_Dunaj_ Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 elik napisał(a):A czy któreś z proponowanych imion podoba Ci się najbardziej i na niego głosujesz, czy tylko swoje cenne uwagi konotujesz :) Juz proponowałam Rozalka Quote
elik Posted September 10, 2011 Author Posted September 10, 2011 _Dunaj_ napisał(a):Juz proponowałam Rozalka Faktycznie, dziękuję :) No cóż, godzina 22:00 już dawno minęła, a sytuacja jest nadal patowa. Propozycje Bella i Rozalka uzyskały po dwa głosy. W tej sytuacji proponuję dogrywkę. Przedłużamy głosowanie do poniedziałku do godz. 22:00. Cioteczki bardzo proszę, wybierzcie imie dla panienki. Niech wreszcie przestanie być bezimienną sunią. Na razie nie ma nic, niech więc chociaż ma imie. Jeśli wszystko ułoży się zgodnie z planem, to Bella lub Rozalka zawita w DT w poniedziałek, najpóźniej we wtorek :p Quote
elik Posted September 10, 2011 Author Posted September 10, 2011 Szkoda, że przy okazji reklamowania swojego bazarku nie podjęłaś tego ogromnego trudu zagłosowania w naszym plebiscycie. Quote
Soko Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 No właśnie, coś mało głosów, a tyle osób nas już odwiedziło :( śpij dobrze kochana Quote
emilia2280 Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 tak, Luiza ma mi dzis dac znac czy ma kogos do transportu dzisiaj lub sama pojechalaby jutro lub pojutrze. Quote
Martika&Aischa Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 Bazarek ruszy w środę .......trzymam kciuki za sunieczkę :* Quote
Soko Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 Czyli teraz głosujemy tylko na Bellę lub Rozalkę tak? Jeśli tak to w wyliczance wypadło mi na Bellę ;p Quote
elik Posted September 11, 2011 Author Posted September 11, 2011 [quote name='Soko']Czyli teraz głosujemy tylko na Bellę lub Rozalkę tak? Jeśli tak to w wyliczance wypadło mi na Bellę ;p Tak, bo pozostałe imiona do końca czasu na głosowanie miały po jednym głosie, więc nie przeszły do drugiej tury głosowania :) Zapraszamy do II tury głosowania. Teraz wybieramy pomiędzy Bellą, a Rozalką. Cioteczki to taki niewielki wysiłek, zróbcie to dla suni, plizzzzzzzzzzzzzzzzzzzz :mad: Ja tym razem też głosuję na Bella, inaczej mi nie wypada 1) Bella - Soko, elik, paulaa, azalia - 4 głosy 2) Rozalka - Asia & Ginger, _Dunaj_ AgusiaP - 3 głosy Dalszy ciąg głosowania przeniesiony do postu nr 258. Quote
Asia & Ginger Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 W takim razie z tych dwóch imion ja głosuję na Rozalkę. ;) Quote
elik Posted September 11, 2011 Author Posted September 11, 2011 Asia & Ginger napisał(a):W takim razie z tych dwóch imion ja głosuję na Rozalkę. ;) Bardzo Cioteczce Asi & Ginger dziękujemy :) Zapraszamy wszystkie Ciotunie do zabawy. Żeby znowu nie wyszedł remis :cool3: Quote
elik Posted September 11, 2011 Author Posted September 11, 2011 Martika@Aischa napisał(a):Bazarek ruszy w środę .......trzymam kciuki za sunieczkę :* Bardzo serdecznie dziękuję i obiecuję co najmniej kibicować, a może i kupować :) Quote
_Dunaj_ Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 Ja proponuję Rozalka :lol: choć nie wiem czy mogę, bo głosowałam w pierwszej turze, ale to w końcu dogrywka ;) Bazarek będę obserwować i podnoscić czy coś kupię nie wiem, bo wspieram dwa inne psy i może mi nie starczyć :cool3: Quote
elik Posted September 11, 2011 Author Posted September 11, 2011 paulaa. napisał(a):Ja głosuje ponownie na Bellę. ;) :sweetCyb::sweetCyb: Dziękuje, dziękuję :Rose::Rose: _Dunaj_ napisał(a):Ja proponuję Rozalka :lol: choć nie wiem czy mogę, bo głosowałam w pierwszej turze, ale to w końcu dogrywka ;) Bazarek będę obserwować i podnoscić czy coś kupię nie wiem, bo wspieram dwa inne psy i może mi nie starczyć :cool3: Bardzo dziękuję. Oczywiście każdy może głosować ponownie i oddać głos niekoniecznie na tą sama propozycję, co w poprzedniej turze :) Chodzi o to, że w jednej i tej samej turze głosowania można głosować tylko na jedną z propozycji. Martika@Aischa napisał(a):Bazarek ruszy w środę .......trzymam kciuki za sunieczkę :* Pięknie dziękujemy i do zabawy w wybór imienia dla sunieczki zapraszamy :) Quote
