Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

hihi, tak, pamiétam Gufiego. I pamiétam jak zostal wykastrowany, ze ja jako jedyna zalowalam jego... przepiéknych budyniowo-rózowych jajek :oops: :diabloti:

To wspaniale, juz nie mam zadnych pytan co do rzetelnosci DT :p

Tia, to teraz musimy poprosic Luizé kiedy bédzie mogla odwiezc suczeczké do Poznania chyba? Ale jak ona chora to nie wiem kiedy buuu. A moze jezdzi ktos w tamtych okolicach za zwrot kosztów?

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

emilia2280 napisał(a):
...To wspaniale, juz nie mam zadnych pytan co do rzetelnosci DT :p ...

Ja także nie, zawierzyłam Poker i AgusiaP, które poleciły BeaBono :)

emilia2280 napisał(a):
...Tia, to teraz musimy poprosic Luizé kiedy bédzie mogla odwiezc suczeczké do Poznania chyba? Ale jak ona chora to nie wiem kiedy buuu. A moze jezdzi ktos w tamtych okolicach za zwrot kosztów?

Polecała się z transportem baksio na str. 5, post nr 112.

Wpłynęła wpłata 10,- zł od AgusiaP za co bardzo dziękujemy :Rose: :kiss_2: :Rose:

Ponieważ wszystkie uczestniczki plebiscytu na imię dla spanusi wpłaciły wymagane wadium (po 5 zetów od proponowanego imienia) z przyjemnością ogłaszam rozpoczęcie głosowania.

A oto w porządku alfabetycznym zgłoszone propozycje imienia dla spanusi:

1. Bajka - Soko
2. Bella (piękna) - elik, paulaa
3. Bianka - Asia & Ginger
4. Kola- Koleńka
5. Rozi - Rozalka - emilia2280, Dunaj

Bardzo prosimy wszystkie kochane Cioteczki o dokonywanie wyboru imienia, które według Was będzie najodpowiedniejsze dla spanusi.
Oczywiście można wybrać tylko jedno imię.

Zamknięcie głosowania i podliczenie głosów odbędzie się jutro o godz. 22:00

Posted

Dziéki MAntis!

To ja glosujé na Rozalke hihihiii.

No wlasnie, co z transportem i od kiedy ona moze przyjechac? KAte chyba musi komus podac telefon zeby byl lepszy przeplyw informacji. Ela ma kontakt do Luizy czyli w kazdej chwili mozna malá odebrac.

Posted

_Dunaj_ napisał(a):
Mnie się też Rozallka najbardziej podoba

Jupiiii, no! TA kobieta zna sié na ladnych imionach! :diabloti:

a ja od rana lece do Warszawy i juz mnie ominie glosowanie, wiéc nie bédé mogla nawat uprawiac lobby w interesie Rozalki :placz:

Posted

emilia2280 napisał(a):
Mi tez Asiu, ale Bianeczké to Ela ma w avatarku hihih. To specjalne imié Bianusi ;p

Bianeczka to najpiękniejsze imię dla suni, ale Emilka ma rację, ono jest zajęte :)
Głosuję za Bella - moja sunia tak ma na imię, a wołam na nią Bela, Belusia, Belisima.

Posted

Poker napisał(a):
A mnie się podoba Bajka albo Bella , nie daję zwierzakom ludzkich imion.

Czasu na zastanowienie się jeszcze jest sporo :)
Sporo Cioteczek tu bywa, a tak mało głosuje.

Posted

emilia2280 napisał(a):
...Tia, to teraz musimy poprosic Luizé kiedy bédzie mogla odwiezc suczeczké do Poznania chyba? Ale jak ona chora to nie wiem kiedy buuu. A moze jezdzi ktos w tamtych okolicach za zwrot kosztów?

Polecała się z transportem baksio na str. 5, post nr 112.

Posted

paulaa. napisał(a):
Głosuje na Belle, pasuje do suńki jest piękna. ;)

Dziękuję pięknie :)

Cioteczki kochane proszę głosujcie, to nic nie kosztuje, a zabawa przednia, a i sunia skacze do góry :multi:

Posted

Witam z rana. Bella mi się dużym psem kojarzy. Z dzieciństwa pamiętam szczątkowo piosenkę o Sebastianie i psie Belli to był owczarek i było w górach. Poza tym nie przywiązuję wagi do tego czy pies ma ludzkie imię czy nie. Nasz Tosiu w domu nazywany był Tosiek albo Antolek i zastanawialiśmy się co zrobić, pies imię zna. Mam Przyjaciółkę Tośkę, zadzwoniłam do niej i zapytałam czy się nie obrazi i oczwiście wysłałam smsa ze zdjęciem. Bardzo jej się podobał i nie miała nic przeciwko temu. Zrobiła nawet zdjęcia z 3 Tośkami - pies, ona (zdrobnienie o imienia Antonina) i jej córka (też Antnina w domu zwana Inką). Tosiu ma nawet pewną cechę współną z moją przyjaciółką, ona ma prawie czarne naturalnie włosy i on jest czarny poza tym oboje pyskaci. (A Tosiu był w zeszłym roku adoptowany)

Posted

hihi, ja te nie widze nic zuuego w nadawaniu imion ludzkich. Pies gorszy? Dla nas wręcz odwrotnie węc zupelnie nie rozumiem czemu to mialoby byc obrazą. A z takimi co by to widzieli jako obrazę dla siebie, to i tak bym nie chciala gadac ;p

Ja wlasnie dotarlam do hotelu w Warszawie. Jakby co trzeba byo wiezc do Krakowa - w poniedzialek jadę pociągiem i spowrotem.

Posted

emilia2280 napisał(a):
hihi, ja te nie widze nic zuuego w nadawaniu imion ludzkich. Pies gorszy? Dla nas wręcz odwrotnie węc zupelnie nie rozumiem czemu to mialoby byc obrazą. A z takimi co by to widzieli jako obrazę dla siebie, to i tak bym nie chciala gadac ;p

Ja wlasnie dotarlam do hotelu w Warszawie. Jakby co trzeba byo wiezc do Krakowa - w poniedzialek jadę pociągiem i spowrotem.

Witam w kraju serducho :loveu:
Zaglądnij na transportowy może coś, ktoś :)