Jasza Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 Nadal żadnych konkretów.... Ktoś wie co z małą? Quote
Olena84 Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 Niestety nie pomoge, nie stac mnie juz, a bazarkow mam 6 do zrobienia:(. Quote
muza_51 Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 Dziękuje za zaproszenie. PW poszło. Poprosze o numer konta. Pozdrawiam. Quote
elik Posted September 8, 2011 Author Posted September 8, 2011 Asia & Ginger napisał(a):Dziewczyny powinna być jeszcze wpłata na sunię na konto TOZ-u od osoby z forum spanielowego. Czy taka wpłata dotarła? Nie widzę w rozliczeniu. :roll: Asiu, nie widzisz i raczej nie zobaczysz :( Obawiam sie, że wpłaty dokonana na konto TOZu będa nie do odzyskania. TOZy nie przekazuja pieniędzy dla jakiegoś psiaka. TOS może ewentualne pokryć faktury. Dlatego też niepotrzebnie podane zostało konto TOZu, jeśli ten, nie ma mozliwości zajęcia się tą sunią. Wyjściem z sytuacji byłoby skasowanie na FB wpisu o numerze konta, a w jego miejsce wklejenie linku do tego watku z informacją, że tu można otrzymac nr konta do wpłat na pomoc dla suni. Ale to może zrobić jedynie luizkamor. I bardzo ją o to proszę. Trudno nam bedzie uzyskać choćby informacje ile wpłynęło pieniędzy z przeznaczeniem dla spanisu - o ile w ogóle będzie to możliwe. Mam jedynie nadzieję, że TOZ zechce pokryć ewentualne leczenie suni. Trzeba będzie pamietać, aby poprosic weta o wystawienie rachunku na konto TOZu za leczenie. Quote
elik Posted September 8, 2011 Author Posted September 8, 2011 muza_51 napisał(a):Dziękuje za zaproszenie. PW poszło. Poprosze o numer konta. Pozdrawiam. Bardzo proszę i gorąco dziękuję w imieniu spanusi. Quote
Kocurek Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 Przybylam na zaproszenie,nic a nic nie pomoge w tym miesiacu....:(Moge wspierac tylko cieplym slowem i podrzucac bazarki na sunieczke..... Quote
elik Posted September 8, 2011 Author Posted September 8, 2011 ihabe napisał(a):macie moje 10 zł deklaracji na hotelik, ona jest cudna:-( na pw przeslijcie nr konta proszę Wpłata, a raczej wpłaty 2 x 10 zł już dotarły na konto spanusi :loveu: Bardzo, bardzo dziękujemy :buzi::Rose: Deklarowałaś 10 zł/m-c, a wpłaciłaś 20. Czy to dodatkowa wpłata, czy za 2 m-ce ? Kocurek napisał(a):Przybylam na zaproszenie,nic a nic nie pomoge w tym miesiacu....:(Moge wspierac tylko cieplym slowem i podrzucac bazarki na sunieczke..... Bardzo o to prosimy i z góry dziękujemy. Każda forma pomocy jest suni bardzo potrzebna :) Quote
Onaa Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 Elik, w sprawie dodatkowego postu na pierwszej stronie trzeba napisać do Moda, że jest taka potrzeba i on Ci powinien ta dodać drugi post jako Twój. Jeśli chodzi o dt to domowe warunki ma BeaBono w Poznaniu. Quote
Poker Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 przydałaby się obecność założycielki wątku, bo mam trochę poczucie bałaganu.Powinna koordynować działania i informować co z sunią. Jak długo może pozostać tam gdzie jest i co można zrobić dla niej już ,zanim znajdzie się sensowny hotelik czy domowy DT. Ja wpłacę na olej lniany jak sytuacje będzie bardziej klarowna. Pomysł z Beabono dobry,ale jeżeli jest to płatny DT, to ja daję kasę tylko na karmę czy leczenie, nie płacę za serce i opiekę. Quote
