Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

CZY Są JAKIEś PIESKI KTóRE JESZCZE NIE MAJą SWOICH WąTKóW NA DOGO?? JEśLI TAK TO CHęTNIE ZROBIę DLA NICH WąTKI... :p:cool3:

a co do tych rzeczy które chciałam podarować na schronisko to może udałoby mi się wysłać je pocztą...

Posted

baffi2 napisał(a):

a co do tych rzeczy które chciałam podarować na schronisko to może udałoby mi się wysłać je pocztą...

a na wątku transportowym było coś na ten temat wspomniane ????

Posted

Mamy kolejną maleńką suńkę z połamaną łapą (wpadła pod samochód)...tez najprawdopodobniej potrzebny zabieg...

W sobotę mieliśmy zgłoszenie ze wsi pod Ostródą o znęcaniu się nad zwierzętami...

były to 3 psy (w tym sunia rotkowata z 10 szczeniaczkami)...nie karmione...nie wiem czy i nie bite,,,

dzięki pomocy ....sunia i dwa pozostałe psiaki są już odebrane i trafiły do schroniska...

zróbcie jutro im zdjęcia....BARDZO PROSZĘ.....

niestety został 1 szczeniaczek bo..."reszta gdzieś się rozlazła".... :angryy:

Boggie pojedzie na USG...i zobaczymy co to za guzy...

Posted

dziś Wam moja mama przywiozła małego czarno-białego kotka...
był u nas tydzień, znaleziony w śmietniku, wszyscy chętni się wycofali i zdecydowała, że dłużej nie może zostać...
korzysta z kuwetki, psów się nie boi, łobuz straszny

proszę, miejcie go na oku
gdyby były potrzebne jakieś pieniądze na leczenie, czy cokolwiek, to oczywiście pomogę

dzisiaj też zrobię mu allegro... wcześniej nie robiłam, bo na 99,9% miał domek.. ale jak to zwykle bywa - w ostatniej chwili się okazało że nie :/

przykro mi strasznie...

Posted

Dziękujemy za sympatyczne odwiedziny daisy :) w schronisku w Ostródzie :)

Bardzo miło było Ciebie poznać :)

never wzięła jednego szczeniaczka do domu na dogrzanie i odkarmienie bo bardzo słabiutki jest...