AgusiaP Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 [quote name='elik']Jeśli mogę, proponowałabym po oddaniu Belusi w dobre ręce ;)[/QUOTE] Elunia bo poplułam monitor :megagrin::megagrin::megagrin: Quote
elik Posted October 11, 2011 Author Posted October 11, 2011 [quote name='AgusiaP']Elunia bo poplułam monitor :megagrin::megagrin::megagrin:[/QUOTE] Śmiech, to zdrowie więc: Na zdrowie :loveu: Quote
elik Posted October 11, 2011 Author Posted October 11, 2011 [quote name='Martika@Aischa']Duś kochana ...duś:cool3: A ja dziś dostałam cynka że ostatnia wpłata z bazarku pół na pół w drodze ;) więc jutro Beluni ślę 55 zł :lol:[/QUOTE] A za kasiorke piękniście dziękujemy. Jak znajdzie się w skarpecie, to dam cynk na wątku :loveu: Quote
emilia2280 Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 [quote name='rytka']Rozowojajki Gufi pewnie dlatego,ze na wiekszosci zdjec na planie pierwszym zawsze rozowe jajka wyeksponowane nie dlatego ,ze zboczny ale jedna noga krzywa(uraz) i tak sie uwidocznialy jakos zawsze... na zdjeciu Gufi teraz juz bez jajek w poniedzialek wkleje zdjecia Tofiego i tekst to jest pies b.adopcyjny o wspanialym charakterze w poniedzialek bede miala dostep do swojego komutera .porozmawiam tez z wlascicielem,zeby go nie oddawal ponownie na podworko do gospodarza bo szkoda takiego psa tylko,ze niebawem zabiore go.ja moge go dowiesc do Poznania lub Bydgoszczy.[/QUOTE] [quote name='rytka']GUF czy JAJKA?[/QUOTE] [quote name='AgusiaP']O matko... no pewnie, że Guf,:p ale jajeczka ma niczego sobie:razz::razz::razz:[/QUOTE] Tak! TAAAA fotka jajek to dowód na to ze rózowe jajka to nie moja obsesja (no moze odrobiné :p)! One same sié pchajá czlowiekowi prosto w oko, wyrózniajáce sié na pierwszym planie, bezwstydnie i piéknie :>>> Tak, spanielka poprosimy, niech szybko szuka domu, szkoda go u dziadów. I bardzo dziékujemy za prawie-uduszony-bazarek Martika! Quote
elik Posted October 11, 2011 Author Posted October 11, 2011 [quote name='emilia2280']Tak! TAAAA fotka jajek to dowód na to ze rózowe jajka to nie moja obsesja (no moze odrobiné :p)! One same sié pchajá czlowiekowi prosto w oko, wyrózniajáce sié na pierwszym planie, bezwstydnie i piéknie :>>>...[/QUOTE] A gdzie takie pinke kraszanki można zobaczyć :evil_lol: Quote
Justyna Lipicka Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 [quote name='elik']A gdzie takie pinke kraszanki można zobaczyć :evil_lol:[/QUOTE] Chyba już nie można bo dziewczyny pisały że już wyciachany jest;) Quote
emilia2280 Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 Tak, tyle co widac te kraszanki na historycznych zdjéciach - :>>> Quote
suślik Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 Dzień dobry cioteczkom :) Do Belli trafiłam z bazarku kołpakowego. Mam duży sentyment do tego imienia bo pierwsza bidka, którą znalazłam i wyadoptowałam to też była Bella :) poproszę o nr konta prześlę coś jednorazowo. Quote
emilia2280 Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 Dziékujémy Suslik. Jak Ela wróci od weta po kastracji wielkiego kocura (tak, tak ,znowu jajka, tym razem czarne! ;p), na pewno posle nr konta na pw. Quote
