obraczus87 Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 Ja już wewnętrznie czuję, który dom jest lepszy ;) A teraz przypomniało mi się jak kiedyś miałam dwa chętne domki dla psiaka i wybrałam ten drugi dom, a pani z 1 domu wyleciała do mnie z pretensją, że Ona przeciez była pierwsza :diabloti: uśmiałam się niesamowicie, gdy powiedziałam Jej, że to nie wyścigi i zasada kto pierwszy ten lepszy nie obowiązuje ;) Quote
obraczus87 Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 Andzike napisał(a):Nie ma za co, polecam się na przyszłość;) I przyłączam do ogólnego nie zapeszania i mocnego trzymania kciuków :) PS. A ja dziś odwożę Szagunia do nowego domu... oj będzie płacz!:placz: Czytałam na wątku Szagiego, że będzie mieć koleżankę :) super! Trzymam kciuki za oddanie Szagiego.. i za to, żebyś Go oddała :diabloti: bo inne psiaki czekają w kolejce :diabloti: Quote
Nutusia Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 Nio... ja ma nawet dwa egzamplarze z pakiecie do umieszczenia w super DT, bo inaczej domu do us....ej śmierci nie znajdą, choć są w hotelu... Quote
obraczus87 Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 Nutusia napisał(a):Nio... ja ma nawet dwa egzamplarze z pakiecie do umieszczenia w super DT, bo inaczej domu do us....ej śmierci nie znajdą, choć są w hotelu... Czyżbyś miała na myśli P&D? ;) Quote
obraczus87 Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 Ellig napisał(a):Trzymam kciuki za wizyte i za srode!:) Nie dziękuję ;) Quote
malagos Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 Zajrzycie, proszę, do mojej tymczasowiczki: http://www.dogomania.pl/threads/217405-Mikro-Kropka-wyrwana-ze-schroniska-prosi-o-karm%C4%99-w-bdt-%29?p=17959014#post17959014 Quote
obraczus87 Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 Niestety, szukamy od nowa domu dla Negry :-( jak dzisiaj mi ktoś jeszcze dołoży złych wrażeń, to normalnie skoczę z mostu ale wcześniej kogoś zastrzelę- jeden z gorszych dni w moim życiu. Czy ktoś mógłby zrobić wydarzenie na FB dla Negry?? Negra ma takie ogłoszenia: http://warszawa.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-Negra-mloda-i-wesola-suczka-wietny-przyjaciel-W0QQAdIdZ325289732 Jesli ktoś ma pomysł na inny tekst to bardzo proszę o propozycje. Negrita musi znaleźć szybko domek. Oczywiście najlepszy domek. Im dłużej jest u mnie, tym bardziej się przyzwyczaja :roll: Zresztą my też coraz bardziej sie przyzwyczajamy.... :roll: Zaczynam wątpić w ludzi... i tak - po co traciłam swój (ja uważam, że cenny) czas w niedzielę.... skoro ludzie nawet nie raczyli zadzwonić? Już nie wspomnę o tym, że samochód na wodę jeździć nie chce. Ale ludzie to mają w nosie. Przywieź, zawieź, nie bierz ani grosza za szczepienia czy sterylkę i jeszcze nie wtrącaj się później. Wrrr jestem zła i zawiedziona. Mam nadzieję, że dzisiejsza wizyta dla chorego amstaffa wypadnie pozytywnie. Quote
Akrum Posted November 8, 2011 Author Posted November 8, 2011 czyli jeden domek się już nie odezwał, a drugi zrezygnował z wizyty?? eh... niestety, takie są czasami realia... Quote
obraczus87 Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 Akrum napisał(a):czyli jeden domek się już nie odezwał, a drugi zrezygnował z wizyty?? eh... niestety, takie są czasami realia... dokładnie tak.. niech spadają na szczaw. Ja i tak znajdę Negrze najlepszy domek. Quote
Nutusia Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 A pewnie, że znajdzie. Choć ja bym do tego nieodzywającego się domku zadzwoniła... Choćby po to, żeby wiedział, że to jednak nie są żarty! Quote
Ellig Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 W takim razie trzymamy kciuki za wizyte dla amstafa...:) Quote
obraczus87 Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 Nutusia napisał(a):A pewnie, że znajdzie. Choć ja bym do tego nieodzywającego się domku zadzwoniła... Choćby po to, żeby wiedział, że to jednak nie są żarty! Jutro może zadzwonię i powiem im co myślę! Quote
mmd Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 Ale może zgubili Twój nr. Wiesz, różnie bywa.... Quote