ihabe Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 elik napisał(a):Wpłata, a raczej wpłaty 2 x 10 zł już dotarły na konto spanusi :loveu: Bardzo, bardzo dziękujemy :buzi::Rose: Deklarowałaś 10 zł/m-c, a wpłaciłaś 20. Czy to dodatkowa wpłata, czy za 2 m-ce ? Bardzo o to prosimy i z góry dziękujemy. Każda forma pomocy jest suni bardzo potrzebna :) tak wpłaciłam za 2 miesiące:-) Quote
elik Posted September 8, 2011 Author Posted September 8, 2011 ihabe napisał(a):tak wpłaciłam za 2 miesiące:-) Bardzo dziękuję i przepraszam za dociekliwość. Musiałam o to zapytać, aby była jasność - w finansach jest to bezwzględny wymóg :) Mam nadzieję, że nie poczułaś się urażona :kiss_2: Quote
AgusiaP Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 Bardzo prosimy o jakieś konkretne wiadomości na temat suni. Czy ona jest w domu i ile mamy czasu, zeby ją zabrac Quote
elik Posted September 8, 2011 Author Posted September 8, 2011 Dogo07 napisał(a):Elik, w sprawie dodatkowego postu na pierwszej stronie trzeba napisać do Moda, że jest taka potrzeba i on Ci powinien ta dodać drugi post jako Twój... Masz rację, tak zrobię :) Dogo07 napisał(a):...Jeśli chodzi o dt to domowe warunki ma BeaBono w Poznaniu. Byłoby super, gdyby było możliwe umieszczenie suni w takim domowym DT. Czy znasz opinie o tym DT, albo wiesz kto mógłby coś o tym powiedzieć ? Quote
muza_51 Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 Witam ponownie. Po Twoim PW zmieniam swoją decyzję z wpłaty jednorazowej na stałą. Tak zdrobniale zwraca sie do mnie moja Mamusia. I to przeważyło o mojej decyzji. Kwota mała ale tylko na tyle mnie stać po podliczeniu innych zobowiązań. Zaraz pójdzie przelew na podane konto za m-c wrzesień. Pozdrawiam. Quote
emilia2280 Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 elik napisał(a):Asiu, nie widzisz i raczej nie zobaczysz :( Obawiam sie, że wpłaty dokonana na konto TOZu będa nie do odzyskania. TOZy nie przekazuja pieniędzy dla jakiegoś psiaka. TOS może ewentualne pokryć faktury. Dlatego też niepotrzebnie podane zostało konto TOZu, jeśli ten, nie ma mozliwości zajęcia się tą sunią. Wyjściem z sytuacji byłoby skasowanie na FB wpisu o numerze konta, a w jego miejsce wklejenie linku do tego watku z informacją, że tu można otrzymac nr konta do wpłat na pomoc dla suni. Ale to może zrobić jedynie luizkamor. I bardzo ją o to proszę. Trudno nam bedzie uzyskać choćby informacje ile wpłynęło pieniędzy z przeznaczeniem dla spanisu - o ile w ogóle będzie to możliwe. Mam jedynie nadzieję, że TOZ zechce pokryć ewentualne leczenie suni. Trzeba będzie pamietać, aby poprosic weta o wystawienie rachunku na konto TOZu za leczenie. Ozesz diabli! To na kiszké w ogóle tozowe konto podawac ;/ Elu, zadzwonilabys do Luizy z prosbá o wejscie na wátek? I o usuniécie konta z facebook i w ogóle musimy troché informacji uzyskac bo robi sié balagan. Zadzwonilabym sama ale od zeszlego tygodnia wiszé ciut za duzo na komórce a szef siedzi naprzeciw ;ppp elik napisał(a):Bardzo dziękuję i przepraszam za dociekliwość. Musiałam o to zapytać, aby była jasność - w finansach jest to bezwzględny wymóg :) Mam nadzieję, że nie poczułaś się urażona :kiss_2: hihi, moja sumienna Ela ratleruje jak potrzeba :> Quote
elik Posted September 8, 2011 Author Posted September 8, 2011 muza_51 napisał(a):Witam ponownie. Po Twoim PW zmieniam swoją decyzję z wpłaty jednorazowej na stałą. Tak zdrobniale zwraca sie do mnie moja Mamusia. I to przeważyło o mojej decyzji. Kwota mała ale tylko na tyle mnie stać po podliczeniu innych zobowiązań. Zaraz pójdzie przelew na podane konto za m-c wrzesień. Pozdrawiam. Bardzo serdecznie dziękujemy za decyzję, a ja osobiście za zaufanie i przychylność :loveu: Kwota mała, czy większa jest tak samo cenna dla sunieczki. To cena jej zdrowia, bezpieczeństwa i lepszego jutra :) Wielkie dzięki :) emilia2280 napisał(a):...hihi, moja sumienna Ela ratleruje jak potrzeba :> Kochajmy się jak bracia, a liczmy się.... bardzo dokładnie :smile: Wiesz Emisiu, że to moja dewiza, która zdarzało się, przysporzyła mi problemów :smile: Nie wpłynęło to jednak na zmianę mojego stosunku do nie moich pieniędzy :evil_lol: Poker napisał(a):U BeaBono jest bardzo dobry DT. Byłoby więc super, gdyby była możliwość zakwaterowania tam sunieczki. Czy mogłabyś zapytać Ją o możliwość przyjęcia naszej suni pod opiekę ? Jeśli sie znacie z dogo, to łatwiej będzie Jej podjąć decyzję. Jeśli nie, to bardzo proszę podaj link do Niej. Quote
AgusiaP Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 muza_51 napisał(a):Witam ponownie. Po Twoim PW zmieniam swoją decyzję z wpłaty jednorazowej na stałą. Tak zdrobniale zwraca sie do mnie moja Mamusia. I to przeważyło o mojej decyzji. Kwota mała ale tylko na tyle mnie stać po podliczeniu innych zobowiązań. Zaraz pójdzie przelew na podane konto za m-c wrzesień. Pozdrawiam. Ślicznie dziękujemy :loveu::loveu::loveu: Quote
elik Posted September 8, 2011 Author Posted September 8, 2011 AgusiaP napisał(a):Ślicznie dziękujemy :loveu::loveu::loveu: Myślałam, że muza_51 tak pięknie napisała po moim PW, ale to może Tobie Aguś zawdzięczamy tą zmianę decyzji :) ========================== Soko, dotarła wpłata od Ciebie - 5,- zł. Wprawdzie piszesz, że na hotelik, ale myślę, że miało to być za udział w plebiscycie. Oczywiście ostatecznie będzie to przeznaczone na hotelik lub leczenie, ale traktujmy to jako wpłata za udział w plebiscycie na imię dla spanielki :) Quote
AgusiaP Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 elik napisał(a):Myślałam, że muza_51 tak pięknie napisała po moim PW, ale to może Tobie Aguś zawdzięczamy tą zmianę decyzji :) Ja właśnie nie wiem czy nie po Twoim bo ja miałam inny tytuł, ale ja też wysyłamłam do muza_51 PW więc też podziękowałam :eviltong: Quote
elik Posted September 8, 2011 Author Posted September 8, 2011 AgusiaP napisał(a):Ja właśnie nie wiem czy nie po Twoim bo ja miałam inny tytuł, ale ja też wysyłamłam do muza_51 PW więc też podziękowałam :eviltong: Jednością silni :p Bardzo dziękujemy muzo_51 :loveu: Poker napisał(a):U BeaBono jest bardzo dobry DT. Napisałam do: 1) BeaBono z prośbą o DT, 2) Czarodziejki o umożliwienie prowadzenia rozliczeń na pierwszej stronie wątku, 3) luizkimor o aktualne wiadomości o suni więc czekamy na odpowiedzi, a ja muszę spadać do obowiązków domowych :) Quote
AgusiaP Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 To super, bo właśnie miałam pisac do Beabono ;) Mam nadzieję, ze założycielka wątku napisze nam co u malutkiej.... Quote
Soko Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 Hm całkiem możliwe, że tak mama napisała, ale tak, chodziło o plebiscyt ;) Quote
_Dunaj_ Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 Witam trzymam kciuki za suńkę i starania dla niej Quote
Soko Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 Słuchajcie, jakby nie było dalej zrobionego posta na pierwszej stronie, ja mogę po prostu zedytować swój, jest trzeci zaraz po postach o suni. Prowizorycznie do czasu zmienienia tego. Co Wy na to? a już zauważyłam że luizka zedytowała ;p Quote
Recommended Posts