emilia2280 Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 To chyba mozna juz sunié oglaszac? Nie ma zadnych przeciw z tego co widzé. AgusiaP - dzialaj proszé :> Quote
AgusiaP Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 [quote name='emilia2280']To chyba mozna juz sunié oglaszac? Nie ma zadnych przeciw z tego co widzé. AgusiaP - dzialaj proszé :>[/QUOTE] Ok pisze do Gosi :lol: Wybierzcie proszę, które zdjęcia podać do ogłoszeń Na bazarku ze spinerami poszły dwa komplety, został jeden, jeżeli Martunia się zgodzi zrobić jeszcze jeden bazarek to mogę dołożyć jeszcze jeden komplecik kołpaczków;) Quote
Soko Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 Buziaki dla Belluni, niedługo wpłacę 8zł, za książkę doszło ;) Quote
elik Posted October 9, 2011 Author Posted October 9, 2011 [quote name='Soko']Buziaki dla Belluni, niedługo wpłacę 8zł, za książkę doszło ;)[/QUOTE] Jesteś niesamowita Soko :loveu: Bardzo dziekujemy. Quote
Asia & Ginger Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 [quote name='elik']Nr konta już ślę. Ja wykupiłam 5 cegiełek jak tylko wkleiłaś link do allegro. Też musiały dojść pieniądze, bo już sporo czasu upłynęło :) W sumie wykupiono 28 cegiełek, ładna sumka :) Bardzo dziekujemy :loveu:[/QUOTE] Elu pieniążki za Twoje cegiełki oczywiście też doszły. Już przelałam całą kwotę na Twoje konto. Od siebie dorzuciłam jeszcze 10 zł do równej sumy. ;) Quote
elik Posted October 9, 2011 Author Posted October 9, 2011 [quote name='Asia & Ginger']Elu pieniążki za Twoje cegiełki oczywiście też doszły. Już przelałam całą kwotę na Twoje konto. Od siebie dorzuciłam jeszcze 10 zł do równej sumy. ;) Właśnie wróciłam z banku i moge potwierdzić, że kwota 150 zł wpłynęła na konto Belluni. Asiu, serdecznie dziękujemy za wydatną pomoc dla Belluni :loveu: :buzi: :iloveyou: :Rose: :Rose: :Rose: :iloveyou: :buzi: Quote
emilia2280 Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 [quote name='Soko']Buziaki dla Belluni, niedługo wpłacę 8zł, za książkę doszło ;)[/QUOTE] Dziéki Soczku! [quote name='Asia & Ginger']Elu pieniążki za Twoje cegiełki oczywiście też doszły. Już przelałam całą kwotę na Twoje konto. Od siebie dorzuciłam jeszcze 10 zł do równej sumy. ;)[/QUOTE] Dziékujemy Asiu! Hi, a ja nadal wiszé za bazarek, Kate, pls, powiedz mi jak wejdziesz czy to Tobie wplacic. 3 raz pytam... Quote
elik Posted October 9, 2011 Author Posted October 9, 2011 [quote name='emilia2280']...Hi, a ja nadal wiszé za bazarek, Kate, pls, powiedz mi jak wejdziesz czy to Tobie wplacic. 3 raz pytam...[/QUOTE] Miałam ten sam dylemat. Możesz śmiało przelać Kate, bo to ten sam rachunek :) Quote
elik Posted October 9, 2011 Author Posted October 9, 2011 [quote name='Martika@Aischa']Z zakończonego bazarku na Belusię i Łateczkę uzbieraliśmy kwotę 109 zł ...zatem jak tylko ostatnio wpłata doleci Beluni przeleję 55 zł :) Mizianko wirtualne przesyłam Beluni :*[/QUOTE] [quote name='elik']Czy ja cos pokręciłam ? W czeluściach mojej pamięci jest zapisane, że organizowałaś bazarek z obrotowymi kołpakami podarowanymi przez AgusiaP i kwota 120 zł już wpłynęła na konto Belluni. Czy był jeszcze jakiś drugi bazarek :crazyeye:[/QUOTE] Przipominam sie z zapytunkiem :oops: Quote
Justyna Lipicka Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 mam nadzieję że Bellusia i wy cioteczki wybaczycie mi tego offa, kolejna pseudo... http://www.dogomania.pl/threads/215873-Tragedia-likwidacja-wielkiej-pseudohodowli-koszmar-zwierz%C4%85t-POMOCY! Quote
emilia2280 Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 [quote name='elik']Przipominam sie z zapytunkiem :oops: Elu, wyzej chyba pisze, ze nie jeden a dwa nawet spinerki poszly, stád chyba ta druga wplata? Nie wiem czy dobrze zrozumialam post AgusiP: "Na bazarku ze spinerami poszły dwa komplety, został jeden, jeżeli Martunia się zgodzi zrobić jeszcze jeden bazarek to mogę dołożyć jeszcze jeden komplecik kołpaczków " I oczywiscie dziékujemy za dwa, a moze trzeci komplecik tych cudeniek! Quote