obraczus87 Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 mmd napisał(a):Ale może zgubili Twój nr. Wiesz, różnie bywa.... Tiaaaaa i nie można znaleźć ogłoszenia w necie wpisując w google Negra do adopcji?? ;) Jutro postaram się tam zadzwonić, ale muszę mieć w miarę dobry humor. Negra dostała uwędzoną kurzą łapkę. Gdy do Niej podeszłam wepchnęła łapkę do mordki i warczała na mnie niedobrota ;) Quote
Ewanka Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 haha warczała na Ciebie, dzielna dziewczynka ;) Może inny domek na nią gdzies czeka, lepszy, kto to moze wiedzić :) Quote
mmd Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 obraczus87 napisał(a):Tiaaaaa i nie można znaleźć ogłoszenia w necie wpisując w google Negra do adopcji?? ;) Jutro postaram się tam zadzwonić, ale muszę mieć w miarę dobry humor. Negra dostała uwędzoną kurzą łapkę. Gdy do Niej podeszłam wepchnęła łapkę do mordki i warczała na mnie niedobrota ;) Przeceniasz ludzi - nie każdy ma IQ 150 jak Ty czy ja :diabloti: A z łapką - dobrze Ci tak, psu chciałaś podprowadzić - czujna jest i mądra :razz: Quote
obraczus87 Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 Ewanka napisał(a):haha warczała na Ciebie, dzielna dziewczynka ;) Może inny domek na nią gdzies czeka, lepszy, kto to moze wiedzić :) Ten domek NA PEWNO gdzieś czeka :) mmd napisał(a):Przeceniasz ludzi - nie każdy ma IQ 150 jak Ty czy ja :diabloti: A z łapką - dobrze Ci tak, psu chciałaś podprowadzić - czujna jest i mądra :razz: :evil_lol: ale jak Ona fajnie warczy :evil_lol: gdyby nie ta łapka w mordce to bym oberwała po nosie :evil_lol: Quote
Ellig Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 Marta, musze pomyslec na tekstem do wydarzenia na Fb bo to z gumtree raczej proponuje psa dla psa, moze w weekend cos zrobie , czy bedziesz w stanie pilotowac wydarzenie, odpowiadac na pytania bo ja w tej chwili zajmuje sie 6 grupami i mam zrobionych 8 wydarzen. Quote
obraczus87 Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 Ellig napisał(a):W takim razie trzymamy kciuki za wizyte dla amstafa...:) Z dzisiejszą wizytą straciłam wiarę w ludzi... :roll: Ellig napisał(a):Marta, musze pomyslec na tekstem do wydarzenia na Fb bo to z gumtree raczej proponuje psa dla psa, moze w weekend cos zrobie , czy bedziesz w stanie pilotowac wydarzenie, odpowiadac na pytania bo ja w tej chwili zajmuje sie 6 grupami i mam zrobionych 8 wydarzen. Eluniu, tak - jak będzie wydarzenie to będę codziennie zaglądać i odpowiadać na pytania, wstawiać jakieś nowinki. Dziękuję Ci. Quote
Andzike Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 Domek gdzieś już na Negrę czeka, ale jeszcze o tym nie wie ;) A co z amstaffem? Bo na wątku nic nie ma ... Quote
obraczus87 Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 Andzike napisał(a):Domek gdzieś już na Negrę czeka, ale jeszcze o tym nie wie ;) A co z amstaffem? Bo na wątku nic nie ma ... Wyślę Ci PW odnośnie AST-a.. krótko - facet chce psa, żona nie. Chciał Ją postawić chyba przed faktem dokonanym.. albo przekonać Ją, ale używając mnie. Dosłownie - bo na wizycie Go nie było. Pół godz. przed wyłączył telefon. Porażka.. znowu stracony czas. Chyba muszę zrobić jakąś przerwę od dogo.. bo zaczyna mnie to wszystko przerastać. :roll: Quote
mmd Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 Pochód kretynów czy jak? Spoko, dom dla Negry się znajdzie, zrobisz sobie urlop na kilka dni i wrócisz :) Ja jak już czuję, że zaraz osiwieję albo zacznę warczeć, robię sobie kilka dni wolnego i jakoś leci :) Quote
obraczus87 Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 Kilka dni wolnego to jest myśl... A teraz WARSZAWIACY prosze o pomoc- zaginęła Foczka :( Link w podpisie... Quote
obraczus87 Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 Miałam pomysleć nad nowym tekstem dla Negry.. nad innymi formami promocji.. ale od rana siedziałam na watku zaginionej Foczki :roll:a teraz głowa mi pęka - nic już nie wymyślę dzisiaj :roll: Quote
Recommended Posts