Jump to content
Dogomania

Po wspaniałym DT u obraczus87, Negra pojechała do cudownego DS :) DZIĘKUJEMY !!!

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

obraczus87 napisał(a):
Negra na gumtree ma ponad 700wejść.. i zero odzewu :(

Ludzie muszę pooglądać, zastanowić się, mam nadzieję, że następny krok to ... telefon :)

Posted

Jak to dobrze, że ja nie potrafię sprawdzać ile było wejść. Nie stresuję się, tylko cierpliwie czekam na telefon lub maila. Dziewięć razy już się doczekałam - teraz czekam na jubileuszowy dziesiąty! Właśnie przed chwilą dostałam sms-a z obietnicą telefonu wieczorem. Zobaczymy... ;)

Posted

obraczus87 napisał(a):
Negra na gumtree ma ponad 700wejść.. i zero odzewu :(

Może tekst trzeba zmienić... Jeśli to Twoje gumtree to podmieniaj często zdjęcia.

Posted

mmd napisał(a):
Może tekst trzeba zmienić... Jeśli to Twoje gumtree to podmieniaj często zdjęcia.

Tekst postaram się zmienić na krótki z samymi konkretami, ale to w poniedziałek. W ten weekend jestem w dodatkowej pracy, a w wolnych chwilach musze pisać mgr :angryy:

Zdjęcia moge podmieniać, ale te robione przeze mnie są bardzo kiepskie :roll:

Posted

Raz mi działą edycja postów, a raz nie :angryy:

Zrobiłąm Niuni wyróżnione: gumtree, tablica i ale.gratka. Poza tym ma kilka nowych ogłoszeń.

Zbieramy sie spać ;) znaczy zabieram śpiącą już Negrę do łóżka :loveu: Bo na razie dzielnie mi towarzyszyła na kanapie ;)

Posted

obraczus87 napisał(a):
Pobudkę miałam rewelacyjną - skakanie, podgryzanie i lizanie ;) czego można chcieć więcej??:D

U mnie też taka forma budzenia :)
Ale dzisiaj obudziło mnie stukanie. Zaraz po ósmej. Myślę, co za diabeł? A to ptaszek - powiesiłam karmnik tydzień temu :diabloti: Wcinał ziarenka, a później kumpli ściągnął.

Posted

mmd napisał(a):
U mnie też taka forma budzenia :)
Ale dzisiaj obudziło mnie stukanie. Zaraz po ósmej. Myślę, co za diabeł? A to ptaszek - powiesiłam karmnik tydzień temu :diabloti: Wcinał ziarenka, a później kumpli ściągnął.

Ooo jak słodko :) Ciotka nie tylko o pieski dba, ale również o ptaszki :)

---------------------------------------------------------------------------

Miałam przed chwilą tel. w sprawie Negry. Dom z kotem i dwuletnim synkiem :diabloti:
Opowiedziałam Pani o Negrze, ma porozmawiać z narzeczonym i odezwać się dzisiaj.

Akrum jak Negra reagowała na Twoje koty w domu? To, że gania je na podwórku to wiem :diabloti:

Posted

obraczus87 napisał(a):

Akrum jak Negra reagowała na Twoje koty w domu? To, że gania je na podwórku to wiem :diabloti:

Niestety, ale Negra moje kotecki goniła w domu, szczekała na nie - nie wiem, czy by krzywdę zrobiła, bo po ostatnim tymczasowiczu Kubusiu, który chciał je zjeść, na nowego psiaka zareagowały ucieczkami, a jak ta jeszcze na ni darła papę i goniła i fukała - to już w ogóle nie chciały mieć z Negritą do czynienia :)

Może gdyby to był kot - dominant, dostojny i wiedzący, że to on jest panem w domu - może by się nadała, ale moje to strachidupki są, więc z tymi na bank by się nie dogadała i obawiam się, że pewnie nie raz by je dziabnęła :)

Posted

mmd napisał(a):
Aaaaa, to już wiem czego potrzebujesz :) Wniosek poproszę :)

Na Baloniarskim watku miałam na mysli cos innego ;) a mianowicie zwrot za popsute przez Negre okulary korekcyjne do kompa :diabloti: i rekompensatę za straty moralne :diabloti::evil_lol: