Justyna Lipicka Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 Emilia nawet nie strasz, musi być u nich ok, pewnie Kate zajęta... Quote
AgusiaP Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 Napewno wszystko ok tylko nie mają dziewczynki czasu:lol: Quote
elik Posted October 11, 2011 Author Posted October 11, 2011 [quote name='AgusiaP']Widze, że nie było KateBono na Dogo znasz może Elunia dane kontaktowe do niej muszę podac do ogłoszeń :cool3:[/QUOTE] Mam niestety tylko konto. To KateBono zawsze do mnie dzwoni. Kurcze faktycznie musze mieć Jej telefon w razie potrzeby. Postaram się. Quote
AgusiaP Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 [quote name='elik']Mam niestety tylko konto. To KateBono zawsze do mnie dzwoni. Kurcze faktycznie musze mieć Jej telefon w razie potrzeby. Postaram się.[/QUOTE] Elunia to poczekamy na Kasie nie ma problemu;) Moja deklaracja dzisiaj poleciała:lol: Quote
rytka Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 Gufi pies KB choruje pewnie zajeta jest. przy okazji wtrace prosbe gdyby ktos slyszal o domu dla lagodnego spaniela zlotego lat ok.5 pies ,zyje zamkniety w budy.gospodarczym ( ale napewno szybko zaadoptuje sie w domu jest b.madry i lagodny))bez wybiegu ale jest wypuszczany co jakis czas na wies ,zeby pobiegal i tak biega sobie nieraz kilka dni, zgadza sie z psami, kotami nie przepusci zadnej kaluzy musi sie wytaplac, mega lagodny, kocha wode i aportowanie.ostatnio wlasciciel go wydal komus a ten uciekl i sam wrocil kilka km.do domu i 3 dni latal po wsi,az wlascicie powtornie go zamknal.Pewnie mi tez go odda jak poprosze ale co ja z nim zrobie moj pies nie przepada za samcami potrzeba mu domu lub dt.Tofik jest cudny i zasluguje na prawdziwy dom,mam zdjecia psa i filmik czesto dolacza sie do spaceru jak wychodze z swoim psiakiem wiec stad jego fotki wyglada jak klasyczny spaniel . Quote
Asia & Ginger Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 [quote name='rytka']Gufi pies KB choruje pewnie zajeta jest. przy okazji wtrace prosbe gdyby ktos slyszal o domu dla lagodnego spaniela zlotego lat ok.5 pies ,zyje zamkniety w budy.gospodarczym ( ale napewno szybko zaadoptuje sie w domu jest b.madry i lagodny))bez wybiegu ale jest wypuszczany co jakis czas na wies ,zeby pobiegal i tak biega sobie nieraz kilka dni, zgadza sie z psami, kotami nie przepusci zadnej kaluzy musi sie wytaplac, mega lagodny, kocha wode i aportowanie.ostatnio wlasciciel go wydal komus a ten uciekl i sam wrocil kilka km.do domu i 3 dni latal po wsi,az wlascicie powtornie go zamknal.Pewnie mi tez go odda jak poprosze ale co ja z nim zrobie moj pies nie przepada za samcami potrzeba mu domu lub dt.Tofik jest cudny i zasluguje na prawdziwy dom,mam zdjecia psa i filmik czesto dolacza sie do spaceru jak wychodze z swoim psiakiem wiec stad jego fotki wyglada jak klasyczny spaniel . Rytka wrzuć fotki psiaka, info o nim i dane kontaktowe na wątek spanieli do adopcji (banerek w moim podpisie). Wrzucę info o nim na fora spanielowe. Quote
Soko Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 Na pewno u dziewczyn wszystko dobrze ;) rytka, jakie okolice? Quote
emilia2280 Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 Biedny Guf-rózowojajki :( Na naszá Rozalké-Bellé wplacilam dzis 300zl na konto Kate, bo dzis jest dzien zaplaty za DT za miesiác z góry. Rytka, zalóz dziadu wátek, albo podaj go jak Asia pisze -na spanielowy wátek. Jak jest mily to na bank szybko dom znajdzie ze spanielowych ogloszen. Gorzej idá agresorki. Quote
Martika&Aischa Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 A my zapraszamy na Nowy Bazarek dla Belluni ze Spinerkami :) http://www.dogomania.pl/threads/215975-Nowa-edycja-)-Obrotowe-kołpaki-...spinerki-)-Zapraszamy-20.10.?p=17790601#post17790601 Quote
elik Posted October 11, 2011 Author Posted October 11, 2011 [quote name='Martika@Aischa']A my zapraszamy na Nowy Bazarek dla Belluni ze Spinerkami :) http://www.dogomania.pl/threads/215975-Nowa-edycja-)-Obrotowe-kołpaki-...spinerki-)-Zapraszamy-20.10.?p=17790601#post17790601 Jak Was spotkam, to Was cheba uduszę uściskami :iloveyou: :klacz: Quote
elik Posted October 11, 2011 Author Posted October 11, 2011 [quote name='emilia2280']Biedny Guf-rózowojajki :(... A czegoj różowojajki :) Z przyjemnością informuję, że 10.10. kasa Belluni powiększyła się o 10,- zł od Justynki Lipnickiej, której gorąco dziękujemy :iloveyou: :calus: :Rose::Rose::iloveyou: Quote
Martika&Aischa Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 [quote name='elik']Jak Was spotkam, to Was cheba uduszę uściskami :iloveyou: :klacz:[/QUOTE] Duś kochana ...duś:cool3: A ja dziś dostałam cynka że ostatnia wpłata z bazarku pół na pół w drodze ;) więc jutro Beluni ślę 55 zł :lol: Quote
AgusiaP Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 [quote name='elik']Jak Was spotkam, to Was cheba uduszę uściskami :iloveyou: :klacz:[/QUOTE] Tylko nie za mocno Martusie bo kto nam bazarki będzie robił :evil_lol: Quote
Martika&Aischa Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 [quote name='AgusiaP']Tylko nie za mocno Martusie bo kto nam bazarki będzie robił :evil_lol:[/QUOTE] Szelma:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
AgusiaP Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 [quote name='Martika@Aischa']Szelma:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] ojojojojoj chyba podpadłam :diabloti: Quote
elik Posted October 11, 2011 Author Posted October 11, 2011 [quote name='Martika@Aischa']Duś kochana ...duś:cool3: A ja dziś dostałam cynka że ostatnia wpłata z bazarku pół na pół w drodze ;) więc jutro Beluni ślę 55 zł :lol:[/QUOTE] No to w razie czego, jestem rozgrzeszona :evil_lol: Quote
elik Posted October 11, 2011 Author Posted October 11, 2011 [quote name='AgusiaP']Tylko nie za mocno Martusie bo kto nam bazarki będzie robił :evil_lol:[/QUOTE] Kurtka na wacie, masz rację. W takim razie nieco zwolnię uścisk :loveu: Quote
AgusiaP Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 Ja ją sama uduszę za tą szelme jak się tylko spotkamy:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
rytka Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 Rozowojajki Gufi pewnie dlatego,ze na wiekszosci zdjec na planie pierwszym zawsze rozowe jajka wyeksponowane nie dlatego ,ze zboczny ale jedna noga krzywa(uraz) i tak sie uwidocznialy jakos zawsze... na zdjeciu Gufi teraz juz bez jajek w poniedzialek wkleje zdjecia Tofiego i tekst to jest pies b.adopcyjny o wspanialym charakterze w poniedzialek bede miala dostep do swojego komutera .porozmawiam tez z wlascicielem,zeby go nie oddawal ponownie na podworko do gospodarza bo szkoda takiego psa tylko,ze niebawem zabiore go.ja moge go dowiesc do Poznania lub Bydgoszczy. Quote
rytka Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 [quote name='AgusiaP']Śliczności:loveu:[/QUOTE] GUF czy JAJKA? Quote
AgusiaP Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 [quote name='rytka']GUF czy JAJKA?[/QUOTE] O matko... no pewnie, że Guf,:p ale jajeczka ma niczego sobie:razz::razz::razz: Quote
elik Posted October 11, 2011 Author Posted October 11, 2011 [quote name='AgusiaP']Ja ją sama uduszę za tą szelme jak się tylko spotkamy:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] Ja w tym niecnym procederze nie chce mieć udziału :diabloti: [quote name='AgusiaP']O matko... no pewnie, że Guf,:p ale jajeczka ma niczego sobie:razz::razz::razz:[/QUOTE] Ładne kiwiatki :eviltong: Quote
AgusiaP Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 Elunia ja sobie już sama z nią to załatwie :mad: Quote
elik Posted October 11, 2011 Author Posted October 11, 2011 [quote name='AgusiaP']Elunia ja sobie już sama z nią to załatwie :mad:[/QUOTE] Jeśli mogę, proponowałabym po oddaniu Belusi w dobre ręce ;) Quote
Recommended Posts