Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bardzo proszę Osoby z Klubu,zeby wystepowaly o pomoc dla potrzebujacych zwierzat, przypominam ,ze kazda Klubowiczka , ktora wplaca deklaracje moze co miesiac wystąpic o taka bezzwrotna pomoc, dziekuję.

No fakt, zapominam o takiej możliwości ....

Pytanko: gdzie są aktualne rozliczenia (stan wpłat i  konta baloniarskiego?) bo nie mogę znaleźć na 1 stronie... :niewiem:

Posted

Pytanko: gdzie są aktualne rozliczenia (stan wpłat i  konta baloniarskiego?) bo nie mogę znaleźć na 1 stronie... :niewiem:

Elu, wszystko jest inaczej po modernizacji zniknęlo kilkanascie postów, teraz starą historie mozna zobaczyc w poscie 9394, Macia jak tu zajrzy to napisze gdzie jest teraz aktualne rozliczenie.

Posted

Macie może gdzieś w DT w Wwie lub bliskiej okolicy psinę, która mogłaby trafić do takiego domu?

szukamy pieska średniego, do 3 lat, najchętniej suczkę. Jesteśmy czteroosobową rodziną z dwoma kotami, najmłodsze dziecko 7 lat jest bardzo energiczne. Mieszkamy w bloku, prawie w centrum miasta, ale w okolicy dużego parku i ogródków. Możemy zaoferować dużo miłości,poświęcenia uwagi, opiekę, regularne spacery (chociaż między 9-15 pies zostawałby sam) i aktywne weekendy.

Warunkiem jest, żeby piesek nauczony był czystości, tzn. załatwiania się na zewnątrz, pozostawania w domu oraz żeby nie był agresywny w stosunku do dzieci i innych zwierząt.

może - http://www.dogomania.com/forum/topic/144054-osierocona-gaja-kochaj%C4%85ca-pani-umar%C5%82a-potrzebna-nowa-rodzina/

nie wiem, czy ktoś pamięta Tolę i jej czwórkę szczeniaczków - z sadów? Gaja, dawniej Freya..

albo Nineczka - http://www.dogomania.com/forum/topic/103721-ninka-po-p%C3%B3ltora-roku-wr%C3%B3ci%C5%82a-do-dt-pomoc-bardzo-potrzebna-vera-ju%C5%BC-w-ds/

Posted

Ze wzgledu na bardzo trudna sytuację , wręcz tragiczną finansowo u Sylwiji i mari23, naszych Klubowiczek, ktore maja na DT po kilka psow i kotow, wystepuje o pomoc w wysokosci po 150 zl na karmę.

Zgadzam się, ale od razu informuję że na koncie zostanie nam mała kwota. Muszę jeszcze dopisać deklaracje listopadowe (niestety po edycji post mi się nie wczytuje), ale zostanie nam pewnie trochę ponad 100 zł.

Niestety posty poznikały. Nie mogę dodać rozliczenia do pierwszego postu, bo się nie zmieści. Uzupełniane jest tutaj: http://www.dogomania.com/forum/topic/100785-klub-wytrwa%C5%82ych-baloniarek-razem-mo%C5%BCemy-odnosi%C4%87-sukcesy/page-448#entry15210913

Nie wiem czemu ten post wylądował tak daleko. Już dodałam na pierwszej stronie informację gdzie jest aktualne rozliczenie.

Posted

ten dom z energicznym dzieckiem znalazł juz suczkę?

Okaże się za kilka dni...

Zakochali się w Alasce, ale Murkowie będą robić PA razem z testowaniem wzajemnej chemii psicy i dzieci, kotów, rodziców. :kciuki:

Posted

bardzo dziękuję za pomoc i wsparcie, i pamięć

wzruszyłam się.. więc już nic nie napiszę więcej..

i ja też !!! z całego serca dziękuję !!!!!!!!!!!!!!!

przypomniało mi się, jak w styczniu 2012r. zachorował mój ukochany Kilerek[*]

dostałam z KWB pomoc natychmiastową nie zdążywszy pomyśleć nawet o szukaniu pomocy...

dziekuję Wam, kochane z całego serca.... i ryczę już

Posted

Zgadzam się, ale od razu informuję że na koncie zostanie nam mała kwota. Muszę jeszcze dopisać deklaracje listopadowe (niestety po edycji post mi się nie wczytuje), ale zostanie nam pewnie trochę ponad 100 zł.

Niestety posty poznikały. Nie mogę dodać rozliczenia do pierwszego postu, bo się nie zmieści. Uzupełniane jest tutaj: http://www.dogomania.com/forum/topic/100785-klub-wytrwa%C5%82ych-baloniarek-razem-mo%C5%BCemy-odnosi%C4%87-sukcesy/page-448#entry15210913

Nie wiem czemu ten post wylądował tak daleko. Już dodałam na pierwszej stronie informację gdzie jest aktualne rozliczenie.

Pomoc dla Sylwiji i mari23 zostala przyznana, prosze o przeslanie numeru konta do Maci, zyczymy Wam i Waszym podopiecznym duzo zdrowia i dobrych domów.

Posted

Inka, jak będziesz coś wiedziała w sprawie terminu badania chemiczności pomiędzy poleconą rodziną a Alaską - daj proszę znać. Prosiłam Murkę, ale i Ciebie proszę - tak na wszelki wypadek ;)

Posted

Inka, jak będziesz coś wiedziała w sprawie terminu badania chemiczności pomiędzy poleconą rodziną a Alaską - daj proszę znać. Prosiłam Murkę, ale i Ciebie proszę - tak na wszelki wypadek ;)

Jak już wiesz, kto inny zbadał "chemiczność" Alaski, więc "twój" domek jest nadal połowicznie na zbyciu (chyba, że ja o czymś nie wiem).

Posted

Cześć :) Randa ma Dom i pozdrawia KWB.

Chcę dokonać jednorazowej wpłaty w wysokości 100zł Od Domku Randy. Poproszę o nr konta na pw, żebym mogła zrobić przelew

http://www.dogomania.com/forum/topic/143015-m%C5%82oda-randa-ponownie-szuka-dsdt-i-znowu-na-cito/page-15

zmieniłam moją deklarację na 10zł (nie wiem na jak długo, ale na razie....)

Bardzo dziekujemy, konto do przelewu podaje skarbnik- Macia, mozna pisac na adres mailowy: [email protected]

Posted

i ja też !!! z całego serca dziękuję !!!!!!!!!!!!!!!

przypomniało mi się, jak w styczniu 2012r. zachorował mój ukochany Kilerek[*]

dostałam z KWB pomoc natychmiastową nie zdążywszy pomyśleć nawet o szukaniu pomocy...

dziekuję Wam, kochane z całego serca.... i ryczę już

KWB to cudowne miejsce, które tworzą Wspaniali Ludzie

nasza Ovolinka też "uszła z życiem" m.in. dzięki pomocy Klubu

Mari, nie rycz, Cioteczki tu są, bo ...  chcą :)

Musimy się wspierać, bo tak jest należne Ogoniastym 

Posted

A ja poprosze o pomoc dla staruszki,niewidomej suni.
Tyczka mieszka w ubogiej ,wielodzietnej rodzinie.Niestety jak to bywa w takich przypadkach nie mieszka tam sama.
sa tam jeszcze 2 psy,w tym jeden duzy...i maly psiak,a takze 2 koty.
Ludzie sami nie maja co jesc,a sprowadzja do domu zwierzeta,ale ja niestety na to nic nie moge poradzic.
Moge tylko tym zwierzkom pomagac i robie to,glod tam okrutny.....
Ale chodzi mi o Tyczke.Mieszka w tym domu w nieogrzewanym,bardzo zimnym pomieszczeniu.
Trzesie sie z zimna,i chyba troche ze strachu,bo do tej pory widziala chociaz na jedno oko,a teraz nie widzi wcale,jest bez zebow i glucha.
Pomyslalam sobie,zeby wstawic do tego pomieszczenia materialowy,wiekszy kontener,do srodka wlozyc koce,i jeszcze dodatkowo ocieplic kocami konterner.
Dlatego bardzo prosze jesli ktos moze podarowac Tyczce taki kontener bede wdzieczna.
Moze byc uzywany,nie musi byc nowy.I potrzebuje jeszcze koce.I jesli moglabym prosic o karme dla Tyczki.
bardzo dziekuje za kazda pomoc.

Posted

A ja poprosze o pomoc dla staruszki,niewidomej suni.
Tyczka mieszka w ubogiej ,wielodzietnej rodzinie.Niestety jak to bywa w takich przypadkach nie mieszka tam sama.
sa tam jeszcze 2 psy,w tym jeden duzy...i maly psiak,a takze 2 koty.
Ludzie sami nie maja co jesc,a sprowadzja do domu zwierzeta,ale ja niestety na to nic nie moge poradzic.
Moge tylko tym zwierzkom pomagac i robie to,glod tam okrutny.....
Ale chodzi mi o Tyczke.Mieszka w tym domu w nieogrzewanym,bardzo zimnym pomieszczeniu.
Trzesie sie z zimna,i chyba troche ze strachu,bo do tej pory widziala chociaz na jedno oko,a teraz nie widzi wcale,jest bez zebow i glucha.
Pomyslalam sobie,zeby wstawic do tego pomieszczenia materialowy,wiekszy kontener,do srodka wlozyc koce,i jeszcze dodatkowo ocieplic kocami konterner.
Dlatego bardzo prosze jesli ktos moze podarowac Tyczce taki kontener bede wdzieczna.
Moze byc uzywany,nie musi byc nowy.I potrzebuje jeszcze koce.I jesli moglabym prosic o karme dla Tyczki.
bardzo dziekuje za kazda pomoc.

jeśli jest możliwe wsparcie Tyczki - bardzo proszę o pomoc. Dora jest w Szczebrzeszynie praktycznie sama, nie ma co liczyć na pomoc z gminy i fundacji...

http://www.dogomania.com/forum/topic/78989-bezdomne-ze-szczebrzeszyna-brak-sponsorów-dlugi/page-325

Przeczytalam odpowiedz na wątku, niestety nie mozemy pomoc finansowo, mamy zwiazane rece bo sunia ma dom. Bardzo proszę "Baloniary", jezeli maja jakies z tych rzeczy o ktore prosi Dora o kontakt z Nią i pomoc.