Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

AgusiaP napisał(a):
Dzieki dziewczynki, ze jesteście :loveu::loveu::loveu: Razem myśle..., ze damy rade;)

Nia ma innej opcji :)

AgusiaP napisał(a):
...Dzisiaj muszę już zmykac. Jutro będę dalej wysyłac PW ;)

Odpoczywaj, "odwaliłaś" kawał dobrej roboty. Im nas będzie więcej, tym lepiej, tym szybciej sunia znajdzie się we własnym super DS :p

Posted

Ja i mama proponujemy imię BAJKA na cześć jej przyszłych dni :)
I ponieważ to moja pierwsza wpłata na dogo - mam to 5zł wpłacić na ten nr konta w 1szym poście i z tym samym dopiskiem tak? Byłabym wdzięczna za poinstruowanie :)

Posted

Soko napisał(a):
Ja pi mama proponujemy imię BAJKA na cześć jej przyszłych dni :)
I ponieważ to moja pierwsza wpłata na dogo - mam to 5zł wpłacić na ten nr konta w 1szym poście i z tym samym dopiskiem tak? Byłabym wdzięczna za poinstruowanie :)

Gratuluję, piękne imie wybrałyście Panie :)
Nr konta podany w pierwszym poście już nie jest aktualny. Sunieczka będzie przebywała w hoteliku pod Krakowem i musimy zebrać fundusze na opłacenie jej tego lokum oraz na opiekę weterynaryjną, jakiej niewątpliwie będzie potrzebowała z uwagi na zmiany skórne, jak również konieczność zatrzymania laktacji.
Podjęłam sie zbierania funduszy i przekazywania ich do hoteliku. Wpływy i wydatki będą ewidencjonowane w pierwszym lub 30 poście poście na str. 2.
Zaraz podam na PW nr konta, na które proszę wpłacić 5 zł. W tytule napisz: Soko na hotelik dla spanielki.

Posted

emilia2280 napisał(a):
hihi, a kto wygra jak kazdy inne imié licytuje?

Emi, suoneczko, na razie, do jutra, podajemy propozycje , a od 8.09. będziemy oddawać głosy na zapodane propozycje. Ja oczywizda oddam głosik na Bella.
Chyba, że zdecydujecie, że dzisiaj zamykamy listę proponowanych imion, a jutro głosujemy.
To co ustalamy ?

Posted

ja myślę że zostańmy przy dacie 10.09, chyba że będzie ewidentnie jasne że wygra jedno konkretne imię (np. Bajka :P, nic nie sugeruję :P) to można zakończyć to wcześniej i myślę że bez problemu ze strony innych, a zapytać o zdanie w sprawie ew. przyspieszenia wyników można i jutro przecież ;)

Posted

aaaaahahaha. ja myslé ze kazdy bédzie glosowal dalej na swoje imié i jedynie osoby które nie zgloszá imion bédá silá sprawczá. inaczej nie wiem? nie prowadzilam nigdy bazarku imiennego i nie wiem jak to dziala.

Posted

Mamy 6 imion więc po 1 głosie na 5, jako że elik zaproponowała dwa. Można suni podsunąć karteczki z imionami i niech sama trąci nosem wybraną haha :D

Tak poza tym myślę że mogą głosować i osoby spoza dogo, np. nasi znajomi, a na dowód ich głosów można zrobić jakieś screeny z rozmowy, nie wiem czy komuś będzie chciało się w to bawić, ale to też jakieś rozwiązanie ;)

Posted

:D ściągnę Xset osób z mojej szkoły! ;p a tak serio to poczekajmy do jutra, może sprawa sama się jakoś przesądzi ;)

Słuchajcie, jak zostanie wybrane imię, wolałabym jutro, bo 10 może być trochę późno na reklamowanie bazarku, w każdym razie wstawiłabym demotywator o suni, skoro już głosujemy za imieniem to bym go tam użyła ;) więc najlepiej gdyby jutro wieczorem wszystko byłoby jasne. Chyba że zachęcić ludzi do głosowania :D

Posted

dzięki za zaproszenie na wątek, niestety finansowo nie mogę pomóc sama mam kilka psiaków w potrzebie, ale mogę zrobić kilka ogłoszeń i dać parę ciuszków na bazarek jeśli chcecie :)

Posted

emilia2280 napisał(a):
hej mile panie.

Dzwonilam do Luizy i pojedzie z suniá jutro w nocy. Pociág ma ok. 23-ej z Gorzowa, rano bédzie w Krakowie, gdzie Elik przejmie sunié i zawiezie do hoteliku.

Super, że to już jutro:multi::multi::multi:

Posted

Dziękuję za zaproszenie, niestety finanse u mnie marne, zwłaszcza że to wrzesień i rok szkolny się zaczął :(.
Ale chociaż podrzucę wątek, może kogoś zaproszę.
Sunia zasługuje na swoją szansę.

Posted

Dogo07 napisał(a):
Dziękuję za zaproszenie, niestety finanse u mnie marne, zwłaszcza że to wrzesień i rok szkolny się zaczął :(.
Ale chociaż podrzucę wątek, może kogoś zaproszę.
Sunia zasługuje na swoją szansę.

Wielkie dzięki :loveu::loveu::loveu:
Bardzo prosimy o pomoc w zapraszaniu na wątek;)

Posted

Jasza napisał(a):
Akurat czytałam watek, jak przyszło PW od AgusiaP.
Nie mogę na razie pomóc finansowo, ale zapisuję wątek.
Mała jest przecudowna.

Jasza dziekujemy, że jesteś z nami i maleńką :loveu: tylko nie opuszczej nas:nono: