Soko Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 Ja też lubię psie, zawsze mnie najbardziej rusza w różnych podpisach bannerkach itp. Quote
Justyna Lipicka Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 to spróbuje, zobaczymy co mi z tego wyjdzie;) Quote
KateBono Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 Bellunia ma się dobrze. Nie lubi zabiegów pielęgnacyjnych jakie koło niej robię - zakraplanie oczek , smarowanie skóry czy czyszczenie uszek - przyjęła taktykę - obrót na plecy to mi nic nie będą robili:evil_lol: Czesać to mogę ale jak już nie chce to małpiszon ucieka. Jak Gufcio czy Solinka chcą się z nią pobawić to Belluni się to nie podoba i warczy na nich. Psie zabawki ją nie interesują - ani piłeczka ani sznurek czy pluszak, potrafi zaszczekać jak ktoś dzwoni do drzwi czy jak wychodzi na spacer. Pieniążki przyszły - dziękuję. Jutro uzupełnię wpłatę bo dzisiaj to już padam Uzupełniłam wpłatę - post 598 Quote
emilia2280 Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 [quote name='muza_51']Witam. Przed chwilą poszedł przelew na podane konto za m-c pażdziernik . Pozdrawiam i sciskam sunię.[/QUOTE] Dziékujemy! hehe, to sunia chyba powinna isc do domu bez innych psów i kotów? Kate, ja nie wplacilam za bazarek bo skasowalam pw i nie pamiétam czy Twoje konto podals czy inne do wplat. Quote
Justyna Lipicka Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 tekst do ogłoszeń (oczami psa)-oceńcie czy może być:) Quote
Justyna Lipicka Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 Mam na imię Bella...a raczej takie swoje imię chcę pamiętać...z nim kojarzę dobre chwile swojego życia... Mimo, iż mam już 8 lat, dopiero teraz poznałam co to prawdziwa miłość człowieka. Wcześniej byłam ciągle wyrzucana i przeganiana. Teraz jest mi dobrze, ale wiem też, że ten dom jest tylko tymczasowy. Wciąż szukam swojego człowieka i swojego miejsca na ziemi... Nie jestem trudnym pieskiem, potrzebuję tylko jedzenia, ciepłego kąta, opieki i miłości. Zapomniałam powiedzieć, że niedowidzę...zapomniałam bo dla mnie to nie problem. Ludzie którzy się mną opiekują mówią, że to zaćma, którą można operować. I mówią jeszcze, że jestem spokojną panią lubiącą spacery. Może zechcesz ofiarować mi dom i serce?? Bella odrobaczona, zaszczepiona i wysterylizowana oczekuje swojego wymarzonego domu w DT w Poznaniu. Warunkiem adopcji jest wizyta przed i po adopcyjna. Spójrz w te piękne oczy i ofiaruj Belli miłość. Quote
emilia2280 Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 Piéknie! Nie wiem czy nie trzeba dodac jinfo o jej chorej skórce? Co myslicie? Nie wiem czy takie rzeczy pisze siéw ogloszeniu czy przez telefon mówi. Zmienilabym tylko to zdanie: Bella odrobaczona, zaszczepiona i wysterylizowana oczekuje swojego wymarzonego domu w DT w Poznaniu. Na: Bella odrobaczona, zaszczepiona i wysterylizowana oczekuje w domu tymczasowym w Poznaniu swojego wymarzonego domu stalego. (bo nie kazdy wie co to za skrót DT :>). Quote
Justyna Lipicka Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 oczywiście można zmieniać co chcecie:) w tytule ogłoszeń bym jeszcze napisała coś typu spanielka albo suczka w typie spaniela szuka domu. A o skórze nie pisałam bo właśnie też nie wiem kiedy takie rzeczy się w ogłoszeniach umieszcza...jak od razu to dopiszę coś w tekście "od Belli" Quote
_Dunaj_ Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 Zostawiłabym dom i ewentualnie delikatnie nadmieniła o leczeniu, albo nic nie nadmieniała, jak kogoś ogłoszenie zaintersuje i sunkę zobaczy to i może problem ze skórą nie będzie przeszkodą, a jak w ogłoszeniu się napisze to może zrażać od początku. Większość woli zdrowego pieknego psa, jak dobry człowiek zobczy pieknego to zaakcptuje ale jak przeczyta będzie mimo wszystko szukał nowych ogłoszeń. Takie jest moje zdanie Quote
elik Posted October 7, 2011 Author Posted October 7, 2011 [quote name='emilia2280']Piéknie! Nie wiem czy nie trzeba dodac jinfo o jej chorej skórce? Co myslicie? Nie wiem czy takie rzeczy pisze siéw ogloszeniu czy przez telefon mówi. Zmienilabym tylko to zdanie: Bella odrobaczona, zaszczepiona i wysterylizowana oczekuje swojego wymarzonego domu w DT w Poznaniu. Na: Bella odrobaczona, zaszczepiona i wysterylizowana oczekuje w domu tymczasowym w Poznaniu swojego wymarzonego domu stalego. (bo nie kazdy wie co to za skrót DT :>). Myślę, że o skórze można powiedzieć przez telefon, natomiast popieram zmiane tekstu o DT na taki, jaki proponuje Emilka. 6.10. wpłynęła na konto Belluni deklaracja od muza_51 za październik - 10 zł bardzo dziękujemy :sweetCyb::calus::Rose: No i elik 4.10. wpłaciła deklaracje za październik - 30 zł. Tak więc od ostatniej informacji o wpłatach, konto Belluni wzrosło o 40 zł :) Quote
emilia2280 Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 ojj a Kate zajéta chiiba. Asiu, jak z tymi cegielkami? Quote
Justyna Lipicka Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 podcie mi na PW nr konta dla Belli:) dziś zrobię przelew 10zł jako moja 1deklaracj stała:) Quote
emilia2280 Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 [quote name='Justyna Lipicka']podcie mi na PW nr konta dla Belli:) dziś zrobię przelew 10zł jako moja 1deklaracj stała:)[/QUOTE] Bardzo dziékujemy! Elunia dzis wyjechana ale jak wróci wieczorem i nie padnie, to poda na pw swoje konto :> Quote
elik Posted October 8, 2011 Author Posted October 8, 2011 [quote name='Justyna Lipicka']podcie mi na PW nr konta dla Belli:) dziś zrobię przelew 10zł jako moja 1deklaracj stała:)[/QUOTE] Bardzo dziekujemy i gratulujemy wspaniałej decyzji Już zapisuje na pierwszej stronie i ślę numer konta :loveu: [quote name='emilia2280']Bardzo dziékujemy! Elunia dzis wyjechana ale jak wróci wieczorem i nie padnie, to poda na pw swoje konto :>[/QUOTE] Jak widać szczęśliwie nie padła, a nawet wręcz przeciwnie - nabrała sił do walki z przeciwnościami :lol: W Kalwarii można naładować baterie po same brzegi. PW z numerem konta wysłane. Quote
AgusiaP Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 W takim razie ja czekam na informacje kiedy wykupić bazarek dla naszego aniołka;) Ja uważam, żeby nie pisać w ogłoszeniach nic na temat stanu skóry Bellusi:lol: Quote
Asia & Ginger Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 [quote name='emilia2280']Asiu, jak z tymi cegielkami?[/QUOTE] Emilia pieniążki dotarły. :p Czekam na numer konta. ;) Quote
KateBono Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 Dzisiaj dostałam fakturę , w poniedziałek wysyłam do TOZ-u i mam nadzieję ,że zwrócą mi pieniążki i nie będę długo na nie czekać ( zapłaciłam już wetce 192,02 zł).Dalsze rozliczenie będzie w ciągu tygodnia ( faktury nie bedzie tylko paragon fiskalny ) Quote
elik Posted October 9, 2011 Author Posted October 9, 2011 [quote name='Asia & Ginger']Emilia pieniążki dotarły. :p Czekam na numer konta. ;)[/QUOTE] Nr konta już ślę. Ja wykupiłam 5 cegiełek jak tylko wkleiłaś link do allegro. Też musiały dojść pieniądze, bo już sporo czasu upłynęło :) W sumie wykupiono 28 cegiełek, ładna sumka :) Bardzo dziekujemy :loveu: [quote name='KateBono']Dzisiaj dostałam fakturę , w poniedziałek wysyłam do TOZ-u i mam nadzieję ,że zwrócą mi pieniążki i nie będę długo na nie czekać ( zapłaciłam już wetce 192,02 zł)....[/QUOTE] Więc jednak dało się wypisać f-re na TOZ. A czy oni Ci zwrócą, bo pisałaś, że będę z tym trudności. Quote
KateBono Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 Luiza mówiła,że zwrócą pieniążki i dlatego zapłaciłam ze swoich. Quote
Justyna Lipicka Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 przelew zrobiony, jutro powinien dotrzeć:) Quote
KateBono Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 Jakbym nie zapłaciła to faktury bym nie dostała do ręki , Quote
elik Posted October 9, 2011 Author Posted October 9, 2011 [quote name='KateBono']Luiza mówiła,że zwrócą pieniążki i dlatego zapłaciłam ze swoich.[/QUOTE] [quote name='KateBono']Jakbym nie zapłaciła to faktury bym nie dostała do ręki ,[/QUOTE] Nie obawiaj się, jeśli TOZ nie zwróci, to oczywiściwe uzbieramy i zwrócimy założoną kwotę. [quote name='Justyna Lipicka']przelew zrobiony, jutro powinien dotrzeć:)[/QUOTE] Pięknie dziękujemy :loveu: Jak tylko pieniądze wpłynął na konto, dam znać. Quote
Martika&Aischa Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 Z zakończonego bazarku na Belusię i Łateczkę uzbieraliśmy kwotę 109 zł ...zatem jak tylko ostatnio wpłata doleci Beluni przeleję 55 zł :) Mizianko wirtualne przesyłam Beluni :* Quote
elik Posted October 9, 2011 Author Posted October 9, 2011 [quote name='Martika@Aischa']Z zakończonego bazarku na Belusię i Łateczkę uzbieraliśmy kwotę 109 zł ...zatem jak tylko ostatnio wpłata doleci Beluni przeleję 55 zł :) Mizianko wirtualne przesyłam Beluni :*[/QUOTE] Czy ja cos pokręciłam ? W czeluściach mojej pamięci jest zapisane, że organizowałaś bazarek z obrotowymi kołpakami podarowanymi przez AgusiaP i kwota 120 zł już wpłynęła na konto Belluni. Czy był jeszcze jakiś drugi bazarek :crazyeye: Quote
Recommended Posts