Jump to content
Dogomania

Po wspaniałym DT u obraczus87, Negra pojechała do cudownego DS :) DZIĘKUJEMY !!!

Recommended Posts

Posted

obraczus87 napisał(a):
Miałam pomysleć nad nowym tekstem dla Negry.. nad innymi formami promocji.. ale od rana siedziałam na watku zaginionej Foczki :roll:a teraz głowa mi pęka - nic już nie wymyślę dzisiaj :roll:

Spokojnie, trzeba na spokojnie przemyslec, napisac o zaletach itd. ja na szybko robilam plakaty, powinnam lezec bo mam mega zapalenie struny glosowej , na powaznie 1 struny , bo tylko jedna mam;)Mialam nie wychodzic z lozka wiec spokojnie:) Zdazymy:)

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ellig napisał(a):
Spokojnie, trzeba na spokojnie przemyslec, napisac o zaletach itd. ja na szybko robilam plakaty, powinnam lezec bo mam mega zapalenie struny glosowej , na powaznie 1 struny , bo tylko jedna mam;)Mialam nie wychodzic z lozka wiec spokojnie:) Zdazymy:)

Eluniu, Ty leż i nie wychodź z łożka :)
Negra dzisiaj postanowiła od nowa wprowadzic swoje rządy - TZ wrócił z pracy i patrzy.. a tam rzeczy z ławy zmieniły swoje miejsce pobytu :diabloti:

Oj Negra Negra :mad:

Posted

Vasco napisał(a):
Ale ze mnie gapa .....

Obraczus, dobrze, że rzeczy z ławy w całości miejsce zmieniły, a nie w kawałkach ;)

Niekoniecznie w całości :evil_lol: ale na szczęście nic ważnego nie pogryzła :)

Nutusia napisał(a):
Ciekawe skąd Negra wiedziała, że się nie nią, a Foczką zajmowałaś w pracy ;)

Własnie - przyznać się - która Ciotka telepatycznie skontaktowała się z Negra i nakablowała?? ;)

Posted

Negra warczała?? no ja się nie dziwię, swojego cukierka nie miałaś, tylko biednemu pieskowi chciałaś zabrać?? eh, niedobra cioteczka :evil_lol:

no i widzisz, taka z niej porządna kobietka jest, że chce Cię w końcu porządku nauczyć, a co :) stół musi być pusty i gotowy, jakby goście przychodzili, więc Negra chciała pomóc :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Wczoraj dzwoniłam, ale nikt nie odebrał :roll:

Negrita zrobiła TZ-towi dziurę w praktycznie nowym swetrze :roll: jeszcze kilka innych rzeczy wyciągnęła :roll: nie wiem co z Nią jest :diabloti: raz Anioł, raz diabeł :diabloti:

Nikt nie dzwoni po Nią... nikt nie pyta.. kiepsko jest...

Posted

Dzisiejsze zdjęcia, robione rano :) (wstawiam fotki, zeby nie było, że pozbyłam się łobuzicy ;):diabloti:)

A te robione 2-3dni temu (gdy dostała kurzą lapkę) :evil_lol: tak mocno trzymała łapkę w mordce :evil_lol:

Posted

JEszcze dzisiejsza fotka specjalnie dla Cioteczek kibicujących Negrze :) :loveu:

Kupiłam Negrze 3kg karmy Ariona (babeczka mi sprzedała taniej). Negra na początku traktowała chrupki jak przysmaki, bo Arion ma większe kulki niż Josera :) ale dzisiaj rano miska była putsa czyli Jej smakuje ;)

Posted

Tak jak Julka;) Piżamka, szlafrok, dziura w kocu i frankowa piłeczka- poszły na stracenie.:mad: To te ciche wody! Wiedziałam od początku, ze tak będzie.:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

mmd napisał(a):
Typowa mała dziewczynka - mierzy buty i się maluje :)

Tiaaa, gdyby każde moje buty po mierzeniu wyglądały jak te moje po mierzeniu przez Negrę - to chyba w życiu bym butów nie włożyła na nogi ;)