malagos Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Lorijel napisał(a):dziś Wam moja mama przywiozła małego czarno-białego kotka... był u nas tydzień, znaleziony w śmietniku, wszyscy chętni się wycofali i zdecydowała, że dłużej nie może zostać... korzysta z kuwetki, psów się nie boi, łobuz straszny proszę, miejcie go na oku gdyby były potrzebne jakieś pieniądze na leczenie, czy cokolwiek, to oczywiście pomogę dzisiaj też zrobię mu allegro... wcześniej nie robiłam, bo na 99,9% miał domek.. ale jak to zwykle bywa - w ostatniej chwili się okazało że nie :/ przykro mi strasznie... a duzo jest u Was kotów? Ten ma szanse na domek? Quote
neverend Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Malagos kotów u nas sporo...w tym 6 maluchów przepięknych... Dzięki kochanej Tinie za przyjazd i pomoc... W domciu mam maleństwo słabiuteńkie...Taki Guziczek...zaraz mu wątek założę...teraz sobie śpi...Czekam na narzeczonego, to może ze mną do lecznicy pójdzie..Maleństwo zjadło,zrobiło siusiu, małego bączusia w świat pognało i zasnęło...Zrobiłam mu termofor, wtulił się, miał zimne łapki...Oby przeżyło... Quote
neverend Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 wątek Guziczka - małego szczeniaczka Quote
neverend Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Wstawiam tu link pewnego chorego psiaka,może coś wspólnie da się zrobić... [SIZE=2]http://www.dogomania.pl/forum/showth...=77741&page=10 Quote
Matusz Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Widzieliście??? sisie0 nam zbanowali... Quote
neverend Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 [quote name='matusz5']Widzieliście??? sisie0 nam zbanowali... jak to?? dlaczego??? Quote
baffi2 Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 właśnie widzę... ARKA zgłosił/a jej naruszenie zasad (atakowanie innych użytkowników) chyba dlatego że sisia0 dzień wcześniej zgłosiła ARCE naruszenie zasad (też atakowanie innych użytkowników)....:cool1: Quote
neverend Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 baffi2 napisał(a):właśnie widzę... ARKA zgłosił/a jej naruszenie zasad (atakowanie innych użytkowników) chyba dlatego że sisia0 dzień wcześniej zgłosiła ARCE naruszenie zasad (też atakowanie innych użytkowników)....:cool1: o jacie nie mogę!!!:crazyeye: Quote
pajunia Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 a na jak dlugo ma tego bana? Czy ktos wie? To jest chore. Jak wspaniale bylo w zeszlym roku, gdy Arka byla zbanowana. Nikt sie nie klocil, jadem nie wylewal. I tak sie zarzekala, ze nigdy juz na dogo nie wejdzie. Ach, obiecanki cacanki, a glupiemu radosc.:angryy: Quote
Aga_Mazury Posted September 5, 2007 Author Posted September 5, 2007 dokładnie tak mi się wydaje, że ARKA prosi się o bana i nie dlatego, że sisia dostała bana ....tylko dlatego, że nie ma chyba tutaj osoby której ARKA nie obraziła swoimi oszczerstwami i wyssanymi z palca wiadomościami... Quote
neverend Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Ja nie wiem, dopiero się dowiedziałam o banie... ale aż mnie krew zalewa... zemsta...z zimną krwią...:angryy: Quote
baffi2 Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 sory że offa piszę:oops:: pajuniu czy wystawiłaś już Baffiego na tych swoich stronach? Czy ktoś może jest chętny? Ja tej Arki nie znam, ale czy była by aż taka okropna żeby zbanować tylko za to że sisia ją zbanowała? Ja dosyć krótko jestem na dogomanii i nie wiem na ile to... spytajcie jakiegoś moderatora... Quote
pajunia Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 baffi , jeszcze nie, ale w piatek wloze, obiecuje. Arka jest gorzej niz okropna, to zly duch dogo, zawsze wszystko wie najlepiej , tylko jej zdanie sie liczy. Kazdy, kto ma odmienne zdanie, jest niszczony, opluwany itd. No i z premedytacja uwielbia usmiercac slepe mioty. A ja jestem jednych z jej wrogow nr 1, gdyz osmielam sie ratowac te rodziny psie, a poza tym, o zgrozo, osmielam sie brac w Niemczech - oplaty adopcyjne za psiaki, bedace w naszym przytulisku, a wyadoptowane przez nas do Niemiec. Quote
Matusz Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Arka musi mieć jakieś wtyki u modów... bo chyba za jeden punkt ostrrzeżenia nie dostaje się od razu bana ...........:roll::roll::roll: Sisia ma bana na tydzień... Quote
baffi2 Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 o boszzzz! Aż MNIE ZATKAłO JAK SPRAWDZIłAM W JAKICH WąTKACH PISZE ARKA!! OTóż OD GóRY DO DOłU WIDAć żE PISZE ONA TYLKO W WąTKACH ZAłOżONYCH PRZEZ SIEBIE!:-o:-o BEZ ANI JEDNEGO WYJąTKU:-o DZIWNE... żal mi sisi0... że aż na tydzień...:shake: Quote
neverend Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 dobrze że nie na rok...ja tu komentować nie chcę czyichś działań,ale jak wiadomo- na dużym stole leży dużo RÓŻNYCH owoców... Quote
malagos Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 neverend napisał(a):dobrze że nie na rok...ja tu komentować nie chcę czyichś działań,ale jak wiadomo- na dużym stole leży dużo RÓŻNYCH owoców... Ale fajne stwierdzenie :cool3: Uwazaj, bo i Ciebie zbanują :evil_lol: Żartowałam..... Quote
neverend Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 malagos napisał(a):Ale fajne stwierdzenie :cool3: Uwazaj, bo i Ciebie zbanują :evil_lol: Żartowałam..... Ups...:oops: :eviltong: Quote
Matusz Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 never nie można zbanować:diabloti: bo dobrych ludzi się nie banuje ! Quote
malagos Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 wiem i poważnie - jestem Wami zachwycona! :p Quote
Matusz Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 [quote name='malagos']wiem i poważnie - jestem Wami zachwycona! :p a ja Tobą :) szkoda, że nie mogłem wpaść na zlot... Quote
neverend Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Matusz,ale z Ciebie słodzik...chyba przestanę używać cukru...:eviltong: Quote
Matusz Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 [quote name='neverend']Matusz,ale z Ciebie słodzik...chyba przestanę używać cukru...:eviltong: hehehehehehehe:evil_lol::evil_lol: Quote
Matusz Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 [quote name='neverend']dobranoc, do jutra:) dobrej nocy !! ;) Quote
Recommended Posts