Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

przemas-ol napisał(a):
Bella, Bystra, Flora, Karla, Milord, Perła, jakas suczka która jest w ciazy i jakas mala starsza suczka :)

Moja Karla...moja Flora - będą miały domeczki-hurra!!!!

Posted

Aga_Mazury napisał(a):
przemas, ale z Ciebie klepa :eviltong: wszystko odrazu wygadał :eviltong:

jeszcze Tinka i Tarda....i żadna starsza suczka...tylko Tinusia moja Kochana

może i klepa, ale pozytywna klepa...jejku jak się cieszę... Pajuniu, poskutkowały zdjątka...:)))

Posted

A Przemek rzeczywiscie klepa, wszystko od razu wygadac musi:shake: . Tak dla informacji, aby jeszcze zbyt duzej euforii nie bylo. Domkow jeszcze nie ma, na razie jada do mnie, ale ja domkow intensywnie szukam i z pewnoscia zbyt dlugo czekac nie beda. Milord jedzie do domku, gdzie bedzie mial fizoterapie, hydroterapie, masaze itd. I wtedy zobaczymy, co dalej.

Posted

pajuniu, domyśliłam się, że tak ma to wyglądać ;)
i nadal uważam, że to dla nich wielka szansa i zmiana warunków życia na duzo lepsze

Posted

Apbt_sól napisał(a):
No kochani ,ale powie mi ktos cos wiecej o AST -suczce z 607 zstrony?????

Pamiętałam i dzisiaj specjalnie poprosiłam o zapoznanie z pannicą....ma około -4 lat. Jest przytulaśnym , radosnym psem...zarówno do ludzi jak i zwierząt nie wykazuje nic oprócz radości....

jak widać pewnie dopiero co jest po szczeniakach....trudno powiedziec jak to się stało, że jest bezdomna ..... błakała się....

Shot with DMC-FX01 at 2007-08-11

Posted

Kolejny nabytek ostródzkiego schroniska

jak ktoś wie kogo...to poproszę powiadomcie kogoś od dalmatyńczyków...on w sumie ma brazowe łatki, ale Kochany psiak....dogaduje się z psami i ludźmi....Skarb...błakał się pod Ostródą

Posted

Aga_Mazury napisał(a):
Pamiętałam i dzisiaj specjalnie poprosiłam o zapoznanie z pannicą....ma około -4 lat. Jest przytulaśnym , radosnym psem...zarówno do ludzi jak i zwierząt nie wykazuje nic oprócz radości....

jak widać pewnie dopiero co jest po szczeniakach....trudno powiedziec jak to się stało, że jest bezdomna ..... błakała się....

Bulbulka :loveu: Ma jakos na imie?

pzdr
GreenEvil