obraczus87 Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 Negra na gumtree ma ponad 700wejść.. i zero odzewu :( Quote
Ewanka Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 obraczus87 napisał(a):Negra na gumtree ma ponad 700wejść.. i zero odzewu :( Ludzie muszę pooglądać, zastanowić się, mam nadzieję, że następny krok to ... telefon :) Quote
Nutusia Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 Jak to dobrze, że ja nie potrafię sprawdzać ile było wejść. Nie stresuję się, tylko cierpliwie czekam na telefon lub maila. Dziewięć razy już się doczekałam - teraz czekam na jubileuszowy dziesiąty! Właśnie przed chwilą dostałam sms-a z obietnicą telefonu wieczorem. Zobaczymy... ;) Quote
mmd Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 obraczus87 napisał(a):Negra na gumtree ma ponad 700wejść.. i zero odzewu :( Może tekst trzeba zmienić... Jeśli to Twoje gumtree to podmieniaj często zdjęcia. Quote
obraczus87 Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 mmd napisał(a):Może tekst trzeba zmienić... Jeśli to Twoje gumtree to podmieniaj często zdjęcia. Tekst postaram się zmienić na krótki z samymi konkretami, ale to w poniedziałek. W ten weekend jestem w dodatkowej pracy, a w wolnych chwilach musze pisać mgr :angryy: Zdjęcia moge podmieniać, ale te robione przeze mnie są bardzo kiepskie :roll: Quote
obraczus87 Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 mmd napisał(a):To tylko zmieniaj kolejnośc zdjęć :) Oki :) W poniedziałek postaram sie też ponownie wyróżnić Jej gumtree... Quote
Akrum Posted November 11, 2011 Author Posted November 11, 2011 doczeka się Negra nowego domku, doczeka :) trzeba cierpliwie czekać :) Quote
obraczus87 Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 Dobra, zmieniłam troche tekst, zaraz zrobię Jej gumtree wyróżnione. Może uda mi się porobić jakieś ogłoszenia, o ile nie zasnę. Quote
obraczus87 Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 Raz mi działą edycja postów, a raz nie :angryy: Zrobiłąm Niuni wyróżnione: gumtree, tablica i ale.gratka. Poza tym ma kilka nowych ogłoszeń. Zbieramy sie spać ;) znaczy zabieram śpiącą już Negrę do łóżka :loveu: Bo na razie dzielnie mi towarzyszyła na kanapie ;) Quote
Ewanka Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 Witaj Negritko:) .....w weekend sporo osób siedzi w necie, jest duża szansa, że wypatrzą ślicznotkę :) Quote
obraczus87 Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 Pobudkę miałam rewelacyjną - skakanie, podgryzanie i lizanie ;) czego można chcieć więcej??:D Quote
mmd Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 obraczus87 napisał(a):Pobudkę miałam rewelacyjną - skakanie, podgryzanie i lizanie ;) czego można chcieć więcej??:D U mnie też taka forma budzenia :) Ale dzisiaj obudziło mnie stukanie. Zaraz po ósmej. Myślę, co za diabeł? A to ptaszek - powiesiłam karmnik tydzień temu :diabloti: Wcinał ziarenka, a później kumpli ściągnął. Quote
obraczus87 Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 mmd napisał(a):U mnie też taka forma budzenia :) Ale dzisiaj obudziło mnie stukanie. Zaraz po ósmej. Myślę, co za diabeł? A to ptaszek - powiesiłam karmnik tydzień temu :diabloti: Wcinał ziarenka, a później kumpli ściągnął. Ooo jak słodko :) Ciotka nie tylko o pieski dba, ale również o ptaszki :) --------------------------------------------------------------------------- Miałam przed chwilą tel. w sprawie Negry. Dom z kotem i dwuletnim synkiem :diabloti: Opowiedziałam Pani o Negrze, ma porozmawiać z narzeczonym i odezwać się dzisiaj. Akrum jak Negra reagowała na Twoje koty w domu? To, że gania je na podwórku to wiem :diabloti: Quote
Ewanka Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 Kciuki zaciśnięte :) Nasz Zorba też gania ostro koty na zewnątrz, a w domu naszą kotkę kochał jak swoją ;):) Quote
Nutusia Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 U mnie też pobudka z rana - jeszcze przed 7! :( Tak to jest jak wieczory długie i zimne - śpi towarzycho na kanapie, a potem z rana wstają jak skowroneczki ;) Quote
Ewanka Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 Wybacz Negritko, znalazłam wczoraj taką bidulinkę i nie mogę przestać o niej myśleć ....... :( http://www.dogomania.pl/threads/217629-2-kg-strachu-pudelek-toy-czeka-....-( Quote
Kiwiątko Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 Trzymamy kciuki za nowy telefon!!! :) Quote
Akrum Posted November 14, 2011 Author Posted November 14, 2011 obraczus87 napisał(a): Akrum jak Negra reagowała na Twoje koty w domu? To, że gania je na podwórku to wiem :diabloti: Niestety, ale Negra moje kotecki goniła w domu, szczekała na nie - nie wiem, czy by krzywdę zrobiła, bo po ostatnim tymczasowiczu Kubusiu, który chciał je zjeść, na nowego psiaka zareagowały ucieczkami, a jak ta jeszcze na ni darła papę i goniła i fukała - to już w ogóle nie chciały mieć z Negritą do czynienia :) Może gdyby to był kot - dominant, dostojny i wiedzący, że to on jest panem w domu - może by się nadała, ale moje to strachidupki są, więc z tymi na bank by się nie dogadała i obawiam się, że pewnie nie raz by je dziabnęła :) Quote
obraczus87 Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 Pani od kota nie zadzwoniła. Przyzwyczaiłam się ;) Jesli ktoś mógłby wspomóc nas grosikiem na karme czy też na zkaup spot-on na kleszcze to byłoby miło ;) Quote
mmd Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 Aaaaa, to już wiem czego potrzebujesz :) Wniosek poproszę :) Quote
Ewanka Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 Dzień dobry piękna Negritko :) ......wspomóc niestety, nie mam jak, ale mocno kciuki zaciskam za ten jeden jedyny telefon :) Quote
obraczus87 Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 mmd napisał(a):Aaaaa, to już wiem czego potrzebujesz :) Wniosek poproszę :) Na Baloniarskim watku miałam na mysli cos innego ;) a mianowicie zwrot za popsute przez Negre okulary korekcyjne do kompa :diabloti: i rekompensatę za straty moralne :diabloti::evil_lol: Quote
Recommended Posts