Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='matusz5']sisia, dla Ciebie :

zobacz jak ja tu wyszlam na tym 2 zdjeciu ... twarz jak bym to ja wymiotowala a nie pies... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: .. zaklej ja PLIS

Posted

[quote name='sisia0']zobacz jak ja tu wyszlam na tm zdjeciu ... twarz jak bym to ja wymiotowala a nie pies... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: .. zaklej ja PLIS

już zrobione ;)

Posted

chcę pomóc... ostatnio jak jechałam nad morze z rodziną zatrzymaliśmy się na stacji w ostródzie koło mc donalda, nie miałam pojęcia że w tej miejscowości jest jakieś schronisko... Chcę przekazać na schronisko pieniądze, karmę i legowiska dla piesków ale mieszkam w warszawie i mam za daleko żeby tam pojechać... czy może ktoś z was będzie jechał z warszawy do ostródy i mógłby dowieżć do tego schroniskate rzeczy??? a jeśli nie to możecie podać nr.konta bankowego na które można wpłacić pieniądze na rzecz schronu?? czekam na odpowiedź, pozdrawiam ;)

Posted

baffi2 napisał(a):
chcę pomóc... ostatnio jak jechałam nad morze z rodziną zatrzymaliśmy się na stacji w ostródzie koło mc donalda, nie miałam pojęcia że w tej miejscowości jest jakieś schronisko... Chcę przekazać na schronisko pieniądze, karmę i legowiska dla piesków ale mieszkam w warszawie i mam za daleko żeby tam pojechać... czy może ktoś z was będzie jechał z warszawy do ostródy i mógłby dowieżć do tego schroniskate rzeczy??? a jeśli nie to możecie podać nr.konta bankowego na które można wpłacić pieniądze na rzecz schronu?? czekam na odpowiedź, pozdrawiam ;)

CZY KTOś MI ODPISZE?? CHCę POMóć, ODPISZCIE PLIS! :razz:

Posted

Cierpliwości,Baffi cierpliwości..
Oni wyprowadzali psiaki na spacer...w sobotę...M. in Padusia i Kamysia..I Bogusia...I jeszcze innych...
To energetyczne okazy...Wyprowadzający zostali wykończeni...ale znając ich (wirtualnie) z pewnością sie odezwą...
A w schronisku to wiadomo..przyda się wszystko...

Posted

przepraszam, ze tak późno... :oops: :oops: :oops:

Numer konta:
78213000042001038801430001
VWBank

zaś jeśli chodzi o dary to trzebaby sie uśmiechnąć do kogoś, kto będzie jechał samochodem na trasie Warszawa - Gdańsk ;)

Posted

[quote name='lidka_park']przepraszam, ze tak późno... :oops: :oops: :oops:

Numer konta:
78213000042001038801430001
VWBank

zaś jeśli chodzi o dary to trzebaby sie uśmiechnąć do kogoś, kto będzie jechał samochodem na trasie Warszawa - Gdańsk ;)

psmiętajcie tez o dopisku "psy Ostróda"

i adres do przelewu

Alarmowy Fundusz Nadziei na Życie
ul. Jagiełły 5/19
14-100 Ostróda

BARDZO DZIĘKUJEMY :Rose: