obraczus87 Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 mmd napisał(a):Negra używała okularów? ;) Tak ;) tak i wiele innych rzeczy :diabloti: oczywiście moich ;) A to wszystko chyba jako bunt przeciwko remontom u mnie w domu :evil_lol: Quote
Akrum Posted November 15, 2011 Author Posted November 15, 2011 obraczus - ile potrzebujesz na karmę dla Negrity?? swoją drogą - mala mogłaby już nowy domek znaleźć :) Quote
Ewanka Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 obraczus87 napisał(a):Tak ;) tak i wiele innych rzeczy :diabloti: oczywiście moich ;) A to wszystko chyba jako bunt przeciwko remontom u mnie w domu :evil_lol: Zaraz mi się przypomina wszyskożerna Lenusia i nie mam na myśli karmy :p Quote
obraczus87 Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 Akrum napisał(a):obraczus - ile potrzebujesz na karmę dla Negrity?? swoją drogą - mala mogłaby już nowy domek znaleźć :) No mogłaby, mogłaby... :cool3: Poprosiłam Baloniary o pomoc w zakupie karmy ;) Ewanka napisał(a):Zaraz mi się przypomina wszyskożerna Lenusia i nie mam na myśli karmy :p Hihi, Lenusia już wszystożerna nie jest ;) zostawiona sama w domu jest grzeczna.. natomiast.. szkody robi, gdy ktoś wraca do domu. Taka jest Jej radość ogromna :evil_lol: Quote
Ewanka Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 haha, to super wiadomość, przy okazji pozdrów Lenusię :) Quote
mmd Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 Zaraz pójdę poprzeć wniosek :) Moja ptasia stołówka cieszy się coraz większym powodzeniem - dzisiaj już nie tylko rano, ale nawet teraz siedzą i jedzą. TZ kupił jakąś mieszankę, chyba coś dobrego :) Pierwszy rok tak się bawię i już mi się spodobało. Dokarmiajcie ptaszki, one coraz biedniejsze będą. Quote
obraczus87 Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 Poproszę teścia o to, aby zrobił ptasią stołówkę :) Quote
mmd Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 Tylko powieście dalej od domu. Po pierwsze nie obes... wszystkiego, a po drugie - one naprawdę hałasują :) Mojego już nie przewieszę, nie będę im mieszać. Quote
Akrum Posted November 15, 2011 Author Posted November 15, 2011 mmd napisał(a):Moja ptasia stołówka cieszy się coraz większym powodzeniem - dzisiaj już nie tylko rano, ale nawet teraz siedzą i jedzą. TZ kupił jakąś mieszankę, chyba coś dobrego :) Pierwszy rok tak się bawię i już mi się spodobało. Dokarmiajcie ptaszki, one coraz biedniejsze będą. haha u mnie też już niedługo karmnik zawiśnie jak co roku na trzepaku :) w zeszłym roku duuuużo ptaków przylatywało, przeważnie sikorki i wróbelki, ale większe też się znalazły i na darmowe jedzonko przylatywały :) najbardziej im słonecznik smakował i oczywiście słoninka :) ale inne rarytasy też dostawały :) a jaki ubaw miały moje koty - siedziały w kuchni na parapecie i się przyglądały i śmieszne odgłosy wydawały i czasami też niestety polowały jak były na dworze :( Quote
Pyrdka Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 Hihi.Miłośniczki ptaszków się znalazły. Ja tez dokarmiam; słoninka i pszenica. Quote
Ellig Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 obraczus87 napisał(a):Poproszę teścia o to, aby zrobił ptasią stołówkę :) Koniecznie to wielka radosc patrzec na te wszystkie wspaniale, czubatki, bogatki, grubodzioby , sojki, jemioluszki itd. U mnie wisza 4 karmniki a jeden stoi:) Quote
plina Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 No proszę, jaki przyjemny temat! Ja osobiście uwielbiam patrzeć na ptaki zimą :) Dwa karmniki obowiązkowo i jak zwykle słoninka! Quote
