Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Maupo mimo mojej sympatii pewnie zaraz pomyślisz, ze się czepiam...

ale moim zdaniem, czy nie lepiej byłoby wysłać to co napisałaś na wątku ostródzkim nie-mowie-arce na PW ??

przypominam, że to wątek ostródzkich psów w potrzebie a nie regulamin dogo...

pozdrawiam

Posted

Matusz z całą sympatią - na PW , bo jak słusznie zauważyłeś jest to wątek ostródzkiego schroniska a nie "osobistych wycieczek" - i to raczej nie moich.
Ja jak wiecie na prawdę mam się kim i czym zajmować ... a pilnowanie tzw "gorących" wątków lub "gorących" użytkowników nie jest tym co mnie "kręci" ;).
Ja bym chciała żeby było kulturalnie i na poziomie ...

Temat wzajemnych animozji uważam za zamknięty.

Posted

pajunia napisał(a):
Pamietajcie prosze, ze w sobote maja do mnie psiaki przyjechac. Sonia, Crazy, Frania i ew. Sliczna. Przemus je odbierze i do mnie przywiezie. Przygotujcie je troszeczke, okay?

w takim razie sobota zapowiada sie ciekawie ;)

Posted

Są zdjęcia z ostatniej soboty na wątku Ślicznej..eh, Pazurka, Tarzana. Dopiero dziś je dałam bo mi dopiero co bluetooh zaczął działać. CZy jutro w schronisku wszyscy będą ?

Posted

Nie wiem czy wy to widzieliscie - na wątku Soni Pajunia napisała :

Udalo mi sie do Przemka dodzwonic. Niestety, ale rzeczywiscie mamie Przemka cos waznego wypadlo i musi na sobote i niedziele wyjechac. Na 100% pojedzie z psiakami w nastepna sobote. Czy da sie jeszcze do nastepnej soboty poczekac z psami? Przykro mi bardzo. Bylam przekonana, ze sie uda. Sorry, za moj ton, ale jestem troche rozczarowana, bo czekamy na psiaki.

No nie wiem czy to widzieliście bo nie ma tam żadnej odpowiedzi. Wieć odpiszcie Pajuni coś...

Posted

Uff . w telewizji nic nie ma to postanowiłam wszystkie watki z postu pierwszego i drugiego przejrzeć... A pani Prezes jak wróci to zrobi aktualizacja.. i zeby bylo łatwiej to napisałam juz co trzeb pozmieniąc :) : lecimy od dołu (od Murki) w górę :

Murka - w DT
Crazy- poszukiwana
Majki - odszedł za TM <*>
Portos - ma dom
Śliczna - ma dom
Gama- ma dom
Bystra - ma dom
Gryf brak linku do wątku
Morgana - ma dom
Lejla - w schronie, jej dziecko ma dom
Śnieżka - w DT
Bono - ma dom
Tobuś - ma dom
Flora - ma dom
Gałka (pies) - ma dom

i ps. Telma Mamuśka jest dwa razy. raz podlinkowana a raz nie. A teraz p. Prezes -aktualizacje :)