Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Lorijel napisał(a):
dziś Wam moja mama przywiozła małego czarno-białego kotka...
był u nas tydzień, znaleziony w śmietniku, wszyscy chętni się wycofali i zdecydowała, że dłużej nie może zostać...
korzysta z kuwetki, psów się nie boi, łobuz straszny

proszę, miejcie go na oku
gdyby były potrzebne jakieś pieniądze na leczenie, czy cokolwiek, to oczywiście pomogę

dzisiaj też zrobię mu allegro... wcześniej nie robiłam, bo na 99,9% miał domek.. ale jak to zwykle bywa - w ostatniej chwili się okazało że nie :/

przykro mi strasznie...

a duzo jest u Was kotów? Ten ma szanse na domek?

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Malagos kotów u nas sporo...w tym 6 maluchów przepięknych...

Dzięki kochanej Tinie za przyjazd i pomoc...

W domciu mam maleństwo słabiuteńkie...Taki Guziczek...zaraz mu wątek założę...teraz sobie śpi...Czekam na narzeczonego, to może ze mną do lecznicy pójdzie..Maleństwo zjadło,zrobiło siusiu, małego bączusia w świat pognało i zasnęło...Zrobiłam mu termofor, wtulił się, miał zimne łapki...Oby przeżyło...

Posted

właśnie widzę... ARKA zgłosił/a jej naruszenie zasad (atakowanie innych użytkowników) chyba dlatego że sisia0 dzień wcześniej zgłosiła ARCE naruszenie zasad (też atakowanie innych użytkowników)....:cool1:

Posted

baffi2 napisał(a):
właśnie widzę... ARKA zgłosił/a jej naruszenie zasad (atakowanie innych użytkowników) chyba dlatego że sisia0 dzień wcześniej zgłosiła ARCE naruszenie zasad (też atakowanie innych użytkowników)....:cool1:

o jacie nie mogę!!!:crazyeye:

Posted

a na jak dlugo ma tego bana? Czy ktos wie?
To jest chore. Jak wspaniale bylo w zeszlym roku, gdy Arka byla zbanowana. Nikt sie nie klocil, jadem nie wylewal. I tak sie zarzekala, ze nigdy juz na dogo nie wejdzie. Ach, obiecanki cacanki, a glupiemu radosc.:angryy:

Posted

dokładnie tak mi się wydaje, że ARKA prosi się o bana

i nie dlatego, że sisia dostała bana ....tylko dlatego, że nie ma chyba tutaj osoby której ARKA nie obraziła swoimi oszczerstwami i wyssanymi z palca wiadomościami...

Posted

sory że offa piszę:oops:: pajuniu czy wystawiłaś już Baffiego na tych swoich stronach? Czy ktoś może jest chętny?
Ja tej Arki nie znam, ale czy była by aż taka okropna żeby zbanować tylko za to że sisia ją zbanowała? Ja dosyć krótko jestem na dogomanii i nie wiem na ile to... spytajcie jakiegoś moderatora...

Posted

baffi , jeszcze nie, ale w piatek wloze, obiecuje.
Arka jest gorzej niz okropna, to zly duch dogo, zawsze wszystko wie najlepiej , tylko jej zdanie sie liczy. Kazdy, kto ma odmienne zdanie, jest niszczony, opluwany itd. No i z premedytacja uwielbia usmiercac slepe mioty. A ja jestem jednych z jej wrogow nr 1, gdyz osmielam sie ratowac te rodziny psie, a poza tym, o zgrozo, osmielam sie brac w Niemczech - oplaty adopcyjne za psiaki, bedace w naszym przytulisku, a wyadoptowane przez nas do Niemiec.

Posted

Arka musi mieć jakieś wtyki u modów... bo chyba za jeden punkt ostrrzeżenia nie dostaje się od razu bana ...........:roll::roll::roll:

Sisia ma bana na tydzień...

Posted

o boszzzz! Aż MNIE ZATKAłO JAK SPRAWDZIłAM W JAKICH WąTKACH PISZE ARKA!! OTóż OD GóRY DO DOłU WIDAć żE PISZE ONA TYLKO W WąTKACH ZAłOżONYCH PRZEZ SIEBIE!:-o:-o BEZ ANI JEDNEGO WYJąTKU:-o DZIWNE...
żal mi sisi0... że aż na tydzień...:shake:

Posted

neverend napisał(a):
dobrze że nie na rok...ja tu komentować nie chcę czyichś działań,ale jak wiadomo- na dużym stole leży dużo RÓŻNYCH owoców...

Ale fajne stwierdzenie :cool3:
Uwazaj, bo i Ciebie zbanują :evil_lol:

Żartowałam.....