emilia2280 Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 [quote name='Martika@Aischa']Nic nie pokręciłaś kochana :) był był a jakże :) spinerkowy w całości dla Beluni i drugi pół na pół dla Łateczki i Beluni:lol: http://www.dogomania.pl/threads/214441-ROZLICZAMY!!!-Moc-różności-...Ty-decydujesz-za-ile-kupujesz-...20.09. Także z tego bazarku dziewczynka jeszcze dostanie 55 zł :lol: [quote name='Martika@Aischa']A my zapraszamy na Nowy Bazarek dla Belluni ze Spinerkami :) http://www.dogomania.pl/threads/215975-Nowa-edycja-)-Obrotowe-kołpaki-...spinerki-)-Zapraszamy-20.10.?p=17790601#post17790601 Elu i jeszcze umiesc ladnie bazarki w pierwszym poscie pls. Ja sobie dodam do podpisu. To teraz aktualny na Rozalké-Bellunié jest 1 bazarek: ten kolpaczkowy powyzej? Quote
AgusiaP Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 [quote name='suślik']Dzień dobry cioteczkom :) Do Belli trafiłam z bazarku kołpakowego. Mam duży sentyment do tego imienia bo pierwsza bidka, którą znalazłam i wyadoptowałam to też była Bella :) poproszę o nr konta prześlę coś jednorazowo.[/QUOTE] Witamy, witamy i serdecznie zapraszamy:loveu::loveu::loveu: Pięknie dziękujemy:loveu: kochana jesteś wiesz o tym :loveu::loveu::loveu: Quote
Martika&Aischa Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 A ja pięknie poproszę na PW konto do wpłat dla dziewczynki :) bo głupol ze mnie i nie zapisałam:placz: Quote
AgusiaP Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 [quote name='emilia2280']Elu i jeszcze umiesc ladnie bazarki w pierwszym poscie pls. Ja sobie dodam do podpisu. To teraz aktualny na Rozalké-Bellunié jest 1 bazarek: ten kolpaczkowy powyzej?[/QUOTE] Tak to nowa edycja spinerków:cool3: Quote
suślik Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 [quote name='emilia2280']Dziékujémy Suslik. Jak Ela wróci od weta po kastracji wielkiego kocura (tak, tak ,znowu jajka, tym razem czarne! ;p), na pewno posle nr konta na pw.[/QUOTE] Widzę , że dobrze trafiłam :) Tu jajka tam jajka :D Tematycznie jak na Wielkanoc ;) Dobrze poczekam na Elę i PW od niej :) [quote name='AgusiaP']Witamy, witamy i serdecznie zapraszamy:loveu::loveu::loveu: Pięknie dziękujemy:loveu: kochana jesteś wiesz o tym :loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] Oj tam oj tam :oops: Dzisiaj miałam matki pieniężnej trochę mi na konto wreszcie wpadło to chociaż jednorazowo podratuję. No jeszcze to imię :loveu: Quote
AgusiaP Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 [quote name='suślik'] Oj tam oj tam :oops: Dzisiaj miałam matki pieniężnej trochę mi na konto wreszcie wpadło to chociaż jednorazowo podratuję. No jeszcze to imię :loveu:[/QUOTE] Oj to rzeczywiście trafiłam :evil_lol: Quote
elik Posted October 12, 2011 Author Posted October 12, 2011 [quote name='Justyna Lipicka']Chyba już nie można bo dziewczyny pisały że już wyciachany jest;)[/QUOTE] [quote name='emilia2280']Tak, tyle co widac te kraszanki na historycznych zdjéciach - :>>>[/QUOTE] :placz::placz::placz:Ja się chyba zapłaczę. Takie piękna kraszanki i pociachane :placz::placz::placz: Quote
elik Posted October 12, 2011 Author Posted October 12, 2011 [quote name='suślik']Dzień dobry cioteczkom :) Do Belli trafiłam z bazarku kołpakowego. Mam duży sentyment do tego imienia bo pierwsza bidka, którą znalazłam i wyadoptowałam to też była Bella :) poproszę o nr konta prześlę coś jednorazowo.[/QUOTE] Bardzo pięknie dziękujemy za wspaniałomyślność :loveu: Śledź proszę nadal wątek Bellusi - zamieszczamy informacje o wpłynięciu kaski na konto. [quote name='AgusiaP']Tak to nowa edycja spinerków:cool3:[/QUOTE] Agusiu oczywiście zaraz to zrobię. Sorki, ale od rana byłam poza domem. Wróciłam dopiero niedawno, no i obowiązki domowe... [quote name='emilia2280']Elu i jeszcze umiesc ladnie bazarki w pierwszym poscie pls. Ja sobie dodam do podpisu. To teraz aktualny na Rozalké-Bellunié jest 1 bazarek: ten kolpaczkowy powyzej?[/QUOTE] Sie robi królowo :) Ale, ale ten pierwszy już zapisałam wcześniej. Czy ten ostatni to trzeci, czy może czwarty bazarek zorganizowany przez Te WSPANIAŁE CIOTECZKI ? Quote