Ewanka Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 U nas też obowiązkowo rozwieszona słoninka przez całą zimę, a dodatkowo mieszanka zbóż dla ptaków. Frajda niebywała, nawet bażanty z naszego lasku pod dom przychodzą, sikorki, grubodzioby i i nne też :) Quote
tu_ania_tu Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 przepraszam ale ponieważ wypadek samochodowy zdazył się na Mazowszu niedaleko Tomaszowa Mazowieckiego to łapiemy się każdego pomysłu aby pomóc: "Gdyby ktoś miał możliwość pomóc w szukaniu arlekinki (Bestla Mały Smok), która uciekła po wypadku samochodowym do lasu w okolicach Spały (przy Tomaszowie Maz.) to proszę o kontakt" http://www.dogomania.pl/threads/217781-Zagin%C4%85%C5%82!!-Dog-niemiecki-arlekin-okolice-Tomaszowa-Mazowieckiego?p=18010829#post18010829 Quote
obraczus87 Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 To w takim razie dzisiaj zaczne "męczyć" teścia o zrobienie karmnika :) Quote
Ewanka Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 obraczus87 napisał(a):To w takim razie dzisiaj zaczne "męczyć" teścia o zrobienie karmnika :) Bardzo dobry pomysł, tylko tak, jak juz tu wcześniej było pisane, ustawcie go w takim miejscu, gdzie ptaki moga brudzić (odchody i rozsypane ziarno) i żeby było widoczne z okna, do którego wszyscy mają dostęp, u nas to jest kuchenne okno - frajda niesamowita :) Głaski dla pięknej Negrity :) Quote
Ellig Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 FCB, wydarzenie dla Negry, gotowe:) https://www.facebook.com/event.php?eid=264165226968158 :) Quote
Akrum Posted November 16, 2011 Author Posted November 16, 2011 Negrita, co dzisiaj spsociłaś ?? Quote
Nutusia Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 No... cisza jakby... do domku poszła ;) Quote
obraczus87 Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 [quote name='Ellig']FCB, wydarzenie dla Negry, gotowe:) https://www.facebook.com/event.php?eid=264165226968158 :) Dziekuję :) [quote name='Akrum']Negrita, co dzisiaj spsociłaś ?? Udajmy, że nic :evil_lol: [quote name='Nutusia']No... cisza jakby... do domku poszła ;) Nie poszła :-( miałam kilka teleofnów, ale ludzie po wstepnej rozmowie już sie nie odezwali... Wczoraj Negrita była wykapana późnym wieczorkiem :) teraz jest jeszcze piękniejsza :) jaką Ona ma mięciutką sierść... że też nikt nie chce takiego cudownego psiaka :roll: Quote
3 x Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 obraczus87 napisał(a): Wczoraj Negrita była wykapana późnym wieczorkiem :) teraz jest jeszcze piękniejsza :) jaką Ona ma mięciutką sierść... że też nikt nie chce takiego cudownego psiaka :roll: bo na zdjęciu nie widac tej miękkości ;) Quote
obraczus87 Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 Bardzo dziękuję za pomoc w kwocie 50zł :) Baloniarki górą :) !!! Akrum, Ty tez powinnaś się tam zapisać razem z Pyrdką :cool3: EDIT: Ehhhh Negra miała mieć dzisiaj wizytę osób zainteresowanych Nią... i co? I wielkie g.wno :angryy: I gdyby mnie nie podkusiło, aby zadzwonić i potwierdzić wizyte, to tak bym "se" zapieprzała z pracy do domu a później bym do wieczora jak ten tłuczek siedziała i czekała. Jestem okropnie zła... czy ludzie naprawdą nie szanuję czyjegoś czasu? Nie rozumieją, że człowiek może mieć jakieś plany itd... Quote
obraczus87 Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 Nutusia napisał(a):Człowiek nie może! Ehhh :-( Powiem Wam, że pierwszy raz jestem w takiej sytuacji, że ludzie dzwonią, interesują się, a później KOMPLETNIE NIC. Nawet nie raczą uprzedzić, odwołać itd :( Albo ja nie umiem rozmawiać z ludźmi :roll: mam zły dzień. Quote
Recommended Posts