_Dunaj_ Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 Biegnij sunieczko (Rozalko) na pierwszą Quote
Martika&Aischa Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 Cioteczki proszę o podnoszenie .....podrzucanie i odwiedzanie bazarku :) miał być w środę ale jest dziś ;) Serdecznie zapraszamy :) Bazarek powstał dzięki kilku cioteczkom które podarowały nam fanty .....oby uzbierał się jakiś grosik ..... http://www.dogomania.pl/threads/214441-Moc-różności-...Ty-decydujesz-za-ile-kupujesz-...20.09.?p=17611979#post17611979 Quote
elik Posted September 11, 2011 Author Posted September 11, 2011 [quote name='Martika@Aischa']Cioteczki proszę o podnoszenie .....podrzucanie i odwiedzanie bazarku :) miał być w środę ale jest dziś ;) Serdecznie zapraszamy :) Bazarek powstał dzięki kilku cioteczkom które podarowały nam fanty .....oby uzbierał się jakiś grosik ..... http://www.dogomania.pl/threads/214441-Moc-różności-...Ty-decydujesz-za-ile-kupujesz-...20.09.?p=17611979#post17611979 Bardzo pięknie dziękujemy. Bazarki i deklaracje bardzo, bardzo potrzebne. Sunia już jutro pojedzie do KateBono na DT i musimy zapłacić z góry - tak życzy sobie KateBono i musimy się do tego zastosować. Quote
Soko Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 Niedługo kończy się bazarek, ogromna kwota to nie będzie no ale nie można tego oczekiwać po podręcznikach gdzie każdy jednak szuka czegoś innego, innego wydania i w ogóle... ale mam nadzieję że jakoś sunię wspomogę ;) Quote
elik Posted September 11, 2011 Author Posted September 11, 2011 Soko napisał(a):Niedługo kończy się bazarek, ogromna kwota to nie będzie no ale nie można tego oczekiwać po podręcznikach gdzie każdy jednak szuka czegoś innego, innego wydania i w ogóle... ale mam nadzieję że jakoś sunię wspomogę ;) Soko, bardzo dziekujemy, każda kwota jest na wagę złota. Miesięczny koszt pobytu w DT to 300 zł, a przecież sunia będzie potrzebowała zdiagnozowania i leczenia tak skóry, jak i wzroku. Na pewno nie będą to "drobne" Ponieważ za DT będziemy płacić z góry, bardzo proszę o wpłacenie deklarowanej pomocy. Quote
azalia Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 Ja jestem za Bellą,ponieważ jest krótsze,długie imiona moim zdaniem u psów się nie sprawdzają,no chyba żeby skrócić i wołać Roza lub Rosa. Quote
AgusiaP Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 [quote name='elik']Ja także nie, zawierzyłam Poker i AgusiaP, które poleciły BeaBono :) Polecała się z transportem baksio na str. 5, post nr 112. Wpłynęła wpłata 10,- zł od AgusiaP za co bardzo dziękujemy :Rose: :kiss_2: :Rose: Ponieważ wszystkie uczestniczki plebiscytu na imię dla spanusi wpłaciły wymagane wadium (po 5 zetów od proponowanego imienia) z przyjemnością ogłaszam rozpoczęcie głosowania. A oto w porządku alfabetycznym zgłoszone propozycje imienia dla spanusi: 1. Bajka - Soko 2. Bella (piękna) - elik, paulaa 3. Bianka - Asia & Ginger 4. Kola- Koleńka 5. Rozi - Rozalka - emilia2280, Dunaj Bardzo prosimy wszystkie kochane Cioteczki o dokonywanie wyboru imienia, które według Was będzie najodpowiedniejsze dla spanusi. Oczywiście można wybrać tylko jedno imię. Zamknięcie głosowania i podliczenie głosów odbędzie się jutro o godz. 22:00 A gdzie moja Kiara elik? :niewiem::megagrin::hmmmm::evil_lol: W takim razie ja głosuje za Rozalką ;) Dziewczynki ja jeszcze prosiłam Martika@Aischa czy zrobi dla malutkiej bazarek. Oczywiście kochana Martunia nie odmówiła ;) W tym tygodniu podwioze jej kołpaki ( ruchome spinery) więc mam nadzieję, że będą chętne na zakupy i uzbieramy coś na hotelik ;) Quote
Recommended Posts