Soko Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 Dziś poszła przesyłka z książką do Collie, potwierdzi odbiór to przeleję pieniążki :) Quote
elik Posted October 12, 2011 Author Posted October 12, 2011 [quote name='Soko']Dziś poszła przesyłka z książką do Collie, potwierdzi odbiór to przeleję pieniążki :)[/QUOTE] Piękne dzięki i buziaczki kochana Soko :loveu: Quote
suślik Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 Elik Kochana jak już ja tu wpadłam i znalazłam drugą Bellę to mnie się tak łatwo i szybko nie pozbędziecie :) Tylko muszę nadrobić wszystko informacje o Belli, żebym wiedziała co i jak z kim a dlaczego tak i w ogóle i ten tego :) Quote
elik Posted October 12, 2011 Author Posted October 12, 2011 [quote name='suślik']Elik Kochana jak już ja tu wpadłam i znalazłam drugą Bellę to mnie się tak łatwo i szybko nie pozbędziecie :) Tylko muszę nadrobić wszystko informacje o Belli, żebym wiedziała co i jak z kim a dlaczego tak i w ogóle i ten tego :)[/QUOTE] Ten tego i tamtego, a Bellunia to super sunia. Trzeba jej zrobić mały remoncik i znaleźć super domcik. Bardzo się cieszę, że tu wpadłaś i proszę zostań z nami do szczęśliwego końca, czyli znalezienia Belluni fantastycxznego domku z super Człowiekiem.:loveu: Kochane Cioteczki sprawdźcie wykaz bazarków na I stronie wątku czy czegoś nie pokręciłam lub zapomniałam wpisać :) Quote
Martika&Aischa Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 [quote name='Martika@Aischa']A ja pięknie poproszę na PW konto do wpłat dla dziewczynki :) bo głupol ze mnie i nie zapisałam:placz:[/QUOTE] Się przypomnę bo przelew chciałam popełnić ;) Quote
Soko Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 Kolejna bida :( http://www.dogomania.pl/threads/216021 Quote
KateBono Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 Przepraszamy za brak informacji na wątku cioteczki ale nie wyrabiamy ostatnio ( Gufi chory - pierwszy atak padaczki - jesteśmy trochę przerażone, Solina po sterylce i kociak po operacji łapuchy - złamanie poprzeczne, a żeby było więcej pracy to robimy rzeczy na bazarek aby pomóc Sauronowi , który wrócił z adopcji opłacić hotelik ) Bellunia czuje się dobrze, apetycik ma , uszka wyleczone, oczęta nie ropieją - też wyleczone, dupencja troszkę zarasta włoskami ( jest taki meszek ):lol:Większość dnia leży na kanapie albo posłanku, bawić się nie chce, cieszy się jak TZ czy córka wracają do domu - wtedy to ogonek lata na wszystkie strony.Jak wychodzi na spacer to obwieszcza wszystkim szczekaniem , jak ktos dzwoni do drzwi to też potrafi zaszczekać.Martwi mnie tylko ,że cokolwiek robię przy Belluni to sunia się boi :shake:- potrafi się trząść jak osika. Czy ona była bita? Nawet nie zadzwoniłam do wetki dowiedzieć się ile długu jest za leczenie i sterylkę suni. Quote
Soko Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 Chyba musi tysiąc pięćset sto dziewięćset rzeczy przy niej się zdarzyć i przestanie się trząść... nie dziwiłabym się, gdyby tak było.. Quote
Recommended Posts