Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Oj to dziękujemy św. Franciszkowi i prosimy o dalsze wsparcie:)) Swoją drogą bo bardzo fajny Święty:) Dusiu zdrowiej, nawet w Niebie masz wsparcie.

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ewu napisał(a):
Oj to dziękujemy św. Franciszkowi i prosimy o dalsze wsparcie:)) Swoją drogą bo bardzo fajny Święty:) Dusiu zdrowiej, nawet w Niebie masz wsparcie.

w niebie niech bedzie to wsparcie ale ja przyjmuje tylko i wylacznie do wiadomosci to ze nasz duszek
jednak zostanie na ziemi;) a Franciszek niech tylko wspiera go z "odleglosci"

Posted

[quote name='nescca']Witajcie kochani.....dziś nocka mineła spokojnie. Dusio tylko o 2 zmieniał boczek więc przy okazji żeśmy Go wycałowali :) Przytulił się pleckami do mnie i zasnął. Rano okazało się ,że mamy zapalenie żyły. Wezwałam weta i kazałm sie przekłuć w inna łapinkę. Venflonek mamy teraz w tylnej łapusi. Dożylnie nadal glukoza z duphalaytem. Sikanko eleganckie. 3 razy rano. Myślę ,że św .Franciszek usłyszał.....

UFF, jaka ulga...i radość :multi:

Przepraszam za offa, ale tyle kochanych cioteczek do Dusia zagląda, a to świeża sprawa...
http://www.dogomania.pl/threads/215438-Kilkumiesi%C4%99czna-wyg%C5%82odzona-i-katowana-sunia!PILNIE-potrzebny-DT-zobacz-ludzkie-dzie%C5%82o

Posted

Jest domek dla piaskowej nie za starszej bokserki. Jeśli ktoś taka na na oku gdzieś w schronie to dawajcie cynk. Domek spoko. Umarła im przed wczoraj sunia i chcą taka samą. Buziak ma mieć dłuższy.... ech Ci ludzie.... ale domek super. Sunia spała w piernatach.

Posted

Witaj, Duszyczko! Słonko się do Ciebie uśmiecha, wiesz? A ja nadal będę na spacer z Tobą czekać... Furosemid robi swoje. I jak każdy diuretyk, może spowodować... tycie :):):)!

Posted

http://www.dogomania.pl/threads/139168-Po-6-latach-w-życia-w-azylu-znalazły-DT!-Nadal-czekają-na-wspólny-DS!-Brakuje-50-zł!/page548

Teraz mogłam do Was przyjść, ale myślami jestem cały czas z Toba Nesca i Duszkiem. Lżej na sercu,ze Duszek zadbany przez Was i ma sie dobrze...jak na Duszka. Molestujemy dalej św. Franciszka.
Powyżej moja propozycja " bokserki" do rozważenia. Niby piaskowa, ale zawsze więcejniż bokserka. Wesoła, przyjazna ludziom i dzieciom, zdrowa.

Posted

Ale się dziewczyny u Duszka lansują :) A on i tak Cioteczkę nesccę najbardziej kocha :):):)

Iljova napisał(a):
Torci dla Duszka z okazji soboty :-) Może zacheci go do jedzenia

Ciocia, a ten torcik to Ty sama tak, czy można go cegiełkować? Bo na bazar okruszkowo-puzzlowy nadaje się jak mało co - może jednak go poświęcisz i sprzedasz na cząstki wirtualne :)?

Posted

Przeklejam z FB to co napisała Nescca: "
Duszek ma mdłości.... podałam Mu cerenię której już nie mam..... boję się co będzie jeśli jutro znów Go zemdli. Jeśli ktoś ma niepotrzebną cerenię to ją z chęcią przyjmiemy.... ja zapłacę za expresową dostawę. Mój wet jej nie ma....i podejrzewam ,że nikt jej tu nie ma.... :(

I jeszcze: " CZY JEST KTOŚ Z WARSZAWY KTO MÓGŁBY POJEŹDZIĆ SAMOCHODEM Z IZĄ BY ZAKUPIĆ LEK DUSIOWI ORAZ NA DWORZEC ABY PODRZUCIĆ LEK MASZYNIŚCIE POCIĄGU?"

Posted

jogolcia@pdx napisał(a):
Inga - to chyba lepszy pomysł niż jeżdżenie po stolicy... czy masz szansę skontaktowania się z Nesccą jak najszybciej?

nie mam do niej telefonu, Nie wiem, która Iza miałaby szukać tego dobra, natomiast mogę udostępnić telefon za kwote +/- 20 zł

Posted

inga.mm napisał(a):
nie mam do niej telefonu, Nie wiem, która Iza miałaby szukać tego dobra, natomiast mogę udostępnić telefon za kwote +/- 20 zł

Inga - dzięki, ale zgłosił się ktoś na FB... czekamy na Nesccę...

Edycja: Cioteczka z Warszawy zakupiła lek,który dotrze do Nescci o 4 rano pociągiem - brawo dziewczyny z FB... szybko i sprawnie :crazyeye::multi::loveu: