Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='emilia2280']To chyba mozna juz sunié oglaszac? Nie ma zadnych przeciw z tego co widzé. AgusiaP - dzialaj proszé :>[/QUOTE]

Ok pisze do Gosi :lol:
Wybierzcie proszę, które zdjęcia podać do ogłoszeń

Na bazarku ze spinerami poszły dwa komplety, został jeden, jeżeli Martunia się zgodzi zrobić jeszcze jeden bazarek to mogę dołożyć jeszcze jeden komplecik kołpaczków;)

Posted

[quote name='Soko']Buziaki dla Belluni, niedługo wpłacę 8zł, za książkę doszło ;)[/QUOTE]

Jesteś niesamowita Soko :loveu:
Bardzo dziekujemy.

Posted

[quote name='elik']Nr konta już ślę.
Ja wykupiłam 5 cegiełek jak tylko wkleiłaś link do allegro. Też musiały dojść pieniądze, bo już sporo czasu upłynęło :) W sumie wykupiono 28 cegiełek, ładna sumka :) Bardzo dziekujemy :loveu:[/QUOTE]
Elu pieniążki za Twoje cegiełki oczywiście też doszły. Już przelałam całą kwotę na Twoje konto. Od siebie dorzuciłam jeszcze 10 zł do równej sumy. ;)

Posted

[quote name='Asia & Ginger']Elu pieniążki za Twoje cegiełki oczywiście też doszły. Już przelałam całą kwotę na Twoje konto. Od siebie dorzuciłam jeszcze 10 zł do równej sumy. ;)
Właśnie wróciłam z banku i moge potwierdzić, że kwota 150 zł wpłynęła na konto Belluni.

Asiu, serdecznie dziękujemy za wydatną pomoc dla Belluni :loveu:

:buzi: :iloveyou: :Rose: :Rose: :Rose: :iloveyou: :buzi:

Posted

[quote name='Soko']Buziaki dla Belluni, niedługo wpłacę 8zł, za książkę doszło ;)[/QUOTE]

Dziéki Soczku!

[quote name='Asia & Ginger']Elu pieniążki za Twoje cegiełki oczywiście też doszły. Już przelałam całą kwotę na Twoje konto. Od siebie dorzuciłam jeszcze 10 zł do równej sumy. ;)[/QUOTE]

Dziékujemy Asiu!

Hi, a ja nadal wiszé za bazarek, Kate, pls, powiedz mi jak wejdziesz czy to Tobie wplacic. 3 raz pytam...

Posted

[quote name='emilia2280']...Hi, a ja nadal wiszé za bazarek, Kate, pls, powiedz mi jak wejdziesz czy to Tobie wplacic. 3 raz pytam...[/QUOTE]
Miałam ten sam dylemat. Możesz śmiało przelać Kate, bo to ten sam rachunek :)

Posted

[quote name='Martika@Aischa']Z zakończonego bazarku na Belusię i Łateczkę uzbieraliśmy kwotę 109 zł ...zatem jak tylko ostatnio wpłata doleci Beluni przeleję 55 zł :)
Mizianko wirtualne przesyłam Beluni :*[/QUOTE]
[quote name='elik']Czy ja cos pokręciłam ? W czeluściach mojej pamięci jest zapisane, że organizowałaś bazarek z obrotowymi kołpakami podarowanymi przez AgusiaP i kwota 120 zł już wpłynęła na konto Belluni. Czy był jeszcze jakiś drugi bazarek :crazyeye:[/QUOTE]

Przipominam sie z zapytunkiem :oops:

Posted

[quote name='elik']Przipominam sie z zapytunkiem :oops:

Elu, wyzej chyba pisze, ze nie jeden a dwa nawet spinerki poszly, stád chyba ta druga wplata? Nie wiem czy dobrze zrozumialam post AgusiP:
"Na bazarku ze spinerami poszły dwa komplety, został jeden, jeżeli Martunia się zgodzi zrobić jeszcze jeden bazarek to mogę dołożyć jeszcze jeden komplecik kołpaczków "

I oczywiscie dziékujemy za dwa, a moze trzeci komplecik tych cudeniek!

Posted

Kochane Cioteczki, zapraszam serdecznie na bazarek, ręcznie robione szaliki, pelerynki, kominy. Dochód będzie przeznaczony na leczenie szczeniaków z wirusówką z przytuliska w Mosinie:

http://www.dogomania.pl/threads/215898-Szaliki-kominy-pelerynki-na-leczenie-szczeniaczk%C3%B3w-z-Mosiny-do-23.10-%29?p=17782461#post17782461

Maja:
http://www.dogomania.pl/threads/2084...iny-%29/page13

Mimi:
http://www.dogomania.pl/threads/2145...A-%29%29%29%29!!!

Posted

[quote name='elik']Czy ja cos pokręciłam ? W czeluściach mojej pamięci jest zapisane, że organizowałaś bazarek z obrotowymi kołpakami podarowanymi przez AgusiaP i kwota 120 zł już wpłynęła na konto Belluni. Czy był jeszcze jakiś drugi bazarek :crazyeye:

Nic nie pokręciłaś kochana :) był był a jakże :) spinerkowy w całości dla Beluni i drugi pół na pół dla Łateczki i Beluni:lol:
http://www.dogomania.pl/threads/214441-ROZLICZAMY!!!-Moc-różności-...Ty-decydujesz-za-ile-kupujesz-...20.09.
Także z tego bazarku dziewczynka jeszcze dostanie 55 zł :lol:

Posted

[quote name='AgusiaP']Ok pisze do Gosi :lol:
Wybierzcie proszę, które zdjęcia podać do ogłoszeń

Na bazarku ze spinerami poszły dwa komplety, został jeden, jeżeli Martunia się zgodzi zrobić jeszcze jeden bazarek to mogę dołożyć jeszcze jeden komplecik kołpaczków;)[/QUOTE]
A spróbowała by się nie zgodzić :mad::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Bazareczek spinerkowy dla Beluni ruszy lada dzień a my już dziś zapraszamy :lol:

Posted

[quote name='Martika@Aischa']A spróbowała by się nie zgodzić :mad::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Bazareczek spinerkowy dla Beluni ruszy lada dzień a my już dziś zapraszamy :lol:[/QUOTE]

Bardzo dziékujemy Martika!

I doláczamy do pytania - co slychac u naszej dziewczynki?

Posted

[quote name='Martika@Aischa']A spróbowała by się nie zgodzić :mad::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Bazareczek spinerkowy dla Beluni ruszy lada dzień a my już dziś zapraszamy :lol:[/QUOTE]

No właśnie nie ma wyjścia:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Bardzo dziękuje Martunia:loveu::loveu::loveu:

Posted

Dziewczyny, po prostu nie wiem co powiedzieć. Jesteście super Cioteczki :loveu: Z Wami Bellusia nie zginie :)
Oczywiście prosimy o link do bazarku, to będziem go podrzucały, a kto wie, może i coś nabędziemy :p