AgusiaP Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 Martusia pisała o tym bazarku, z którego zebrane pieniążki były przeznaczone w połowie na Bellusie;) http://www.dogomania.pl/threads/214441-ROZLICZAMY!!!-Moc-r%C3%B3%C5%BCno%C5%9Bci-...Ty-decydujesz-za-ile-kupujesz-...20.09. Ja natomiast proponowałam, że jeżeli Martunia się zgodzi to mogę dołożyc jeszcze jeden komplecik kołpaków do tego co został na nowy bazarek:lol: Quote
AgusiaP Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 Jeszcze poprosze dane kontaktowe do ogłoszeń dla Bellusi ;) Quote
ania z poznania Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 Kochane Cioteczki, zapraszam serdecznie na bazarek, ręcznie robione szaliki, pelerynki, kominy. Dochód będzie przeznaczony na leczenie szczeniaków z wirusówką z przytuliska w Mosinie: http://www.dogomania.pl/threads/215898-Szaliki-kominy-pelerynki-na-leczenie-szczeniaczk%C3%B3w-z-Mosiny-do-23.10-%29?p=17782461#post17782461 Maja: http://www.dogomania.pl/threads/2084...iny-%29/page13 Mimi: http://www.dogomania.pl/threads/2145...A-%29%29%29%29!!! Quote
ania z poznania Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 Zapraszam serdecznie na bazarek ciuszkowy (Zara, Promod, Solar), z którego dochód będzie przeznaczony na pobyt Saurona w hotelu: http://www.dogomania.pl/threads/215889-Markowe-ciuszki-M-S-Zara-Solar-Promod-na-Saurona-do-23.10.?p=17781910#post17781910 Quote
Martika&Aischa Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 [quote name='elik']Czy ja cos pokręciłam ? W czeluściach mojej pamięci jest zapisane, że organizowałaś bazarek z obrotowymi kołpakami podarowanymi przez AgusiaP i kwota 120 zł już wpłynęła na konto Belluni. Czy był jeszcze jakiś drugi bazarek :crazyeye: Nic nie pokręciłaś kochana :) był był a jakże :) spinerkowy w całości dla Beluni i drugi pół na pół dla Łateczki i Beluni:lol: http://www.dogomania.pl/threads/214441-ROZLICZAMY!!!-Moc-różności-...Ty-decydujesz-za-ile-kupujesz-...20.09. Także z tego bazarku dziewczynka jeszcze dostanie 55 zł :lol: Quote
Martika&Aischa Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 [quote name='AgusiaP']Ok pisze do Gosi :lol: Wybierzcie proszę, które zdjęcia podać do ogłoszeń Na bazarku ze spinerami poszły dwa komplety, został jeden, jeżeli Martunia się zgodzi zrobić jeszcze jeden bazarek to mogę dołożyć jeszcze jeden komplecik kołpaczków;)[/QUOTE] A spróbowała by się nie zgodzić :mad::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Bazareczek spinerkowy dla Beluni ruszy lada dzień a my już dziś zapraszamy :lol: Quote
emilia2280 Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 [quote name='Martika@Aischa']A spróbowała by się nie zgodzić :mad::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Bazareczek spinerkowy dla Beluni ruszy lada dzień a my już dziś zapraszamy :lol:[/QUOTE] Bardzo dziékujemy Martika! I doláczamy do pytania - co slychac u naszej dziewczynki? Quote
AgusiaP Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 [quote name='Martika@Aischa']A spróbowała by się nie zgodzić :mad::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Bazareczek spinerkowy dla Beluni ruszy lada dzień a my już dziś zapraszamy :lol:[/QUOTE] No właśnie nie ma wyjścia:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Bardzo dziękuje Martunia:loveu::loveu::loveu: Quote
elik Posted October 10, 2011 Author Posted October 10, 2011 Dziewczyny, po prostu nie wiem co powiedzieć. Jesteście super Cioteczki :loveu: Z Wami Bellusia nie zginie :) Oczywiście prosimy o link do bazarku, to będziem go podrzucały, a kto wie, może i coś nabędziemy :p Quote
emilia2280 Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 hehe, nasze cudenko nie zginie. W koncu widzi cienie hihi :eviltong: bardzo dziékujemy oczywiscie za wsparcie. Quote
AgusiaP Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 Widze, że nie było KateBono na Dogo znasz może Elunia dane kontaktowe do niej muszę podac do ogłoszeń :cool3: Quote
emilia2280 Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 o kurczé. mam nadziejé ze u Nich wszystko ok. Quote
Recommended Posts