjny, a Ty go wypełniasz: pole użytkownik, email, dwa razy hasło oraz wpisujesz kod z obrazka i wciskasz „wyślij”; 6. dostajesz na maila, którego podałeś, wiadomość aktywacyjną i klikasz na ten przysłany link; 7. znowu wchodzisz na Forum Krakvetu i wciskasz „Zaloguj się by sprawdzić wiadomości” 8. logujesz się wpisując nazwę użytkownika i hasło; 9. przeniesie Cię do Twoich prywatnych wiadomości 10. wciskasz „Forum www.krakvet.pl Strona Główna” 11. na forum wybierasz Forum sklep www. Krakvet.pl (to najwyżej); 12. dalej wybierasz „Głosowanie na schronisko, które otrzyma pomoc-Wrzesień 2007” 13. wyskoczy Ci ankieta- zaznaczasz Schronisko w Uciechowie i klikasz pod ankietą „wyślij”. PAMIĘTAJ – musisz koniecznie odhaczyć fundację w ankiecie – nie wystarczy głos na forum ps. Jeśli możesz poproś znajomych o zagłosowanie.:smile: __________________ To, że umarł, nie jest jeszcze dowodem, że żył. Stanisław Jerzy Quote
sisia0 Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 wiecie co ja nie wiem co sie na dogo wyprawia... Lidka - ban , Pajunia -ban ... no nieee. ... Quote
Maupa4 Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 W związku z zaistniałą sytuacją proszę o powstrzymanie się od jakichkolwiek komentarzy ... Posty nie związane z tematem wątku będę zmuszona usuwać - zgodnie z regulaminem. Quote
baffi2 Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 [quote name='sisia0']Aga będziesz musiala jakos sobie poradzic... Lidka a ty będziesz?..Przemek, Never, Cytrynka ? a ty Gwiazda0 ..dasz rade sama dotrzec ? A co to jakiś zjazd?? I do kąd jedziecie jęsli można wiedzieć i po co??:razz::razz: Elza ... Quote
sisia0 Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 nigdzie nie jedziemy poprostu ja i mateusz mamy w szkole swieto i trzeba w sobote byc koniecznie(ja tam jakies stoisko prowadze czy cos)... lidka wyjezdza, never ma jakis zjazd w poznaniu, a gwiazda nie moze bo jej tata wyjezdza i musi sie zajac mlodszym rodzenstwem...ot tyle Quote
malagos Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Ale i tak Was, młodych, zawsze chwalę i stawiam na wzór- takiej brygady pozazdroscić moze niejedno schronisko :loveu: Quote
gwiazda0 Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 pogadam z mama....zobacze co da sie zrobic...ale niczego nieobiecuje :( Quote
pajunia Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Kochani, aby ten dzien sie jakas przyjemna nutka zakonczyl, to chcialabym Wam pare milych ujec sprezentowac. Moze poznacie, moze nie? Zobaczymy: Quote
Evelin Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Ostródziacy i ..Matusz (jedyny ostródzianin !!) oswiećcie....jakies piękne szczeniory widzę.... Quote
pajunia Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 prosze nie gniewajcie sie za mnie , ze tyle tych zdjec powstawialam, ale sa sliczne te zdjatka prawda. A czy ktos rozpozna, jakie psiaki na nich sa? 100 punktow dostanie ( nie karnych :evil_lol:) Quote
pajunia Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Evelin napisał(a):Ostródziacy i ..Matusz (jedyny ostródzianin !!) oswiećcie....jakies piękne szczeniory widzę.... Rzeczywiscie sa boskie i rodem z Ostrody :lol:, ale czy je ktos rozpozna?:eviltong: Quote
Matusz Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 oczywiście, że poznajemy :loveu::loveu::loveu::loveu: to nasz haska, nie zdążyliśmy nawet założyć wątku i pajunia ją wzięła:loveu: Quote
Recommended Posts