elik Posted September 6, 2011 Author Posted September 6, 2011 emilia2280 napisał(a):Dziéki kochana Elik za prowadzenie finansów suczeczki. Luiza zgodzila sié dowiezc sunié gdzie trzeba a ze to kawal drogi, to chyba pociágiem bédzie duuzo taniej. Co sunia musi miec na podróz i kiedy moze jechac? Jak dobrze, że jesteś Emi :) Na pewno musi mieć obrożę/szelki i smyczkę, bo w hoteliku będzie wyprowadzana na spacery, a jechać może choćby i dzisiaj, bo miejsce ma zarezerwowane. Dobrze byłoby jak najprędzej, bo tam gdzie jest, nie jest zbyt bezpieczna. [SIZE=2] Quote
AgusiaP Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 elik super wiadomośc :multi: A można wiedziec do jakiego hoteliku jedzie malutka? Może pomyślimy nad imieniem dla suni? Quote
emilia2280 Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 Dzwonilam do Luizy, pojedzie z suniá jak tylko znajdzie kogos zeby zostal z jej zwierzyncem na ten czas. Podróz jest dluga, 1 przesiadka, pociág nocny wyjezdza o 23, po przesiadce w Krzyzy jedzie cale 9 godzin, ale sunia powinna wytrzymac, bo w nocy chyba tez spi tyle. Luiza zalozy pieniádze za ksiázeczké suni (odrobaczenie i pchly tylko, nie mozna jej teraz szczepic, ale konduktor nie pozna tego ;p) oraz kupi smycz i obrózké i dowiezie sunié do Krakowa. Elu a z Krakowa ktos já musialby odebrac i dowiezc do hoteliku? Quote
elik Posted September 6, 2011 Author Posted September 6, 2011 AgusiaP napisał(a):elik super wiadomośc :multi: A można wiedziec do jakiego hoteliku jedzie malutka? Może pomyślimy nad imieniem dla suni? Bardzo dobry pomysł :multi: Proponuję, żeby rozpisać plebiscyt na imię dla suni. Za udział w plebiscycie wpisowe wynosić będzie 5 zetów. Zgłoszenie propozycji imienia będzie równoznaczne z akceptacją warunków plebiscytu i przystąpieniem do niego. Zgłaszający otrzyma na PW nr konta do wpłaty. Zdobywca I miejsca - ten, którego propozycja zdobędzie największą ilość głosów i którego propozycja będzie imieniem dla suni - 20 zetów. Zdobyte fundusze będą przeznaczone na opłatę hoteliku dla suni. Na przelewach w polu: Tytułem, proszę wpisywać nick z dogomanii i "na hotelik dla spanielki. Np: zoja na hotelik dla spanielki. Po zakończeniu plebiscytu, przy wpłatach można będzie pisać także imię suni :) Np zoja na hotelik dla spanielki Kiary. Wszelkie rozliczenia będę prowadziła albo w pierwszym poście tego wątku, jeśli założycielka mi go udostępni, albo w moim pierwszym poście na tym wątku tj. w poście nr 30 na str. 2. A może są inne propozycje. Hotelik do Hotel Amok i domowy tymczas dla bidulek w Iwanowicach pod Krakowem. To link do strony hoteliku http://www.hotelamok.pl/kontakt.html Quote
elik Posted September 6, 2011 Author Posted September 6, 2011 emilia2280 napisał(a):... Luiza ...dowiezie sunié do Krakowa. Elu a z Krakowa ktos já musialby odebrac i dowiezc do hoteliku? Oczywizda ja to zrobię :) Musimy się umówić z Luizą kiedy to nastąpi. Na PW wymienimy sie numerami telefonów, żebyśmy w razie pilnej potrzeby mogły się z sobą skontaktować. Quote
AgusiaP Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 Jak jedzie do Iwonki to będzie miała naprawdę znakomitą opiekę :multi::multi::multi: Nooooo, ale się ciesze bo wczoraj cały czas o niej myślałam :lol: To ja proponuje imię dla maleńkiej Kiara :loveu: Quote
elik Posted September 6, 2011 Author Posted September 6, 2011 Plebiscyt na imię dla czarnulki :) Plebiscyt trwa do: 7.09. - przyjmowanie propozycji 8 - 10.09. głosowanie 1. AgusiaP - KIARA 2. elik - BELLA 3. elik - BIANKA 4. emilia2280 - ROZI-ROZALKA 5. AgusiaP - KOLA - KOLEŃKA 6. Soko - BAJKA Quote
elik Posted September 6, 2011 Author Posted September 6, 2011 Ja mam dwie propozycje: 1. BELLA - Bellisima, Belinda 2. BIANKA Quote
