elik Posted October 12, 2011 Author Posted October 12, 2011 [quote name='KateBono']Przepraszamy za brak informacji na wątku cioteczki ale nie wyrabiamy ostatnio ( Gufi chory - pierwszy atak padaczki - jesteśmy trochę przerażone, Solina po sterylce i kociak po operacji łapuchy - złamanie poprzeczne...[/QUOTE] Serdecznie Wam współczuję. Tyle złego na jednego :-( Biedne zwierzaczki. Gufi to ten, co miał takie piękniste kraszanki ? A czy fakturę tę na 192 zł wysłałaś już do TOZu ? Jeśli tak, to może zadzwoń i zapytaj czy ją pokryją. Jeśli odmówią, to nie ma na co czekać. Zwierzaki chorują to forsa Wam potrzebna. Kochane Cioteczki uzbierały dla Bellusi niezłą sumkę, to zapłacimy, bo przecież i tak zabiegi weterynaryjne musimy pokryć. Choć nie ukrywam, że liczę na to, żeTOZ zachowa sie chonorowo. [quote name='Martika@Aischa']A ja pięknie poproszę na PW konto do wpłat dla dziewczynki :) bo głupol ze mnie i nie zapisałam:placz:[/QUOTE] Jak siem bendziesz obrażała, to ze mną do czynienia będziesz miała :mad: A namiary na konto uś lecom. Quote
henikar Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 Jestem na zaproszenie. Zapisuję i postaram się dokładniej poczytać, bo narazie tylko "między wierszami". Quote
Justyna Lipicka Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 To Wam się Kate zwaliło na głowę... a jak stoimy dziewczyny z ogłoszeniami Belli??:) Quote
AgusiaP Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 [quote name='Justyna Lipicka']To Wam się Kate zwaliło na głowę... a jak stoimy dziewczyny z ogłoszeniami Belli??:)[/QUOTE] Czekam tylko na dane Kasi do ogłoszeń;)(telefon i maila) Pisałam do niej wczoraj na PW, ale widocznie nie ma głowy teraz do tego hanikar dzieki, ze jesteś z nami:lol: Quote
elik Posted October 13, 2011 Author Posted October 13, 2011 Cioteczki, ale ze mnie gapa i to do kwadratu, a nawet do najwyższej potęgi :oops: Przecież Emilia2280 przelała na hotelik dla Rozalindy-Belluni 2 x 300 zł i ja ni razu Jej nie podziękowałam, bo nawet nic na wątku (poza dopisaniem do rozliczeń) nie napisałam. Emilko kochana, przepraszam za moje gapiostwo i bardzo, bardzo, bardzo serdecznie dziękuję na wspaniałomyślność :buzi: :iloveyou: :klacz: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :klacz: :iloveyou: :buzi: Quote
AgusiaP Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 I ja przyłączam się do podziękowań:lol::lol::lol: Ślicznie dziękujemy jesteś kochana:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
emilia2280 Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 aaaaaaaaahaha. mi nie trzeba dziékowac baby :p ale dziékujé za podziékowania :>>>> nikt z obecnych chyba nie ma kontaktu do Kate, coby jej maila i tel ,na ogloszeniach umiescic? a moze Rytka ma skoro nam tu udostépnila rózowojajkiego Gufa bidoka? Quote
AgusiaP Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 [quote name='KateBono']Podaję tel. 661-250-556 i mail: [email protected] do ogłoszeń. Super wielkie dzięki :lol: Quote
emilia2280 Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 To czekamy w kolejce na pakiet suczeczki zamówiony przez AgusiéP, tak? Moze ja wykupié jakies wyróznione jesli mozna? Quote
elik Posted October 14, 2011 Author Posted October 14, 2011 [CENTER]Uprzejmie donoszę, iż wczoraj na konto Belluni-Rozi wpłynęła kwota 142,50 od BeaBono z bazarku. Bardzo serdecznie dziękujemy :loveu: :buzi: :Rose: :Rose: :Rose: :buzi: :loveu: Także macie problemy, a mimo to pamiętacie o innych potrzebujących psiakach :iloveyou: [/CENTER] Quote
