Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dziś do schroniska trafił malutki kundelek Reksio, a dlaczego ???? bo załatwiał sie w domu... znam ta rodzinkę, pięcioro dzieci i ojciec sam bo żona go zostawiła... rok temu przygarneli znajdę, ale dzieci nie garneły sie, by opiekowac sie pieskiem czy wychodzić z nim na spacery i psiak załatwiał sie w domu... były awantury w domu, wkońcu ojciec nie wytrzymał i kazał się go pozbyć, skoro nikt nie chce sie nim zajmować... i tak Reksio trafił dziś do schroniska :-( :-( :-(

Posted

[quote name='matusz5']cytrynka są źle podlinkowane te bazarki

otwiera sie strona do pisania postu od razu jak sie kliknie....
wiem bo ostatni bazarek sie dopiero robi badz cierpliwy inni nie marzekaja tylko znowu ty :diabloti:

Posted

[quote name='lidka_park'] (...)jeśli chodzi o dary to trzebaby sie uśmiechnąć do kogoś, kto będzie jechał samochodem na trasie Warszawa - Gdańsk ;)

ACZY NIKT Z WAS NIE BęDZIE MOżE JECHAł Z WAWY DO OSTRóDY?:razz:
LUB MOżE ZNACIE KOGOś KTO BęDZIE JECHAł??:razz:;) bo ja nie bardzo... pozdrawiam, poglaszczcie odemnie psiaki;)

Posted

baffi2 napisał(a):
ACZY NIKT Z WAS NIE BęDZIE MOżE JECHAł Z WAWY DO OSTRóDY?:razz:
LUB MOżE ZNACIE KOGOś KTO BęDZIE JECHAł??:razz:;) bo ja nie bardzo... pozdrawiam, poglaszczcie odemnie psiaki;)

dziękujemy :Rose: wygłaszczemy :)