Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

bela51 napisał(a):
Dostałam zaproszenie na wątek. Nie bardzo rozumiem, czy sunia już jedzie do hotelu?

Miała jechać już jutro, ale okazało się, że mieszkałaby w kojcu. Jest to super hotelik, właścicielka ma wielkie serce dla zwierząt, ale akurat w przypadku tej suni, kojec to nie jest odpowiednie miejsce. W tej sytuacji nadal szukamy dla niej lokum.

Posted

elik i AgusiaP zaatakowały mnie w sprawie DT dla sunia,ale zdeklarowałam się po cichu ma Ingę u togaa,a poza tym jestem na wyjeździe do 15.09.
Nie chodzi wcale o koszty.CZy sunia goni koty? a ja mam 2, w tym 15,5 letniego dziadka.Nie wiem sama co robić. Mamy schody bez bicznej osłony i w czasie pobytu suni cały czas musieliśmy je zastawiać i pilnować jak oka w głowie ,żeby nie spadła z 5 metrów.
Dla poprzedniej suni Tusi, która była u nas w DT dom był znaleziony wcześniej. Ponieważ przyszły DS był w małym mieście i miałby duże trudności z dostępem do psiego okulisty , suńka trafiła do nas na ten czas.

Posted

Sytuacja faktycznie trudna :(
Nie przychodzi Ci do głowy jakieś rozwiązanie ?

Soko napisał(a):
Co do imienia zgadzam się, jasne, na przyspieszenie. Hm czyli co? Suczka zostaje dalej w gospodarstwie?

Niestety tak.

Posted

:( nie wiem, jakie są tam hotele w okolicy, ale na pewno nie ma żadnego innego lokum?

No dobrze, jeśli nie domek, to niech chociaż ma imię :) głosujemy?

Posted

Dziękuję za zaproszenie
Już wczoraj podczytywałam wątek, biedne maleństwo:( Gdybym tylko mogła, to zaraz pojechałabym po Ślicznotę... ale niestety, mieszkamy w kawalerce z naszym psiulami i zasiedziałą tymczasowiczką Zuzą... Wszystkie znajome mi hoteliki dysponują niestety tylko kojcami, ale poszukam czegoś jeszcze...

Posted

Juldan napisał(a):
Dziękuję za zaproszenie
Już wczoraj podczytywałam wątek, biedne maleństwo:( Gdybym tylko mogła, to zaraz pojechałabym po Ślicznotę... ale niestety, mieszkamy w kawalerce z naszym psiulami i zasiedziałą tymczasowiczką Zuzą... Wszystkie znajome mi hoteliki dysponują niestety tylko kojcami, ale poszukam czegoś jeszcze...

Byłoby super :)

Posted

emilia2280 napisał(a):
Wyszlo dobrze ze przed wyjazdem ze to kojec i nie dla tej sunki. Ale zeby já zdiagnozowac na oczy - dobrze gdyby trafila do duzego miasta.

Też tak myślę Emilko. Łeb mi już pęka, a żadne dobre wyjście z sytuacji nie przychodzi mi do głowy.

_Dunaj_ napisał(a):
dobrej nocy

Dzięki, nawzajem :)

Soko napisał(a):
:..No dobrze, jeśli nie domek, to niech chociaż ma imię :) głosujemy?

Jeśli Emilka tez się zgadza, to możemy, ale najpierw biorący udział w plebiscycie muszą wpłacić po 5 zł od zgłoszonej propozycji. Na razie wpłaciła tylko jedna osoba ;)

Posted

Soko napisał(a):
Hm mama mówiła że wpłaciła? Na pewn nic nie ma?

Sprawdzałam przed chwilą.
Wpłata jeszcze nie wpłynęła. Może jutro :)
Wpłynęła natomiast wpłata od Emilki, już notuję.

Posted

Cały czas dumam o suni. W jakim rejonie kraju ona jest? chociaż w pobliżu jakiego miasta, bo nie pamiętam czy było podane.Czy ona w tej chwili mieszka wewnątrz domu ? kto ją widuje i z kim była u weta?

Posted

Poker napisał(a):
Cały czas dumam o suni. W jakim rejonie kraju ona jest? chociaż w pobliżu jakiego miasta, bo nie pamiętam czy było podane.Czy ona w tej chwili mieszka wewnątrz domu ? kto ją widuje i z kim była u weta?

Czy teraz mieszka wewnątrz domu, to luizkamor nie pisała, można sie domyślać, że tak, ale pewności nie ma. U weta była z jakąś panią Ewą.
Wszystkie wiadomości o suni są w zasadzie zawarte w kilku pierwszych postach luizkimor.

Ja też nie mogę przestać o niej myśleć.

A może znasz, wiesz kto prowadzi domowy hotelik, albo płatny DT, ale taki, w którym bez obawy sama zostawiłabyś psiaka.

Posted

Poker napisał(a):

Posprzątaj skrzynkę - nie przyjmuje PW :)

Posted

Kurcze dziewczyny było o tyle od DS :( rezygnacja w ostatniej chwili.. czekam od 10min na jakąś odpowiedź ale chyba nic nie będzie.. a był zainteresowany człowiek..

Posted

Soko napisał(a):
Kurcze dziewczyny było o tyle od DS :( rezygnacja w ostatniej chwili.. czekam od 10min na jakąś odpowiedź ale chyba nic nie będzie.. a był zainteresowany człowiek..

Trudno, nieraz tak bywa.
Soko idź spać, późna pora, a jutro do budy trza. Ja też lecę w kimono.
Dobranoc :)