Ellig Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 obraczus87 napisał(a):Miałam pomysleć nad nowym tekstem dla Negry.. nad innymi formami promocji.. ale od rana siedziałam na watku zaginionej Foczki :roll:a teraz głowa mi pęka - nic już nie wymyślę dzisiaj :roll: Spokojnie, trzeba na spokojnie przemyslec, napisac o zaletach itd. ja na szybko robilam plakaty, powinnam lezec bo mam mega zapalenie struny glosowej , na powaznie 1 struny , bo tylko jedna mam;)Mialam nie wychodzic z lozka wiec spokojnie:) Zdazymy:) Quote
obraczus87 Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 Ellig napisał(a):Spokojnie, trzeba na spokojnie przemyslec, napisac o zaletach itd. ja na szybko robilam plakaty, powinnam lezec bo mam mega zapalenie struny glosowej , na powaznie 1 struny , bo tylko jedna mam;)Mialam nie wychodzic z lozka wiec spokojnie:) Zdazymy:) Eluniu, Ty leż i nie wychodź z łożka :) Negra dzisiaj postanowiła od nowa wprowadzic swoje rządy - TZ wrócił z pracy i patrzy.. a tam rzeczy z ławy zmieniły swoje miejsce pobytu :diabloti: Oj Negra Negra :mad: Quote
Vasco Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 Ale ze mnie gapa ..... Obraczus, dobrze, że rzeczy z ławy w całości miejsce zmieniły, a nie w kawałkach ;) Quote
Nutusia Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 Ciekawe skąd Negra wiedziała, że się nie nią, a Foczką zajmowałaś w pracy ;) Quote
obraczus87 Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 Vasco napisał(a):Ale ze mnie gapa ..... Obraczus, dobrze, że rzeczy z ławy w całości miejsce zmieniły, a nie w kawałkach ;) Niekoniecznie w całości :evil_lol: ale na szczęście nic ważnego nie pogryzła :) Nutusia napisał(a):Ciekawe skąd Negra wiedziała, że się nie nią, a Foczką zajmowałaś w pracy ;) Własnie - przyznać się - która Ciotka telepatycznie skontaktowała się z Negra i nakablowała?? ;) Quote
Akrum Posted November 9, 2011 Author Posted November 9, 2011 Negra warczała?? no ja się nie dziwię, swojego cukierka nie miałaś, tylko biednemu pieskowi chciałaś zabrać?? eh, niedobra cioteczka :evil_lol: no i widzisz, taka z niej porządna kobietka jest, że chce Cię w końcu porządku nauczyć, a co :) stół musi być pusty i gotowy, jakby goście przychodzili, więc Negra chciała pomóc :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Nutusia Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 I co, i co?... Dzwoniłaś?... A ja pozwolę sobie zaprosić do mojej kolejnej lokatorki ;) http://www.dogomania.pl/threads/217525-Masza-za-serce-i-dom-odda-ca%C5%82%C4%85-siebie?p=17976574#top Quote
obraczus87 Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 Wczoraj dzwoniłam, ale nikt nie odebrał :roll: Negrita zrobiła TZ-towi dziurę w praktycznie nowym swetrze :roll: jeszcze kilka innych rzeczy wyciągnęła :roll: nie wiem co z Nią jest :diabloti: raz Anioł, raz diabeł :diabloti: Nikt nie dzwoni po Nią... nikt nie pyta.. kiepsko jest... Quote
obraczus87 Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 Dzisiejsze zdjęcia, robione rano :) (wstawiam fotki, zeby nie było, że pozbyłam się łobuzicy ;):diabloti:) A te robione 2-3dni temu (gdy dostała kurzą lapkę) :evil_lol: tak mocno trzymała łapkę w mordce :evil_lol: Quote
obraczus87 Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 to zdjęcie jest super - NEgra wepchnęła całą łapkę do mordki :) Quote
Ewanka Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 Cudna :):):) wiedziała, że jak łapkę schowa w pycholku, to nikt jej nie odbierze , spryciara ;) Quote
obraczus87 Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 JEszcze dzisiejsza fotka specjalnie dla Cioteczek kibicujących Negrze :) :loveu: Kupiłam Negrze 3kg karmy Ariona (babeczka mi sprzedała taniej). Negra na początku traktowała chrupki jak przysmaki, bo Arion ma większe kulki niż Josera :) ale dzisiaj rano miska była putsa czyli Jej smakuje ;) Quote
Akrum Posted November 10, 2011 Author Posted November 10, 2011 Toż to przecież aniołek jest a nie diebełek http://plixy.pl/img.php?id=41088 http://plixy.pl/img.php?id=41071 w niej nie ma cienia diabełka, a te rzeczy to jakiś chochlik poroznosił i dziurę w swetrze wygryzł - niedobry chochlik i jeszcze na Negrę zwalił... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Nutusia Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 Ten aniołek łobuzuje?!?!?!? Nie uwierzę!!!!!!!!!!!!! Quote
mmd Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 Pewnie, że nie. Straszne jest takie oczernianie biednego pieska :) Przecież ona się nie ma jak bronić przed tymi pomówieniami. Quote
Kiwiątko Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 Taka urocza sunia tak broi? To niemożliwe przecież:) Tak słodki psiak to aniołek:D Na pewno znajdzie szybko dom:) Quote
obraczus87 Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 Oczywiście, Negra to psi anioł, nie łobuzuje i jest najgrzeczniejszą sunią na świecie :evil_lol: Quote
Pyrdka Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 Tak jak Julka;) Piżamka, szlafrok, dziura w kocu i frankowa piłeczka- poszły na stracenie.:mad: To te ciche wody! Wiedziałam od początku, ze tak będzie.:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
obraczus87 Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 Rano zauważyłam, że pogryzła mi praktycznie nowe buty kupione pod koniec lata :placz: zeżarła mi pomadkę do ust - albo byłą głodna, albo chciała pięknie wyglądać :evil_lol: Quote
mmd Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 Typowa mała dziewczynka - mierzy buty i się maluje :) Quote
obraczus87 Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 mmd napisał(a):Typowa mała dziewczynka - mierzy buty i się maluje :) Tiaaa, gdyby każde moje buty po mierzeniu wyglądały jak te moje po mierzeniu przez Negrę - to chyba w życiu bym butów nie włożyła na nogi ;) Quote
Recommended Posts