Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bella jak księżniczka ułożyła się na pościeli :D
Moja Fiona aż zerwała się ze spania ( bo ona o tej porze to się na drugi bok przewraca :D ) jak szczekanie usłyszała :)
A koty są boskie. Specjalnie ten czarnulek, który bardzo ciekawsko zaglądał w obiektyw :)

Posted

Aaaahahaa, swietne fotki suni z mokrym swiecácym noskiem. AgusiuP, moze podrzuc do ogloszen te najnowsze tez pls.

A filmik - miodzio. Kycia skakala suni nad glowá, ze ja sama bym dziada pogonila, a ona nic! I na koniec "naprawil" ten wscibski aparat :p A moja sunia tez po uslyszeniu szczekacza glosno to skomentowala i musialam przejsc na sluchawki :>>

Posted

[quote name='Soko']Powinno przyjść 8zł ode mnie, tylko nie wiem z jakim dopiskiem wysłała to mama, bo nie dopilnowałam ;)[/QUOTE]
To b. wazne żeby był ten dopisek, że to na bezdomne zwierzątko, bo bez tego Urzad Skarbowy może to uznać za darowiznę dla mnie. To nie żart.
A filmik i aktorzy biuti ful :p
Widać, że te zwierzaczki czują się u Was bezpiecznie i są bardzo szczęśliwe :loveu:
Kasiu, Twój telefon zastał mnie w trakcie pakowania do przeprowadzki (niestety wróciliśmy na zimę do Krakowa) i zapomniałam zdać relacji na wątku.
Kochane Cioteczki Belunia czuje sie świetnie, ale jest pewien problem. Belcia na spacerkach jest szczęśliwa, radosna, ogon kręci młynki. Niestety w chwilę po powrocie do domu Belusia jakby traciła pewność siebie, radość. Większość czasu spędza leżąc na posłanku, a ogonek trzyma głęboko pod brzuskiem.
Biorąc pod uwagę okoliczności w jakich jąm poznaliśmy, myślę, że Belcia była maszynką do rodzenia dzieci, trzymaną w kiepskich warunkach i spacerek był dla niej wybawieniem.
Czy możemy jej w jakiś sposób pomóc ?

Posted

Bidulka :(.
Może potrzebuje więcej czasu zanim zrozumie że w domu też jest dobrze, miło i bezpiecznie.
A narazie to trzeba jej duuużo miłości.

Posted

[quote name='Asia & Ginger']Rytka wrzuć fotki psiaka, info o nim i dane kontaktowe na wątek spanieli do adopcji (banerek w moim podpisie). Wrzucę info o nim na fora spanielowe.

info i zdjecie wrzucone.

Posted

[quote name='Soko']Powinno przyjść 8zł ode mnie, tylko nie wiem z jakim dopiskiem wysłała to mama, bo nie dopilnowałam ;)

[quote name='Martika@Aischa']

Przez weekend nie mogłam zalogować się do iPko:mad::mad::mad::angryy: ....przed chwilką przelew dla Beluni poleciał :)

Bardzo dziékujemy!

Ojj, nie wiem jak rozweselic sunié? Ona sié chyba nie bawi zabawkami, to moze dom z ogrodem musi miec zeby mogla biegac do woli?

Posted

[quote name='emilia2280']Aaaahahaa, swietne fotki suni z mokrym swiecácym noskiem. AgusiuP, moze podrzuc do ogloszen te najnowsze tez pls.

A filmik - miodzio. Kycia skakala suni nad glowá, ze ja sama bym dziada pogonila, a ona nic! I na koniec "naprawil" ten wscibski aparat :p A moja sunia tez po uslyszeniu szczekacza glosno to skomentowala i musialam przejsc na sluchawki :>>[/QUOTE]

emilia, ale zobacz jakie piękne zdjęcia ma Bellusia na allegro z dyplomami:cool3:
W ogłoszeniach może być chyba max 5 zdjęć więc ma dziewczyna z czego wybierać, ale jak chcecie to do niej napisze tylko wybierzcie mi 5 zdjęć do tych ogłoszeń bo dla mnie na wszystkich wyszła cudnie;)

Elunia doszła może moja deklaracja?

