Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='gamoń']Te szczeniaczki są przecudne co to za mieszanka?????

no śliczne sa , bardzo śliczne:loveu:
już nawet jednego chce wziąć pracownica :)

one dopiero dzisiaj rano przyszły na świat

Posted

Na moje oko pysio maja jakby z amstafka,boksia albo mastifka.
Boskie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Oby szybciutko znalazły domek i mamunia też.
Poprosze Fionke aby nad nimi otoczyła parasol ochronny.

Posted

sisia0 napisał(a):
to w sobote ma sie rozumiec ze arktik nie moze z nami wyjsc na spacerek ...:-( :-o :(:( ???????

sisia ja nie wiem....o tym przeciez decyduje kierownik schroniska......

co do faktury za podkłady...to przynieś mi ją dopiero w następną sobotę do schroniska albo wcześniej jak potrzebne Ci pieniądze to do mnie do pracy....

napisz mi sms-a 505222207 jak kupisz bo muszę wiedzieć.....a nie będzie mnie w Ostródzie do następnego tygodnia...

Posted

Aga_Mazury napisał(a):
never.....normalnie nagana .... :nono: a gdzie zdjęcia Pazurka? :mad: na jego wątku.....i innych psiaków :mad:

Ja przepraszam, komputer już doszczętnie się popsuł, a teraz dopiero jestem w Poznaniu i usiadłam. Wieczorkiem zrzucę dopiero z aparatu, bo nie miałam jak od soboty i zajmę się Pazurkiem, Nelsonem...mam jeszcze innych psiaków fotki w tym Ślicznej, no i musze nowe wątki pozakładać...Dziś się tym zajmę Pani Prezes, tylko proszę się nie złościć, bo złość urodzie szkodzi....

Posted

sisia0 napisał(a):
jeszcze dzisiaj sie dowiedzielismy (ja i mateusz) ze urodzilo sie 8 szczeniaczkow i ze nie tylko ten kotek poszedl za teczowy most... :( oprocz niego poszedl jeszcze jeden maly i jeden duzy...tez na bialaczke :(

czy one są jakoś odizolowane, te z białaczką?

Posted

Kochani, macie malego, starszego psiaka, spokojnego, ktory zbyt duzo spacerow nie potrzebuje? Psiaka, ktory by sie nadawal dla starszego , okolo 70 lat - malzenstwa. Pani juz na dlugie spacery chodzic nie moze, ale psiak mialby dobrze i by byl bardzo kochany. Czy jakas psinke, odpowiadajaca takim kryteriom - macie. Obojetnie, sunia, czy piesek, aby maly, juz powaznie starszy, spokojny, nie lubiacy dlugich spacerow, ale lubiacy mizianko. Taki kolanowek.

Posted

[quote name='pajunia']Kochani, macie malego, starszego psiaka, spokojnego, ktory zbyt duzo spacerow nie potrzebuje? Psiaka, ktory by sie nadawal dla starszego , okolo 70 lat - malzenstwa. Pani juz na dlugie spacery chodzic nie moze, ale psiak mialby dobrze i by byl bardzo kochany. Czy jakas psinke, odpowiadajaca takim kryteriom - macie. Obojetnie, sunia, czy piesek, aby maly, juz powaznie starszy, spokojny, nie lubiacy dlugich spacerow, ale lubiacy mizianko. Taki kolanowek.

pajuniu, Kers pasuje do tego całego opisu, zdecydowanie on !
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=5358826#post5358826

Posted

Wyslalam Kersa i Pazurka, ale stwierdzono, ze jednak az tak starszych psiakow nie bardzo chca, Ci panstwo chcieliby miec malego psiaka w wieku 8-10 lat. Obojetnie, czy sunia, czy psiak. Czyzby w calej Ostrodzie nie bylo juz psiakow w tym wieku? Milych, lubiacych ludzi , spokojnych? Napiszcie prosze,, jesli nie macie, to wysle inne propozycje.

Posted

[quote name='pajunia']Wyslalam Kersa i Pazurka, ale stwierdzono, ze jednak az tak starszych psiakow nie bardzo chca, Ci panstwo chcieliby miec malego psiaka w wieku 8-10 lat. Obojetnie, czy sunia, czy psiak. Czyzby w calej Ostrodzie nie bylo juz psiakow w tym wieku? Milych, lubiacych ludzi , spokojnych? Napiszcie prosze,, jesli nie macie, to wysle inne propozycje.

a może Aksel?? on kocha ludzi!!
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=2760720#post2760720

on ma gdzieś 5-6 lat, może akurat państwu się spodoba;)

Posted

Mateusz, na watku Akselka piszecie, ze to mlody pies. Ja przeciez pisalam, ze poszukuje psiaka lub suni do 70 letnich ludzi. Ludzi, ktorzy na dlugie spacery nie moga juz wychodzic. Poszukuja starszego psiaka 8-10 letniego, spokojnego, ktory juz nie potrzebuje dlugisch spacerow.. Szkoda, ze nie macie takich, wysle inne. Dziekuje.

Posted

Nie wiem, czy nie dostane ochrzanu teraz, ale mam malenkie pytanko. Czy istniala by mozliwosc, chocby w pierwszym poscie powpisywac, na jakiej stronie sa zdjecia Waszych psiakow. Nie wiem, czy tylko u mnie, ale mi strasznie wolno dogo idzie i musze wiecznosc czekac, nim sie stronka otworzy. Wczoraj do 4 w nocy przerabialam watek Bystrej i szukalam zdjec. Nie jestem w stanie tych wszystkich watkow przegladnac. :placz: Gdyby dogo szybciej funkcjonowalo, nie byloby problemow, ale tak, nie da sie rady. Istnije taka mozliwosc?

Posted

pajunia napisał(a):
Nie wiem, czy nie dostane ochrzanu teraz, ale mam malenkie pytanko. Czy istniala by mozliwosc, chocby w pierwszym poscie powpisywac, na jakiej stronie sa zdjecia Waszych psiakow. Nie wiem, czy tylko u mnie, ale mi strasznie wolno dogo idzie i musze wiecznosc czekac, nim sie stronka otworzy. Wczoraj do 4 w nocy przerabialam watek Bystrej i szukalam zdjec. Nie jestem w stanie tych wszystkich watkow przegladnac. :placz: Gdyby dogo szybciej funkcjonowalo, nie byloby problemow, ale tak, nie da sie rady. Istnije taka mozliwosc?

och Pajuniu...u mnie dogo tragicznie wolno idzie także, więc ze zdjęciami kłopot, zwłaszcza,że nie jestem u siebie tylko mieszkam już u cioci... Na pierwszej stronie każdego wątku są zdjęcia... a takie lepsze...hmmm...cóż począć...?trochę pomogę...przejrzę pare wątków i pokopiuje zdjęcia i prześlę Ci meilem, tylko mi podaj...