emilia2280 Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 elik napisał(a):Wyniki plebiscytu na imię dla czarnulki :) Plebiscyt trwa do - jak proponujecie ? 1. AgusiaP - KLARA 2. elik - BELLA 3. elik - BIANKA Elu zuuuota, AgusiaP zglosila Kiiiiiara a nie Klllllara :evil_lol: Ja mam telefon do Luizy, to jak tylko da mi znac kiedy moze pojechac, to przekazé tu oraz podam Ci Elu telefon i Twój Luizie. Hihi, a co do imienia, hmmmm, Bella mi sié podoba, ale takie imié czésto dajá bernardynkom :eviltong: Bianusia - to wiadomo ze hihi, najladniejsze na swiecie, ale nie tak hop hop kazdemu :mad: Rozalka - Roza hihi. Smieszna Rozalka, to ja Rozi-Rozalka poproszé do guuosowania :>>> Quote
elik Posted September 6, 2011 Author Posted September 6, 2011 emilia2280 napisał(a):Elu zuuuota, AgusiaP zglosila Kiiiiiara a nie Klllllara :evil_lol: Ja mam telefon do Luizy, to jak tylko da mi znac kiedy moze pojechac, to przekazé tu oraz podam Ci Elu telefon i Twój Luizie. Hihi, a co do imienia, hmmmm, Bella mi sié podoba, ale takie imié czésto dajá bernardynkom :eviltong: Bianusia - to wiadomo ze hihi, najladniejsze na swiecie, ale nie tak hop hop kazdemu :mad: Rozalka - Roza hihi. Smieszna Rozalka, to ja Rozi-Rozalka poproszé do guuosowania :>>> No co ślepemu po oczach, dzięki Emilko. Już poprawiam. Bianka, wiadomo :loveu: Rozi-Rozalka już piszę. A co do terminu trwania, są jakieś propozycje ? Quote
paulaa. Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 Jak dla mnie to BELLA pasuje do niej. :lol: Może być jeszcze Daisy, Molly, Koki...;) Quote
elik Posted September 6, 2011 Author Posted September 6, 2011 paulaa. napisał(a):Jak dla mnie to BELLA pasuje do niej. :lol: ... Prawda ? Bo faktycznie jest bellisima - piękna. Dziękuję :) Czy to głos na Bella ? paulaa. napisał(a):...Może być jeszcze Daisy, Molly, Koki...;) Już ślę nr konta - od każdej propozycji 5 zetów sie należy :) Czy podtrzymujesz wszystkie propozycje ? Quote
AgusiaP Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 Ja jeszcze zaproponuje Kola - Koleńka ;) Quote
Asia & Ginger Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 emilia2280 napisał(a):Luiza zalozy pieniádze za ksiázeczké suni (odrobaczenie i pchly tylko, nie mozna jej teraz szczepic, ale konduktor nie pozna tego ;p) oraz kupi smycz i obrózké i dowiezie sunié do Krakowa. Elu a z Krakowa ktos já musialby odebrac i dowiezc do hoteliku? Wet może wypisać suni zaświadczenie, że jej stan zdrowia nie pozwala na szczepienie, wtedy konduktor nie będzie mógł się czepiać. ;) Pomyślę jeszcze nad imieniem dla suczynki. :p Quote
Hitoshi Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 Zapisuję sobie i może pomyślę nad jakimś bazarkiem. Quote
AgusiaP Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 Pięknie dziękujemy :loveu::loveu::loveu: Quote
Mysza2 Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 Jestem na zaproszenie AgusiP, zapisuję potem poczytam Quote
AgusiaP Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 Mysza2 napisał(a):Jestem na zaproszenie AgusiP, zapisuję potem poczytam Dzięki Myszeczko, ze jesteś :loveu::loveu::loveu: Quote
elik Posted September 6, 2011 Author Posted September 6, 2011 Asia & Ginger napisał(a):... Pomyślę jeszcze nad imieniem dla suczynki. :-P Bardzo dobra decyzja. Prosimy nie zwlekać :) AgusiaP napisał(a):Ja jeszcze zaproponuje Kola - Koleńka ;) Sie robi :loveu: Mysza2 napisał(a):Jestem na zaproszenie AgusiP, zapisuję potem poczytam tajga6 napisał(a):piękność... potem się wczytam Witamy, witamy i nisko się kłaniamy, do plebiscytu zapraszamy :) A propos plebiscytu to proponuję, coby go nie przeciągać i sunia bezimienną dłużej nie była, zakończyć przyjmowanie propozycji jutro, a od 8.09. rozpocząć głosowanie. Quote
elik Posted September 6, 2011 Author Posted September 6, 2011 Hitoshi napisał(a):Zapisuję sobie i może pomyślę nad jakimś bazarkiem. Witamy serdecznie i baaaaaaaaaaaardzo pięknie prosimy o bazarek. Bazarki są bardzo mile wiadziane :) Quote
szafra Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 Jestem na zaproszenie, poczytam i zapisuję wąteczek !!! Quote
elik Posted September 6, 2011 Author Posted September 6, 2011 AgusiaP, Ty wiesz :kiss_2: :iloveyou: Quote
AgusiaP Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 Dzieki dziewczynki, ze jesteście :loveu::loveu::loveu: Razem myśle..., ze damy rade;) Quote
Recommended Posts