Matusz Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Maupo mimo mojej sympatii pewnie zaraz pomyślisz, ze się czepiam... ale moim zdaniem, czy nie lepiej byłoby wysłać to co napisałaś na wątku ostródzkim nie-mowie-arce na PW ?? przypominam, że to wątek ostródzkich psów w potrzebie a nie regulamin dogo... pozdrawiam Quote
Maupa4 Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Matusz z całą sympatią - na PW , bo jak słusznie zauważyłeś jest to wątek ostródzkiego schroniska a nie "osobistych wycieczek" - i to raczej nie moich. Ja jak wiecie na prawdę mam się kim i czym zajmować ... a pilnowanie tzw "gorących" wątków lub "gorących" użytkowników nie jest tym co mnie "kręci" ;). Ja bym chciała żeby było kulturalnie i na poziomie ... Temat wzajemnych animozji uważam za zamknięty. Quote
lidka_park Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 pajunia napisał(a):Pamietajcie prosze, ze w sobote maja do mnie psiaki przyjechac. Sonia, Crazy, Frania i ew. Sliczna. Przemus je odbierze i do mnie przywiezie. Przygotujcie je troszeczke, okay? w takim razie sobota zapowiada sie ciekawie ;) Quote
neverend Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Aha, Sonia też pojedzie raczej do innego domku... Quote
baffi2 Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Jak tam psiaki w schronie?? Poprawiła się sytuacja stanu kojców itp.? Widzę że kilka psiaków domki znalazły:lol: Quote
Aga_Mazury Posted September 11, 2007 Author Posted September 11, 2007 kilka znalazło.....i mam nadzieję, że jescze kilka znajdzie :) Quote
sisia0 Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 To w końcu jakie psiaki jadą w sobotę ?? Quote
neverend Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 sisia0 napisał(a):To w końcu jakie psiaki jadą w sobotę ?? Boguś, Frania, Telma i Zosia Quote
sisia0 Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 TU wątek-----------------------> PUNKI <--------------- Quote
Aga_Mazury Posted September 12, 2007 Author Posted September 12, 2007 neverend napisał(a):Boguś, Frania, Telma i Zosia i Sonia... Quote
neverend Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Aga_Mazury napisał(a):i Sonia... to jednak i Sonia jedzie...pani z Olsztyna się wycofała... Quote
sisia0 Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Są zdjęcia z ostatniej soboty na wątku Ślicznej..eh, Pazurka, Tarzana. Dopiero dziś je dałam bo mi dopiero co bluetooh zaczął działać. CZy jutro w schronisku wszyscy będą ? Quote
Aga_Mazury Posted September 14, 2007 Author Posted September 14, 2007 http://www.allegro.pl/search.php?string=alarmowy+fundusz+nadziei+na+zycie&search_type=1&description=1&exclude=&location_radio=1&selected_country=1&state=0&city=&price_from=&price_to=&category=0&order=t&st=gtext&listing_sel=2&listing_interval=7 Zapraszamy wszystkich na aukcje rysunków dzieci ...licytujcie, prześlijcie link znajomym... sprawmy radośc dzieciom i pomózmy zwierzętom :iloveyou: Quote
justynavege Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 prześliczne są te rysunki :loveu: Quote
lidka_park Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Aguś, jutro o stałej porze na dworcu ok ??? ;) Quote
sisia0 Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Nie wiem czy wy to widzieliscie - na wątku Soni Pajunia napisała : Udalo mi sie do Przemka dodzwonic. Niestety, ale rzeczywiscie mamie Przemka cos waznego wypadlo i musi na sobote i niedziele wyjechac. Na 100% pojedzie z psiakami w nastepna sobote. Czy da sie jeszcze do nastepnej soboty poczekac z psami? Przykro mi bardzo. Bylam przekonana, ze sie uda. Sorry, za moj ton, ale jestem troche rozczarowana, bo czekamy na psiaki. No nie wiem czy to widzieliście bo nie ma tam żadnej odpowiedzi. Wieć odpiszcie Pajuni coś... Quote
sisia0 Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Dobra jutro sobota...trzeba wstać rano... spadam Quote
sisia0 Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 Uff . w telewizji nic nie ma to postanowiłam wszystkie watki z postu pierwszego i drugiego przejrzeć... A pani Prezes jak wróci to zrobi aktualizacja.. i zeby bylo łatwiej to napisałam juz co trzeb pozmieniąc :) : lecimy od dołu (od Murki) w górę : Murka - w DT Crazy- poszukiwana Majki - odszedł za TM <*> Portos - ma dom Śliczna - ma dom Gama- ma dom Bystra - ma dom Gryf brak linku do wątku Morgana - ma dom Lejla - w schronie, jej dziecko ma dom Śnieżka - w DT Bono - ma dom Tobuś - ma dom Flora - ma dom Gałka (pies) - ma dom i ps. Telma Mamuśka jest dwa razy. raz podlinkowana a raz nie. A teraz p. Prezes -aktualizacje :) Quote
pajunia Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 Galka nie ma domu, jet jescze wciaz w DT. Quote
Aga_Mazury Posted September 16, 2007 Author Posted September 16, 2007 Elzunia....za TM<*> nasza Elza <*> Quote
sisia0 Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Aga_Mazury napisał(a):Elzunia....za TM<*> nasza Elza <*> Aga co si stalo Elzie ? Dlaczego tak nagle ? Quote
Recommended Posts