Posted

Masz racjé Aga :p ja zachlannik jestem i chcialabym zaraz 20 zdjéc a nie 5 :p

Ela dwa dni sié przeprowadza hihi i nawet nie miala czasu przez telefon pogadac, wiéc dlatego tu tez bidna nie weszla :>

Posted

[quote name='emilia2280']Masz racjé Aga :p ja zachlannik jestem i chcialabym zaraz 20 zdjéc a nie 5 :p

Ela dwa dni sié przeprowadza hihi i nawet nie miala czasu przez telefon pogadac, wiéc dlatego tu tez bidna nie weszla :>[/QUOTE]

ja też bym tak chciała emilko, ale co zrobić jak limit jest na 5 zdjęć (chyba?):cool3:

A gdziesz to nasza Elunia się przeprowadza?:lol:

Posted

a Ela zmienia rezydencjé letniskowá pod Krakowem, na rezydencjé miejská w Krakowie na okres zimowy. hihiii, ale mi sie po lbie dostanie za te rezydencje :p

a ten zamówiony pakiet jest na 50 najpopularniejszych ogloszen? kiedys od Catangel kupowalam po 130, ale Cat... zniknéla buuuu. Nie mam do Niej telefonu i nie wiem czy zyje z moimi pakietami ;/

Posted

[quote name='emilia2280']a Ela zmienia rezydencjé letniskowá pod Krakowem, na rezydencjé miejská w Krakowie na okres zimowy. hihiii, ale mi sie po lbie dostanie za te rezydencje :p

a ten zamówiony pakiet jest na 50 najpopularniejszych ogloszen? kiedys od Catangel kupowalam po 130, ale Cat... zniknéla buuuu. Nie mam do Niej telefonu i nie wiem czy zyje z moimi pakietami ;/[/QUOTE]

To proszę Elunia tak samo eksmituje na działkę jak ja ;) Tylko ja wracam do bloków w połowie września:lol:

Ja właśnie mam zamówiony pakiecik 130 ogłoszeń u Catangel:lol:

Posted

[quote name='AgusiaP']To proszę Elunia tak samo eksmituje na działkę jak ja ;) Tylko ja wracam do bloków w połowie września:lol:

Ja właśnie mam zamówiony pakiecik 130 ogłoszeń u Catangel:lol:[/QUOTE]

Keeeeeeeeeeeeeeeeeee? To Catangel dziala i zyje???? Ja mam u niej 2 pakiety w tym 2 alegratki wyróznione! Na maila mi nie odpisala, jak já dorwac???

Posted

[quote name='emilia2280']a Ela zmienia rezydencjé letniskowá pod Krakowem, na rezydencjé miejská w Krakowie na okres zimowy. hihiii, ale mi sie po lbie dostanie za te rezydencje :p[/QUOTE]
Pewnie, że by Ci się dostało, gdybym Cię tak nie lubiła, ale ... no Ty wiesz :mad: ;)

[quote name='emilia2280']Keeeeeeeeeeeeeeeeeee? To Catangel dziala i zyje???? Ja mam u niej 2 pakiety w tym 2 alegratki wyróznione! Na maila mi nie odpisala, jak já dorwac???[/QUOTE]

Podam Ci namiary na PW :)

Posted

[quote name='emilia2280']Keeeeeeeeeeeeeeeeeee? To Catangel dziala i zyje???? Ja mam u niej 2 pakiety w tym 2 alegratki wyróznione! Na maila mi nie odpisala, jak já dorwac???[/QUOTE]

emilia no coś Ty :lol: Ja zamawiam u Catangel od dłuższego czasu ogłoszenia i jeszcze nie miałam problemów ;) Zawsze solidnie robi mi ogłoszenia:lol:
Może dziewczyna zapomniała emilko :roll::roll::roll: nooo

Posted

[quote name='AgusiaP']emilia no coś Ty :lol: Ja zamawiam u Catangel od dłuższego czasu ogłoszenia i jeszcze nie miałam problemów ;) Zawsze solidnie robi mi ogłoszenia:lol:
Może dziewczyna zapomniała emilko :roll::roll::roll: nooo[/QUOTE]

zapytaj sié jej proszé, czy ona pamiéta ze ja mam u niej kilka pakietów plsss. ja nie dostalam odpowiedzi na maile juz dawno temu :(

[quote name='Mantis']Fantastyczny filmik :loveu:

Z banerkowego bazarku mam dla Belli 25zł., także proszę o numer konta :)[/QUOTE]

Bardzo dziékujemy! Elu, tu widzialas prosbé o kunto?

Posted

[quote name='CatAngel']Emila jakiego maila :o nic nie dostałam :( kiedy był puszczany

Edit: I proszę mnie tu jeszcze nie chować ;)[/QUOTE]

aaaaaaaaaaahayhaaaaaaa. the walking dead :p Cat, pisalam jakis czas temu ze mialam pozostawione pakiety ogloszeniowe po Ziutklu i wyróznienia na allegratké. Chcialam je zaoferowac pewnemu psiakowi i nic z tego nie wyszlo, myslalam zes zeszla :O no ale jak juz Cié mam to podaj mi prosze maila dzialajácego do Cié pls.

Posted

emilia2280 napisał(a):
...Bardzo dziékujemy! Elu, tu widzialas prosbé o kunto?

Nie widziałam, alem zobaczyła :) Dziękuję

Mantis napisał(a):
...Z banerkowego bazarku mam dla Belli 25zł., także proszę o numer konta :)

Bardzo pieknie dziękujemy. Numerek już ślę.