Jump to content
Dogomania

Po wspaniałym DT u obraczus87, Negra pojechała do cudownego DS :) DZIĘKUJEMY !!!

Recommended Posts

Posted

Ja już wewnętrznie czuję, który dom jest lepszy ;)

A teraz przypomniało mi się jak kiedyś miałam dwa chętne domki dla psiaka i wybrałam ten drugi dom, a pani z 1 domu wyleciała do mnie z pretensją, że Ona przeciez była pierwsza :diabloti: uśmiałam się niesamowicie, gdy powiedziałam Jej, że to nie wyścigi i zasada kto pierwszy ten lepszy nie obowiązuje ;)

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Andzike napisał(a):
Nie ma za co, polecam się na przyszłość;)

I przyłączam do ogólnego nie zapeszania i mocnego trzymania kciuków :)

PS. A ja dziś odwożę Szagunia do nowego domu... oj będzie płacz!:placz:

Czytałam na wątku Szagiego, że będzie mieć koleżankę :) super!
Trzymam kciuki za oddanie Szagiego.. i za to, żebyś Go oddała :diabloti: bo inne psiaki czekają w kolejce :diabloti:

Posted

Nutusia napisał(a):
Nio... ja ma nawet dwa egzamplarze z pakiecie do umieszczenia w super DT, bo inaczej domu do us....ej śmierci nie znajdą, choć są w hotelu...

Czyżbyś miała na myśli P&D? ;)

Posted

Niestety, szukamy od nowa domu dla Negry :-( jak dzisiaj mi ktoś jeszcze dołoży złych wrażeń, to normalnie skoczę z mostu ale wcześniej kogoś zastrzelę- jeden z gorszych dni w moim życiu.

Czy ktoś mógłby zrobić wydarzenie na FB dla Negry??
Negra ma takie ogłoszenia: http://warszawa.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-Negra-mloda-i-wesola-suczka-wietny-przyjaciel-W0QQAdIdZ325289732

Jesli ktoś ma pomysł na inny tekst to bardzo proszę o propozycje.

Negrita musi znaleźć szybko domek. Oczywiście najlepszy domek. Im dłużej jest u mnie, tym bardziej się przyzwyczaja :roll: Zresztą my też coraz bardziej sie przyzwyczajamy.... :roll:

Zaczynam wątpić w ludzi... i tak - po co traciłam swój (ja uważam, że cenny) czas w niedzielę.... skoro ludzie nawet nie raczyli zadzwonić? Już nie wspomnę o tym, że samochód na wodę jeździć nie chce. Ale ludzie to mają w nosie. Przywieź, zawieź, nie bierz ani grosza za szczepienia czy sterylkę i jeszcze nie wtrącaj się później. Wrrr jestem zła i zawiedziona.

Mam nadzieję, że dzisiejsza wizyta dla chorego amstaffa wypadnie pozytywnie.

Posted

Akrum napisał(a):
czyli jeden domek się już nie odezwał, a drugi zrezygnował z wizyty??

eh... niestety, takie są czasami realia...

dokładnie tak.. niech spadają na szczaw. Ja i tak znajdę Negrze najlepszy domek.

Posted

Nutusia napisał(a):
A pewnie, że znajdzie. Choć ja bym do tego nieodzywającego się domku zadzwoniła... Choćby po to, żeby wiedział, że to jednak nie są żarty!

Jutro może zadzwonię i powiem im co myślę!

Posted

mmd napisał(a):
Ale może zgubili Twój nr. Wiesz, różnie bywa....

Tiaaaaa i nie można znaleźć ogłoszenia w necie wpisując w google Negra do adopcji?? ;)

Jutro postaram się tam zadzwonić, ale muszę mieć w miarę dobry humor.

Negra dostała uwędzoną kurzą łapkę. Gdy do Niej podeszłam wepchnęła łapkę do mordki i warczała na mnie niedobrota ;)

Posted

obraczus87 napisał(a):
Tiaaaaa i nie można znaleźć ogłoszenia w necie wpisując w google Negra do adopcji?? ;)

Jutro postaram się tam zadzwonić, ale muszę mieć w miarę dobry humor.

Negra dostała uwędzoną kurzą łapkę. Gdy do Niej podeszłam wepchnęła łapkę do mordki i warczała na mnie niedobrota ;)

Przeceniasz ludzi - nie każdy ma IQ 150 jak Ty czy ja :diabloti:

A z łapką - dobrze Ci tak, psu chciałaś podprowadzić - czujna jest i mądra :razz:

Posted

Ewanka napisał(a):
haha warczała na Ciebie, dzielna dziewczynka ;)

Może inny domek na nią gdzies czeka, lepszy, kto to moze wiedzić :)

Ten domek NA PEWNO gdzieś czeka :)

mmd napisał(a):
Przeceniasz ludzi - nie każdy ma IQ 150 jak Ty czy ja :diabloti:

A z łapką - dobrze Ci tak, psu chciałaś podprowadzić - czujna jest i mądra :razz:

:evil_lol: ale jak Ona fajnie warczy :evil_lol: gdyby nie ta łapka w mordce to bym oberwała po nosie :evil_lol:

Posted

Marta, musze pomyslec na tekstem do wydarzenia na Fb bo to z gumtree raczej proponuje psa dla psa, moze w weekend cos zrobie , czy bedziesz w stanie pilotowac wydarzenie, odpowiadac na pytania bo ja w tej chwili zajmuje sie 6 grupami i mam zrobionych 8 wydarzen.

Posted

Ellig napisał(a):
W takim razie trzymamy kciuki za wizyte dla amstafa...:)

Z dzisiejszą wizytą straciłam wiarę w ludzi... :roll:

Ellig napisał(a):
Marta, musze pomyslec na tekstem do wydarzenia na Fb bo to z gumtree raczej proponuje psa dla psa, moze w weekend cos zrobie , czy bedziesz w stanie pilotowac wydarzenie, odpowiadac na pytania bo ja w tej chwili zajmuje sie 6 grupami i mam zrobionych 8 wydarzen.

Eluniu, tak - jak będzie wydarzenie to będę codziennie zaglądać i odpowiadać na pytania, wstawiać jakieś nowinki. Dziękuję Ci.

Posted

Andzike napisał(a):
Domek gdzieś już na Negrę czeka, ale jeszcze o tym nie wie ;)

A co z amstaffem? Bo na wątku nic nie ma ...

Wyślę Ci PW odnośnie AST-a.. krótko - facet chce psa, żona nie. Chciał Ją postawić chyba przed faktem dokonanym.. albo przekonać Ją, ale używając mnie. Dosłownie - bo na wizycie Go nie było. Pół godz. przed wyłączył telefon. Porażka.. znowu stracony czas.
Chyba muszę zrobić jakąś przerwę od dogo.. bo zaczyna mnie to wszystko przerastać. :roll:

Posted

Pochód kretynów czy jak?

Spoko, dom dla Negry się znajdzie, zrobisz sobie urlop na kilka dni i wrócisz :) Ja jak już czuję, że zaraz osiwieję albo zacznę warczeć, robię sobie kilka dni wolnego i jakoś leci :)

Posted

Miałam pomysleć nad nowym tekstem dla Negry.. nad innymi formami promocji.. ale od rana siedziałam na watku zaginionej Foczki :roll:a teraz głowa mi pęka - nic już nie wymyślę dzisiaj :roll: