Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='AgusiaP']Widze, że nie było KateBono na Dogo znasz może Elunia dane kontaktowe do niej muszę podac do ogłoszeń :cool3:[/QUOTE]

Mam niestety tylko konto. To KateBono zawsze do mnie dzwoni. Kurcze faktycznie musze mieć Jej telefon w razie potrzeby. Postaram się.

Posted

[quote name='elik']Mam niestety tylko konto. To KateBono zawsze do mnie dzwoni. Kurcze faktycznie musze mieć Jej telefon w razie potrzeby. Postaram się.[/QUOTE]

Elunia to poczekamy na Kasie nie ma problemu;)

Moja deklaracja dzisiaj poleciała:lol:

Posted

Gufi pies KB choruje pewnie zajeta jest.

przy okazji wtrace prosbe gdyby ktos slyszal o domu dla lagodnego spaniela zlotego lat ok.5 pies ,zyje zamkniety w budy.gospodarczym ( ale napewno szybko zaadoptuje sie w domu jest b.madry i lagodny))bez wybiegu ale jest wypuszczany co jakis czas na wies ,zeby pobiegal i tak biega sobie nieraz kilka dni, zgadza sie z psami, kotami nie przepusci zadnej kaluzy musi sie wytaplac, mega lagodny, kocha wode i aportowanie.ostatnio wlasciciel go wydal komus a ten uciekl i sam wrocil kilka km.do domu i 3 dni latal po wsi,az wlascicie powtornie go zamknal.Pewnie mi tez go odda jak poprosze ale co ja z nim zrobie moj pies nie przepada za samcami potrzeba mu domu lub dt.Tofik jest cudny i zasluguje na prawdziwy dom,mam zdjecia psa i filmik czesto dolacza sie do spaceru jak wychodze z swoim psiakiem wiec stad jego fotki wyglada jak klasyczny spaniel .

Posted

[quote name='rytka']Gufi pies KB choruje pewnie zajeta jest.

przy okazji wtrace prosbe gdyby ktos slyszal o domu dla lagodnego spaniela zlotego lat ok.5 pies ,zyje zamkniety w budy.gospodarczym ( ale napewno szybko zaadoptuje sie w domu jest b.madry i lagodny))bez wybiegu ale jest wypuszczany co jakis czas na wies ,zeby pobiegal i tak biega sobie nieraz kilka dni, zgadza sie z psami, kotami nie przepusci zadnej kaluzy musi sie wytaplac, mega lagodny, kocha wode i aportowanie.ostatnio wlasciciel go wydal komus a ten uciekl i sam wrocil kilka km.do domu i 3 dni latal po wsi,az wlascicie powtornie go zamknal.Pewnie mi tez go odda jak poprosze ale co ja z nim zrobie moj pies nie przepada za samcami potrzeba mu domu lub dt.Tofik jest cudny i zasluguje na prawdziwy dom,mam zdjecia psa i filmik czesto dolacza sie do spaceru jak wychodze z swoim psiakiem wiec stad jego fotki wyglada jak klasyczny spaniel .
Rytka wrzuć fotki psiaka, info o nim i dane kontaktowe na wątek spanieli do adopcji (banerek w moim podpisie). Wrzucę info o nim na fora spanielowe.

Posted

Biedny Guf-rózowojajki :(

Na naszá Rozalké-Bellé wplacilam dzis 300zl na konto Kate, bo dzis jest dzien zaplaty za DT za miesiác z góry.

Rytka, zalóz dziadu wátek, albo podaj go jak Asia pisze -na spanielowy wátek. Jak jest mily to na bank szybko dom znajdzie ze spanielowych ogloszen. Gorzej idá agresorki.

Posted

[quote name='emilia2280']Biedny Guf-rózowojajki :(...

A czegoj różowojajki :)

Z przyjemnością informuję, że 10.10. kasa Belluni powiększyła się o 10,- zł od Justynki Lipnickiej, której gorąco dziękujemy
:iloveyou: :calus: :Rose::Rose::iloveyou:

Posted

[quote name='elik']Jak Was spotkam, to Was cheba uduszę uściskami :iloveyou: :klacz:[/QUOTE]

Duś kochana ...duś:cool3: A ja dziś dostałam cynka że ostatnia wpłata z bazarku pół na pół w drodze ;) więc jutro Beluni ślę 55 zł :lol:

Posted

[quote name='Martika@Aischa']Duś kochana ...duś:cool3: A ja dziś dostałam cynka że ostatnia wpłata z bazarku pół na pół w drodze ;) więc jutro Beluni ślę 55 zł :lol:[/QUOTE]
No to w razie czego, jestem rozgrzeszona :evil_lol:

Posted

[quote name='AgusiaP']Tylko nie za mocno Martusie bo kto nam bazarki będzie robił :evil_lol:[/QUOTE]
Kurtka na wacie, masz rację. W takim razie nieco zwolnię uścisk :loveu:

Posted

Rozowojajki Gufi pewnie dlatego,ze na wiekszosci zdjec na planie pierwszym zawsze rozowe jajka wyeksponowane nie dlatego ,ze zboczny ale jedna noga krzywa(uraz) i tak sie uwidocznialy jakos zawsze...
na zdjeciu Gufi teraz juz bez jajek

w poniedzialek wkleje zdjecia Tofiego i tekst to jest pies b.adopcyjny o wspanialym charakterze w poniedzialek bede miala dostep do swojego komutera .porozmawiam tez z wlascicielem,zeby go nie oddawal ponownie na podworko do gospodarza bo szkoda takiego psa tylko,ze niebawem zabiore go.ja moge go dowiesc do Poznania lub Bydgoszczy.

Posted

[quote name='AgusiaP']Ja ją sama uduszę za tą szelme jak się tylko spotkamy:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]
Ja w tym niecnym procederze nie chce mieć udziału :diabloti:

[quote name='AgusiaP']O matko... no pewnie, że Guf,:p ale jajeczka ma niczego sobie:razz::razz::razz:[/QUOTE]
Ładne kiwiatki :eviltong:

Posted

[quote name='AgusiaP']Elunia ja sobie już sama z nią to załatwie :mad:[/QUOTE]
Jeśli mogę, proponowałabym po oddaniu Belusi w dobre ręce ;)