AgusiaP Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 ;)[quote name='emilia2280']To czekamy w kolejce na pakiet suczeczki zamówiony przez AgusiéP, tak? Moze ja wykupié jakies wyróznione jesli mozna?[/QUOTE] Dzięki emilia :loveu::loveu::loveu: Napisałam wczoraj do Gosi i dostałam odpowiedź:lol: Najlepiej to alegratka i gumtree. Gosia wyślę z alegrtaka link do ogł to emilia wyróżnisz sama ok? Na gumtree zobaczy jak to wygląda bo tam jeszcze nie wyróżniała. Może tak być?:lol: Quote
emilia2280 Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 hehe, a ja umiem wyróznic sama? chiiba nie ;/ ja mogé przelac z polskiego konta, komu trzeba i ile trzeba :>>> bo to chyba telefonem sié wyróznia ja nie mogé irlandzkim ;/ Quote
malagos Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 Teraz to ja proszę o pomoc.... http://www.dogomania.pl/threads/216164-Bia%C5%82a-%C5%9Bliczna-sunia-i-jej-szczeniak-w-niebezpiecze%C5%84stwie-na-wsi!!?p=17815153#post17815153 Quote
AgusiaP Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 [quote name='emilia2280']hehe, a ja umiem wyróznic sama? chiiba nie ;/ ja mogé przelac z polskiego konta, komu trzeba i ile trzeba :>>> bo to chyba telefonem sié wyróznia ja nie mogé irlandzkim ;/[/QUOTE] A to muszę podpytać Gosieńke bo ja to się na tym nie znam ani ciut ciut:p Quote
KateBono Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 Zapraszamy na bazarek dla Dyzia i Saurona http://www.dogomania.pl/threads/2160...do-godz.-20.00 Quote
emilia2280 Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 [quote name='AgusiaP']A to muszę podpytać Gosieńke bo ja to się na tym nie znam ani ciut ciut:p[/QUOTE] Spytaj spytaj Zuuota, a jak bédzie pakiecik ogloszen to ladnie go wklej tutaj, cobysmy oko pocieszyli tez :> Quote
AgusiaP Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 [quote name='emilia2280']Spytaj spytaj Zuuota, a jak bédzie pakiecik ogloszen to ladnie go wklej tutaj, cobysmy oko pocieszyli tez :>[/QUOTE] Zapytałam, ale jeszcze nie mam odpowiedzi :lol: Oczywiście cały pakiecik będzie wklejony;) Quote
Soko Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 Oooo zdjęcie z kotem świetne! Może nawet wrzucić do pierwszego postu na dowód, że sunia do kotów nic nie ma ;) Quote
AgusiaP Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 Mnie się Bardzo podoba to pierwsze och, ale wycałowałabym tą morduche:loveu::loveu::loveu: Quote
BeaBono Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 [quote name='Soko']Oooo zdjęcie z kotem świetne! Może nawet wrzucić do pierwszego postu na dowód, że sunia do kotów nic nie ma ;)[/QUOTE] Dokładnie. Belcia nie interesuje się kotami. Przesyłam właśnie krótki filmik, na którym widać, jak kociaki brykają w obecności Belci i Pepsi (ciemny, ale chyba coś zobaczycie) Quote
BeaBono Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 [video=youtube;4OSwI6OXhGI]http://www.youtube.com/watch?v=4OSwI6OXhGI[/video] Quote
Soko Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 I jaka spokojna, Happy przy odtwarzaniu tego filmiku zaczęła wariować i szczekać na to szczekanie w filmiku :D to też ważne :) super jest ;) jejku, o takim spanielku marzyłam... :P Quote
AgusiaP Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 A ile Kasiu macie tych kiciusiów bo się pogubiłam?;) Bellusia chyba na początku filmku chciała opuścić to kocie towarzystwo bo stała pod drzwiami, ale odpuściła:lol: Quote
Recommended Posts