malagos Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 Śliczna, biedna sunia...Co za oczy i uśmiech... Quote
pajunia Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 prześlę Ci meilem, tylko mi podaj... __________________ [email protected] lub [email protected] Juz mi sie nawet na dogo wchodzic nie chce, tak wolno sie stronki otiweraja, jak nigdy. Cos potwornego. Nie wiem, co sie dzieje, ale aby jedna strona sie dwie minuty otwierala, tego jeszcze nie mialam:crazyeye: Quote
Tweety Posted August 6, 2007 Posted August 6, 2007 Byliście w schronie w weekend? Jak kociuchy, zwłaszcza te białaczkowe? Quote
Apbt_sól Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 mozna wiedziec cos wiecej na temat suczki ast? wrzuce dziewczynke na amstafcze forum! to ja podnosze razem z moim pytankiem! Quote
Apbt_sól Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Apbt_sól napisał(a):mozna wiedziec cos wiecej na temat suczki ast? wrzuce dziewczynke na amstafcze forum! to ja podnosze razem z moim pytankiem!:diabloti: Quote
DarkAngels Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 A we wtorek zawoze osiem psiaków do nowych domków :) :eviltong: Quote
DarkAngels Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 sisia0 napisał(a):a co to za pieski ?? :P:P Bella, Bystra, Flora, Karla, Milord, Perła, jakas suczka która jest w ciazy i jakas mala starsza suczka :) Quote
Kam Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 ??????? milord też ma dom? i pozostałe psy? a gdzie jadą? Quote
neverend Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 przemas-ol napisał(a):Bella, Bystra, Flora, Karla, Milord, Perła, jakas suczka która jest w ciazy i jakas mala starsza suczka :) Moja Karla...moja Flora - będą miały domeczki-hurra!!!! Quote
Aga_Mazury Posted August 10, 2007 Author Posted August 10, 2007 przemas, ale z Ciebie klepa :eviltong: wszystko odrazu wygadał :eviltong: jeszcze Tinka i Tarda....i żadna starsza suczka...tylko Tinusia moja Kochana Quote
malagos Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Kochani, czy czekają u Was moze na domek jamniczki? Dziewczynki? Mam dobry domek u młodej osoby... Quote
lidka_park Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Moja Perełka będzie miała nowy domek :loveu: i prześliczna Bellunia też :loveu: Quote
neverend Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Aga_Mazury napisał(a):przemas, ale z Ciebie klepa :eviltong: wszystko odrazu wygadał :eviltong: jeszcze Tinka i Tarda....i żadna starsza suczka...tylko Tinusia moja Kochana może i klepa, ale pozytywna klepa...jejku jak się cieszę... Pajuniu, poskutkowały zdjątka...:))) Quote
Kam Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 niesamowite-tyle psów dostało szansę na nowe życie - i Milord! chyba się "wzrusznęłam":p Quote
pajunia Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 A Przemek rzeczywiscie klepa, wszystko od razu wygadac musi:shake: . Tak dla informacji, aby jeszcze zbyt duzej euforii nie bylo. Domkow jeszcze nie ma, na razie jada do mnie, ale ja domkow intensywnie szukam i z pewnoscia zbyt dlugo czekac nie beda. Milord jedzie do domku, gdzie bedzie mial fizoterapie, hydroterapie, masaze itd. I wtedy zobaczymy, co dalej. Quote
Kam Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 pajuniu, domyśliłam się, że tak ma to wyglądać ;) i nadal uważam, że to dla nich wielka szansa i zmiana warunków życia na duzo lepsze Quote
Apbt_sól Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 No kochani ,ale powie mi ktos cos wiecej o AST -suczce z 607 zstrony????? Quote
Aga_Mazury Posted August 11, 2007 Author Posted August 11, 2007 Apbt_sól napisał(a):No kochani ,ale powie mi ktos cos wiecej o AST -suczce z 607 zstrony????? Pamiętałam i dzisiaj specjalnie poprosiłam o zapoznanie z pannicą....ma około -4 lat. Jest przytulaśnym , radosnym psem...zarówno do ludzi jak i zwierząt nie wykazuje nic oprócz radości.... jak widać pewnie dopiero co jest po szczeniakach....trudno powiedziec jak to się stało, że jest bezdomna ..... błakała się.... Shot with DMC-FX01 at 2007-08-11 Shot with DMC-FX01 at 2007-08-11 Quote
Aga_Mazury Posted August 11, 2007 Author Posted August 11, 2007 Kolejny nabytek ostródzkiego schroniska Shot with DMC-FX01 at 2007-08-11 jak ktoś wie kogo...to poproszę powiadomcie kogoś od dalmatyńczyków...on w sumie ma brazowe łatki, ale Kochany psiak....dogaduje się z psami i ludźmi....Skarb...błakał się pod Ostródą Quote
GreenEvil Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Aga_Mazury napisał(a):Pamiętałam i dzisiaj specjalnie poprosiłam o zapoznanie z pannicą....ma około -4 lat. Jest przytulaśnym , radosnym psem...zarówno do ludzi jak i zwierząt nie wykazuje nic oprócz radości.... jak widać pewnie dopiero co jest po szczeniakach....trudno powiedziec jak to się stało, że jest bezdomna ..... błakała się.... Shot with DMC-FX01 at 2007-08-11 Shot with DMC-FX01 at 2007-08-11 Bulbulka :loveu: Ma jakos na imie? pzdr GreenEvil Quote
malagos Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 malagos napisał(a):Kochani, czy czekają u Was moze na domek jamniczki? Dziewczynki? Mam dobry domek u młodej osoby... a moze ?....:oops: Quote
Recommended Posts